My Adventures Personal Pictures

De 15 leukste kiekjes #21 – mei 2017

6 juni 2017
Beter laat dan nooit. Vandaag blik ik terug op de afgelopen maand. Mei was ook dit jaar weer een geweldig mooie maand. Een maand vol met feestelijke momentjes en een heerlijke vakantie. Wat hebben weer ontzettend veel mooie foto’s gemaakt. Met moeite koos ik de 15 leukste kiekjes voor je uit!

De afgelopen maand hadden we veel momenten waarop we heerlijk thuis met de kinderen genoten van de dagelijkse momentjes. Zoals samen spelen. Zo fijn!

Samen spelen gaat steeds beter en ook Coco lijkt het steeds leuker te vinden om met haar grote zus te spelen.

Wat was het genieten geblazen van de eerste zonnestralen van het jaar. We trokken er meteen op uit om lekker te wandelen op de heide.

Coco pikte ook graag wat extra vitamine D mee, hihi, gek kind!

In mei vierden we ook Lola’s derde verjaardag. Ongelooflijk dat ze nu alweer drie is! Waar blijft de tijd! Kijk nou wat een knapperd!

Eindelijk was het tijd voor Moederdag. De dag waarop vriendlief een aantal hele leuke foto’s maakte van mij en de meiden. Ik ben er zo blij mee! Ook met onze twinning T-Shirts van de Hema trouwens, grappig hè!?

Wie er ook grappig is in huis…dat is onze Coco. Kijk deze grapjas met haar speen verkeerd om en half in haar mondje…ik kon er nog net een foto van maken! Hahahaha!

Deze knappe dame vierde haar derde verjaardag. Wat ben je toch mooi, meisje!

Op Lola’s verjaardag brachten we voor het eerst een bezoekje aan de Efteling. Wat was dat een groot succes. De hele dag was gevuld met genietmomentjes. Wat een bijzondere ervaring!

Een ander hoogtepunt van de afgelopen maand was onze vakantie. Samen met vrienden en hun kinderen verbleven we een week lang in een prachtig Landal park in België. We hadden perfect weer en genoten voor tien.

Onze waterratjes vermaakten zich ook daar prima in het zwembad. Coco hield het prima vol om een uur lang rond te spetteren. Zo schattig!

Lola was een beetje bang voor Bollo de Beer en huilde als een baby toen ze hem zag. Gelukkig kon papa haar troosten en beschermen tegen die “grote” beer.

Als fotograaf kun je natuurlijk niet op vakantie gaan met 5 kinderen zónder je lichtscherm. Coco vond hem ook erg interessant.

Samen met mama boekjes lezen in de zelfgemaakte tent. Dat is pas écht vakantie!

Fietsen op de fiets van je beste vriendje zorgt ervoor dat je honger krijgt. Tijd voor een worteltje dus.

Wauw, wat was mei toch een mooie maand. Ik word helemaal blij van al deze foto’s! Wat hebben we het toch goed!

Was mei voor jou ook zo’n leuke maand? Heb je nog toffe plannen voor juni?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like