Blog Feestje

Blogfeestje 3.0 – Feestje #20 (met co-host Ilse van Kreanimo)

10 juni 2017
Hey hallootjes, het is tijd voor weer een nieuw blogfeestje met dit keer onze eerste speciale gast co-host! Ilse van Kreanimo feest vandaag samen met ons mee en deelt ook onze linkparty op haar blog! Ga vooral even een kijkje nemen op haar toffe en creatieve blog!

Tijdens ons vorige blogfeestje kon je lezen dat we helemaal vernieuwd zijn met nieuwe regels én iedere week een nieuwe gast co-host! Heb je deze gemist, lees dan snel even wat er allemaal precies veranderd is.

Kom je vandaag voor het eerst kijken en weet je niet wat een blogfeestje is? Lees dan hier even meer info Blogfeestje – Kom je ook?

Vorige week merkten we meteen dat iedereen wel zin had in een fris nieuw feestje en er werden weer lekker veel toffe linkjes gedeeld in onze linkparty! Het was daardoor weer extra moeilijk om onze favorieten te kiezen, maar het is gelukt.

Onze jongste feestganger Milo – welkom!

Waarschijnlijk heb je het al gelezen, onze vaste vierde host Nicole van Meisje Eigenwijsje is afgelopen donderdag bevallen van haar zoontje Milo! Nicole geniet de komende tijd lekker op haar blauwe wolk van haar mooie gezin. Gefeliciteerd meid! Feliciteer jij haar ook even op haar blog?

De favoriet van onze co-host Ilse:

Ilse koos voor het artikel ‘Donut Pinata‘ van Melanie van Bmellow.nl.  In het artikel lees je precies hoe je zelf een hele coole donut pinata kunt maken. Super leuk voor een zomer’s feestje!

Donut pinata. super simpel om te maken. Leuk als decoratie. BMelloW.nl

Wil je Ilse gaan volgen dan kan dat via haar Blog Facebook | Twitter | Pinterest | Instagram

Onze favorieten van de afgelopen week:

2.0 Fleur

Fleur koos deze handige tips om ‘Eten leuk maken voor je kind doe je zo!’ op MamaMag.  Hierin lees je allerlei tips om het eten voor kinderen leuker en interessanter te maken!

eten-leuk-maken

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

2.0 esmeralda

Esmeralda koos voor ‘Mama is het zat….mama STAAKT!!!!!‘ van Linda van simpelsnufjeliefde.com. Linda schrijft hierin over dat ze door al het gemopper en niet luisteren van haar twee zoontjes besluit om een paar uur te staken. In het begin vinden de jongens het wel leuk en grappig, maar al snel leren ze een belangrijke les. Erg leuk om te lezen.

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

blogfeestje

Ik koos zelf voor het persoonlijke artikel van Bregje van Bregblogt ‘Normaal‘. Bregje is pasgeleden haar vader verloren en probeert weer grip te krijgen op haar “normale” leven. Maar wat is “normaal” en zal het ooit weer “normaal” zijn? Een open en persoonlijk artikel uit het hart geschreven.

persoonlijk bregblogt.nl

Je kunt mij volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Blogfeestje op social media

Volg jij het Blogfeestje al op onze social media kanalen?

Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter

Dit was ons eerste blogfeestje mét onze eerste co-host Ilse. Wil jij ook een keer een van onze blogfeestjes mee organiseren? Super tof! Neem dan even contact op met mij of een van de andere hosts!

Buttons

Om het Blogfeestje nog meer te promoten heb ik twee buttons gemaakt: één voor als je in de spotlight hebt gestaan en één voor als je co-host bent geweest. Het helpt ons erg als je deze button in je zijbalk wilt plaatsen, met een link naar een Blogfeestje erachter.

[inlinkz_linkup id=720662 mode=1]

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Linda Raaijmakers 10 juni 2017 at 06:23

    Een hele goede morgen, wat een leuke artikelen weer! Die donut pinata is geweldig en eigenlijk heb ik nooit geweten dat het zo simpel was om er zelf een te maken 😀 Het eten leuk maken voor de kinderen is iets wat wij op deze manier al vaak doen. Vooral zelf pizzabrood maken vinden ze geweldig haha. De blog van Bregje vond ik prachtig geschreven, vooral haar ervaringen zijn zo goed op papier gezet zodat je ze bijna zelf voelt. Maar mijn favoriet is de stakende mama. Wat heb ik gelachen zeg! 😀 Priceless 😀 Ik kom later vandaag even langs om de andere links die geplaatst zijn te lezen en te delen 😀

    • janske 12 juni 2017 at 13:00

      Gezellig Linda 🙂