About Me Fotodagboek Kids My Adventures Personal Pictures Shopping

Janske’s Fotodagboek week # 42 – Waterpret en nieuwe kleertjes

18 juni 2017
Het was weer een heerlijk weekje, de afgelopen week. Vol met genietmomentjes zoals een fietstochtje met Lola én Coco op de fiets, veel waterpret én weer een hele hoop leuke kleertjes die ik kocht voor fijne prijsjes! Kijk je mee?
Monsterpeuter

Het begon allemaal iets minder gezellig met mijn monsterpeuter die op vrijdag even liet zien dat ze bezig was met haar masterclass “stoute dingen doen”. Jeetje mina, wat een streken! Hier ook, kleine boef. Zo zat ze dus toen ik naar beneden kwam…t(r)utje!

Gelukkig werd er ook nog gewoon lief gespeeld en gedroeg ze zich poeslief in de kledingwinkel Soul2soulkidz waar Lola ook een leuk Dora boekje uit de ruilkast mee mocht nemen. Lucky lady!

Shopperdeshop!

Ondertussen kwamen er de hele dag pakketjes binnen met onder andere deze toffe kleding voor mijn meiden, helemaal uit Italië en Australië! Zo leuk!

Ondanks alle boevenstreken was Lola ook ontzettend knuffelig en wilde ze continu hangen bij mama. Tja, dan gaat mama natuurlijk selfies maken. Met Coco maakte ik er ook eentje, tijdens een flesje. Coco was er iets minder blij mee geloof ik, hihi.

Het weekend begon goed want Lola maakte (super lief) een mooie route voor Coco om te oefenen met kruipen, haha. Coco kwam niet verder dan het eerste speeltje. Toen was ze namelijk al voorzien.

Arme Barbie

Er werd heerlijk geluncht en Lola vervulde even de rol als dokter Lola en keek even of alles wel goed was met Barbie. Barbie werd even flink uit gestretcht, haha.

Samen met Lola fietste ik naar een van mijn favoriete kledingwinkels, Siki, om daar een super tof Mini Rodini hemdje met leeuw (deze stond al lang op mijn wensenlijstje) en een mooi mosterdkleurig vestje van Petit Louie te scoren. Lola mocht het even showen in de tuin. Zoals je ziet had ze niet zoveel zin om stil te staan. We genoten van het weer en konden de rest van de dag buiten spelen.

Lola maakte foto’s van iedereen en na Coco’s dutje trokken we er op uit op de fiets. Het was perfect fietsweer en de meiden genoten! Lola was helemaal blij met haar nieuwe fietszitje van Thule!

Zondag is het zo warm dat ik samen met de meiden in ons nieuwe zwembadje ga inwijden. Wat een aanwinst! Heerlijk die zitjes er in. Lola vermaakt zich prima en Coco wil het liefst rondjes zwemmen. Waterratjes! In de ochtend hebben we ook gezwommen in het zwembad en thuis gaan we vrolijk verder.

Coco heeft trouwens ontdekt hoe leuk het is om alle tissues uit de doos te halen. Lola vond dat als baby ook altijd zo geweldig. Grappig!

Dinsdag is het oppasdag en mag Lola Coco een peertje voeren. Kijk nou, hoe lief! Coco vind alles best, zo lang ze maar eten krijgt, haha.

Terwijl Coco lekker met de bal speelt, mag Lola samen met opa verse kersen eten. Het eerste pitje was trouwens kwijt…die had ze doorgeslikt. Oops!

Woensdagochtend gingen we voor (voorlopig) de laatste keer naar de muziek en dansles. Zo jammer dat het (voor nu) weer is afgelopen. We genieten er allemaal ontzettend van iedere week maar voorlopig moeten we dus even zelf thuis muziek gaan maken en leuke dansjes doen. Dat moet wel lukken geloof ik!

Ik maakte in de middag een paar leuke foto’s van de meiden in hun twinning outfits. Deze leuke T-shirts scoorde ik los van elkaar tweedehands van een oudere collectie omdat ik ze zo grappig vond. Nu konden ze eindelijk twinnen! Samen met Lola knutselde ik iets voor papa en ondertussen was Coco op boevenpad en vond ze de billendoekjes.

Dit grappige blouseje stond al eeuwen op mijn wensenlijstje en nu had ik hem toch eindelijk gekocht. Om te zien of hij haar leuk stond mocht ze hem even aanpassen. Voor de foto moest ze van mij iedereen na doen. Oma, opa, papa, mama, Coco, Lola…weet jij welke blik bij wie hoort?

Zo, dat was onze week weer! Wij hebben genoten. Dit weekend vieren we natuurlijk Vaderdag. Verder hebben we nog niet heel veel plannen.

Ga jij nog iets leuks doen met Vaderdag?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Sylvia 18 juni 2017 at 08:15

    Wat een heerlijke week weer. Dat zwembadje is wel heel handig met die stoeltjes erin. Ik vind die shirtjes zo leuk met abrakadabra! Fijne week weer gewenst

    • janske 18 juni 2017 at 13:38

      Dankjewel ? jullie ook!