Fotodagboek My Adventures Personal

Janske’s Fotodagboek week # 41 – vakantie, bruiloft & nachtje weg met vriendlief

9 juni 2017
Week 41 was een week die voelde als een vakantie. Het mooie weer, een extra dagje vrij, een bruiloft, een nachtje zonder kids met vriendlief én een extra dag weekend. In één woord heerlijk! Wat heb ik genoten!Kijk je mee naar weer een extra vol fotodagboek?

Vrijdag was het super lekker weer. De buitendeuren stonden de hele dag open en we genoten van het buiten eten en knutselen. Aan het eind van de middag kwam opa om op te passen. Coco vond dat wel gezellig!Wat wordt ze groot, hè?!

De reden dat opa (en oma) kwamen oppassen was omdat we waren uitgenodigd op de bruiloft van mijn vriendin Cindy. In 2007 woonde ik met haar samen in America en na al die tijd hebben we nog steeds leuk contact met elkaar (en met vriendin Sylvia). De bruiloft vond plaats in een hotel waar we met zijn allen ook bleven overnachten. Ideaal! Het feestje was geweldig en het bed lag zooo lekker dat ik gewoon pas om 09:30 uur wakker werd omdat vriendlief mij wekte. Helaas moest ik door de bruiloft wel de show van Hanson in Amsterdam missen, maar gelukkig ging Josan van GoodGirlsCompany voor mij in de plaats. Je kunt hier haar review teruglezen & een toffe video bekijken van het concert!

De volgende dag sliepen we dus uit en genoten we van het ontbijt samen met de overige bruiloftsgasten en het bruidspaar die ook waren blijven logeren. Omdat ik mij verslapen had (en echt móest kolven) kwamen we wel wat later aankakken. Oopsie! Na het ontbijt besloten we naar Rotterdam te gaan en te gaan kijken in de Markthal. Bij Jamie’s Italian genoten we van een heerlijke lunch.

We waren benieuwd hoe Jamie’s menu zou smaken en bestelden een superfood salade én de burger met Chili fries. Beiden waren echt verrukkelijk! Een dikke aanrader dus!

’s Avonds waren we net op tijd thuis om de meiden zelf in bed te stoppen. Wat ik stiekem ook best wel weer fijn vond ondanks dat we echt het gevoel hadden dat we vakantie hadden gehad.

Op eerste Pinksterdag gingen we met onze familie naar een boerenmarkt in Helmond. Er waren allerlei kraampjes, een springkussen én diertjes. Helemaal leuk voor Lola en nichtje Juno. Ze keken hun oogjes uit.

In de middag genoten we van het mooie weer en zaten we vooral veel buiten. Ook kreeg ik mijn zesde en laatste boeket van vriendlief. Jammer dat dit alweer de laatste is. Ik denk dat ik in de toekomst echt wat vaker naar de markt ga om verse bloemen te halen. Ik word hier namelijk zo blij van!

Voor het slapen gaan mochten beide dames nog een keertje van de glijbaan. Kijk dat snoetje van Coco nou!

Op maandag hadden we een extra vrije dag waarop we in de ochtend visite kregen. In de middag genoten we van het lekkere weer en werd de tuin ‘gewassen’ door Lola en oefende Coco met ‘kruipen’ op het kleed.

Ook aten we drakenfruit (wat de kochten in de Markthal in Rotterdam) en maakten we ons eerste fietstochtje met zijn drietjes op de fiets met ons nieuwe Thule Yepp fietsstoeltje (binnenkort lees je hier een review).

’s Avonds was iedereen moe van het lange weekend en werd er flink gemopperd aan tafel. Ik maakte er dit super grappige filmpje van. Check vooral die blik van Coco even. Hi-la-risch!

Op dinsdag besloot Coco dat het eindelijk tijd was om vooruit te gaan ‘kruipen’ in plaats van achteruit. Gooooo Coco!

Op woensdag was het erg regenachtig en gelukkig konden we in de ochtend tussen de buien door naar de muziek en dansles én vlug nog even boodschapjes doen. ’s Middags bakte ik samen met Lola koekjes, welke ze voor haar verjaardag had gekregen van tante Jill. Kon ze meteen haar nieuwe handgemaakte schort uitproberen die Jill speciaal voor Lola had gemaakt. Hij deed zijn werk goed, want deze kliederkont was nog helemaal schoon na het bakken.

Natuurlijk werd er stiekem geproefd tussendoor…hmmmmm. Lola mocht zelf de koekjes versieren en kon niet wachten om er een te proeven.

Na het eten was dr Coco op visite om te checken of iedereen gezond was, hihi. Voor het slapen gaan hebben we samen nog even een gek dansje gemaakt en gingen de meiden nog even stoeien en rondjes draaien met papa.

 

Het was weer een heerlijk weekje zoals je hebt kunnen zien. Het echt voelde als vakantie! Dit weekend hebben we (nog) niet zo heel veel op de planning staan.

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

 • Sylvia 9 juni 2017 at 08:58

  Wat een heerlijke foto’s weer! Een prachtige jurk heeft de bruid aan? koekjes bakken ofwel kliederen in de keuken is hier ook groot favoriet!

  • Janske 9 juni 2017 at 21:55

   Ik vind dat zo leuk om te doen…en Lola is echt een snoepkont dan hoor… “even proeven, mama”…uhuh!

 • Yolanda 9 juni 2017 at 09:08

  Wat een heerlijk vrolijk fotodagboek! En een huilende papa die Coco nadoet, hilarisch!

  • Janske 9 juni 2017 at 21:55

   Ik kan er naar blijven kijken…hahahaha….arme Coco

 • Will 9 juni 2017 at 11:53

  Wat een prachtige foto’s weer, net als altijd.
  Maar wat een grote hamburger en grote bak patat, mmmmmm lekker!!
  Ik zou er zo in happen, alleen ik ben aan het lijnen, dus…….afblijven voor mij.

  • Janske 9 juni 2017 at 21:54

   hihi…dat is echt gezichtsbedrog, hij was helemaal niet zo groot. Maar wel heeeeeeeel erg lekker!