Fashion Kids kinderkleding low-budget Shopping Shoptip

Mega baby & kinderkleding shoplog #5 – Mini Rodini, Bobo Choses, Mingo, Hema, Zara & meer!

19 juni 2017
De laatste maanden heb ik weer lekker veel leuks geshopt voor de meiden. Ik heb alles weer verzameld voor deze schandalig leuke mega shoplog vol met toffe baby en kinderkleding. Mocht je nou denken…jeeeetje…wat shopt zij veeel. Dat klopt – ik kan het niet meer ontkennen – en doe het ook niet meer! Maarrrr…het is (bijna) allemaal super veel afgeprijsd én ondertussen verkoop ik alle toffe merkkleding van de meiden weer door, dus dat scheelt een hele hoop geld. Kijken op eigen risico, want de kans op shopneigingen is groot!
Janske verkoopt

Ik verkoop alle mooiste kleding wanneer het mijn meiden niet meer past. Mocht je ook interesse hebben in de tweedehands kleding (en andere leuke items) van mijn twee meiden, volg mij dan op Instagram via mijn account @janskeverkoopt. Wanneer je mij daar volgt (en berichtmeldingen inschakelt – door op de drie puntjes rechtsboven mijn accountinfo te klikken) dan mis je niets van de verkoop. Sommige kleertjes zijn namelijk super snel weer verkocht. Fijn om te zien dat de kwaliteit van de duurzame kleding zo goed is dat er meerdere kindjes plezier van kunnen hebben. 

Steeds meer duurzame kleding

Ik merk dat ik daarom ook steeds meer duurzamere en exclusieve kleding koop in plaats van alleen de goedkopere en commerciële merken. Omdat de kleding zo mooi blijft kan ik het vaak voor bijna dezelfde (sale) prijs weer door verkopen. Dan is het toch weer echt een koopje! Een win-win situatie voor mij, maar ook voor de mama’s die het weer van mij over kunnen kopen. Iedereen blij!

Mocht je trouwens benieuwd zijn waar ik alle kleding gekocht heb, het staat er netjes bij. Veel van de items zijn nog te koop (met mega veel korting!!)  in de verschillende webshops. De linkjes staan er ook, dus ga vooral even kijken! Veel shopplezier!

Shoplog time!

Ok, genoeg geklets, daar gaan we!

Van het ondeugende Nederlandse merk Tough Cookie Store kocht ik tijdens de mega sale deze coole long-sleeves en legging voor Lola. Ik vind dit zo’n tof merk, de teksten, kleuren en de materialen zijn top!

Toevallig kocht ik deze Bobo Choses sweater en legging persoonlijk tweedehands over van Yvonne, de eigenaresse van Tough Cookie Store.

Natuurlijk mocht er geen Mini Rodini ontbreken in deze shoplog. Ik won shoptegoed bij de nieuwe webshop Leavesandfeathers.com en kocht daar deze leuke panter legging (nog veel te groot) en super cute eenhoorn jurkje van. Bij Siki kinderwinkel scoorde ik in de mega sale deze vrolijke muizen broek voor Coco en truitje voor Lola en deze heerlijk zachte fleece broek. Allemaal van MR (Mini Rodini)

Ook bij Siki Kinderwinkel scoorde ik deze legging en longsleeve van Kidscase voor 50% en deze heerlijk zachte sweaterjurk van Picnik. ik ben verliefd op die geel/groene print van KidsCase. Zo tof!

Bij Hema scoorde ik de toffe twinning shirts in het wit, grijs en daarna ook de zwarte. Ze zijn zo tof en zitte heerlijk! Ik kocht ze altijd als setje van 2 voor €12,- Ook de bamboo rompers voor Coco zijn zo zacht en fijn van kwaliteit én natuurlijk afgeprijsd. Sweet!

Bij Fishonthemoon.com bestelde ik twee leggings in maatje “veelstegroot” omdat ik deze print zo leuk vind, en het oude collecties zijn van KidsCase & Soft Gallery. Ook de sweaterjurk is voor Coco voor in de winter. Het hertjesshirt past ze nu wel al en heeft ze al een paar keer aangehad. Hij is zo schattig!

Een merk waar ik groot fan van ben is het eigenwijze Bobo Choses. Ik hou van de printjes, de stoffen en de kwaliteit. De prijzen daarentegen…Daarom koop ik het graag tweedehands. Zo ook deze leuke setjes. Links, een schattig badstof setje en rechts twee mooie rompertjes samen voor maar €10,-. Ik vind de kleuren ook zo tof!

Nog meer van Bobo Choses. Dit badstof vestje, wat ik al heb in een maatje kleiner en dit vrolijke broekje. Beiden van oudere collecties, maar ik vind ze zo tof!

Helemaal uit Italië (AlittleDress.com) bestelde ik deze toffe Mini Rodini legging (van zwempakstof), bomberjack en badpak van een oude collectie. ik vind het printje zo tof!

Bij de H&M heb ik de laatste maanden eigenlijk niet zo veel meer geshopt voor de meiden. Ik vond de collecties gewoon niet zo mooi. Deze toffe samenwerking met Katie Scott daarentegen, vond ik super en ik kocht de leukste items voor Lola. Vooral de jumpsuit staat haar geweldig

Ook had mevrouwtje nieuwe schoenen nodig. Ik kocht deze zwarte Adidas schoenen bij VanHaren en de crème kleurige limited edition Adidas/Mini Rodini sneakers online. De Bunnies scoorde ik tweedehands voor Coco, en ja, ze zagen er nog erg goed uit.

Tijdens het Feel Good Shopevent kocht ik bij Little King Arthur dit schattige zomerpakje voor Coco van het merk Rylee & Crue. Wat een schatje! Via de sample sale van Sproet & Sprout scoorde ik deze leuke zwart/wit cuties en vriendlief bestelde het shirt met de camera voor Lola via Alieexpress. (zou hij ook besmet zijn met het shopvirus?)

Weer een paar leuke tweedehands koopjes die ik scoorde zijn deze tijgerlegging en dino jurk van MR en de stars legging van Mingo. (deze was trouwens nog nieuw).

Nog meer leuks van Mingo (ja, ik ben dol op hun stipjesprint). Op de groei een legging voor Lola, twee beanies en sokjes voor Coco.

Bij de Zara scoorde ik wat handige basics voor deze zomer. Een aantal korte broekjes voor Lola, deze geweldige tuinbroek (die moest ik echt hebben) en natuurlijk dit vest met “Coco Love” er op. Hij is voor Coco, maar met maat 104 als kleinste maat kocht ik hem voor Lola. Coco mag hem over een paar jaar aan,hihi.

Een grappige bestelling die ik online plaatste was via BangBangCopenhagen. Deze Deense webshop/merk probeerde mij te helpen met mijn bestelling en adviseerde mij on maillot maat 6-9 jaar te kopen voor Lola omdat hij enorm zou krimpen in de droger. Ok. Toen ik het pakketje binnenkreeg, kwam ik er al snel achter dat ik de maillot toch wel heeeel erg groot vond. Inmiddels heb ik hem alweer verkocht. Ik durfde het niet aan. Jammer, want ik vond het echt een leuke maillot.

Via mijn ex-collega Eef kocht ik deze vrolijke bloomer en broekje gemaakt van vintage stof. Super duurzaam en origineel. Ze heeft ze helemaal zelf gemaakt. Leuk hè!Ze heten trouwens Billie en het merk heet Tillie.

Over handgemaakte kleding gesproken. Al eerder kocht ik twee mooie (sweater) truien via Sloppop.nl. Ik ben dol op de kleuren en de materialen waar de truien van gemaakt zijn. Volgens mij wil je in deze truien blijven wonen, zo heerlijk!

Uit Australië bestelde ik deze toffe kleding via Rockyourbaby.com. Ik hou was van dit soort aparte stoere kleding. Beetje jammer was de extra invoerrechten die ik moest betalen voor het verzenden. Helaas.

Bij de Hema kocht ik deze vrolijke pyjama, en ook de matching stippen pyjama met extra pyjama voor je knuffel. Ook dit neonroze hemdje voor Lola (en een in dezelfde kleur voor Coco) bij de Zara. Bij Siki Kinderwinkel kocht ik dit mooie mosterdgele vestje van Petit Louie.

Via Retronaut.be kocht ik deze unicorn legging voor Coco en dit toffe brillen shirt van Bobo Choses voor Lola. Beiden voor oven een tijdje. Ook kocht ik er het zonnehoedje met dezelfde print. De pet bestelde ik via Alittledress.com.

Ook via  Alittledress.com bestelde ik al deze toffe Mini Rodini leukerds voor Lola (en de tas voor mijzelf!). Jep, ik ben verliefd op deze Unicorn print!

 

Later bestelde ik ook nog via Alittledress.com bestelde ik deze mintgroene blouse met strik & de zalmkleurige hondjes legging van MR. Beiden van hele oude collecties, maar zo tof!

Van de nieuwe collectie bestelde ik deze leuke leeuwenromper voor Coco en het t-shirt voor Lola. Kunnen ze weer lekker samen twinnen. Ik ben dol op dit print, maar dat is geen verrassing volgens mij. Het grappige muizenshortje scoorde ik bij Siki Kinderwinkel, ook van Mini Rodini.

Van dezelfde collectie kocht ik via Siki Kinderwinkel het hemdje en korte broekje. Het vest scoorde ik deze week nog via Sissy Boy en het tijgerhemd weet ik niet meer waar ik die heb gekocht, oops!

That’s it…for now

Goed gescoord toch, de afgelopen 6 maanden?

Instagram

Mocht je benieuwd zijn hoe ik deze kleding allemaal combineer bij mijn meiden of hoe het er uit ziet wanneer de kleding gedragen wordt? Volg mij dan via mijn Instagram account (@Janskenl) zodat je regelmatig leuke outfits voorbij ziet komen!

Meer toffe shoplogs kun je hier vinden: (klik op foto)

Mini Rodini Baby & Kids Mega Shoplog

Mega Shoplog #4

Babykleding shoplog

Hier kun je al mijn Shoplogs bij elkaar vinden.

Ben jij ook zo’n shopaholic? Wat is of zijn jouw favoriete item(s) uit deze shoplog?

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Joyce 19 juni 2017 at 08:11

  Dit is met recht een mega shoplog, maar wel leuke kleding allemaal!
  Het helpt mij er gelijk aan herinneren dat ik nog veel bakken met kleding door moet om ze te selecteren voor de verkoop. Wat een klus toch altijd 😉 Maarja van de centjes die we eraan verdienen kan ik mooi weer toffe nieuwe items scoren voor de jongens!

  • janske 19 juni 2017 at 09:28

   klopt, daar gaat inderdaad veel tijd in zitten…maar wel fijn als je het dan uiteindelijk hebt kunnen verkopen.

 • Monique 19 juni 2017 at 23:41

  Oh em gee!!! Wat veel! Maar wel enorm gaaf allemaal! Ik ga binnenkort ook eens neuzen want een aantal dingen van o.a. Mini Rodini vind ik ontzettend leuk 🙂 Die meiden van jou kunnen er weer tegenaan de komende tijd. Bofkonten!

  • janske 20 juni 2017 at 07:35

   Ohh leuk! Ik ben benieuwd?