About Me Discuss Personal

Leuk!

5 juni 2017
Een paar weken geleden maakte ik een lijstje van dingen die ik super stom vind. Vandaag deel ik een lijstje van dingen die ik dan juist weer heel erg leuk vind. Simpele, maar ook grote dingen. Ik ben benieuwd of jij ook zo blij wordt van deze dingen!

Het is best leuk om eens een lijstje te maken van de dingen die je leuk vindt. Zo kom je er namelijk achter dat het eigenlijk best wel veel dingen zijn. Binnen een paar minuten had ik mijn lijstje al klaar. Ben je benieuwd waar ik blij van word? Ze leest ze in mijn onderstaand “Leuk!” lijstje.

Ik word helemaal vrolijk van mijn lijstje en overstroom met nog veel meer inspiratie van dingen die ik nog meer leuk vind. Ik ben best makkelijk blij en tevreden met kleine dingen. Dat is zo fijn. Genieten van de simpele dagelijkse dingen in je leven.

Is mijn lijstje herkenbaar? Of vindt jij weer hele andere dingen leuk? Wat zou er sowieso in jouw lijstje staan?Β Ik ben erg benieuwd!

Bekijk hier ook mijn Stom! lijstje:

Stom!

Spread the love

You Might Also Like

 • Marieke
  Twitter:
  5 juni 2017 at 10:38

  Wat een ontzettend leuk lijstje! Moet steeds lachen als ik Backstreet Boys bij je lees. Op de een of andere manier verwacht ik dat gewoon niet bij je! Maar vind het erg leuk om te lezen dat jij ook zo’n groot fan bent.
  Marieke recently posted…Twinkle Twinkle Mini Star – review – kinderkledingMy Profile

  • Janske
   Twitter:
   5 juni 2017 at 20:29

   hihi…jep…zoek maar eens op Backstreet Boys hier πŸ˜‰
   Janske recently posted…Leuk!My Profile

 • Karen
  Twitter:
  5 juni 2017 at 13:33

  Op het gebakken ei met spek na, kan ik je hele lijstje overnemen.
  Vooral kinderkleding shoppen en Mini Rodini πŸ™‚
  Karen recently posted…Personal Peaks 71: Fotoshoot, achter de feiten aanhollen & op klaagrantsoenMy Profile

  • Janske
   Twitter:
   5 juni 2017 at 20:27

   jaaaaa….shop till you drop πŸ˜‰
   Janske recently posted…Leuk!My Profile

 • Lisette
  Twitter:
  5 juni 2017 at 14:11

  Wat een leuke manier om dit zo neer te zetten! Van de Backstreetboys word ik ook blij?
  Lisette recently posted…Recept # 5. RabarbermoesMy Profile

  • Janske
   Twitter:
   5 juni 2017 at 20:27

   jaaaa…die maken mij al blij sinds ik 12 ben πŸ™‚ …al heeeuuuul lang dus πŸ™‚
   Janske recently posted…Leuk!My Profile

 • Nicole
  Twitter:
  5 juni 2017 at 19:31

  Haha geweldig lijstje! Zou ik ook eens moeten maken nu want vind nogal veel stom ?
  Nicole recently posted…Dingen die je niet wilt horen als je hoogzwanger bentMy Profile

  • Janske
   Twitter:
   5 juni 2017 at 20:25

   goed idee! Het geeft je wel een goed gevoel πŸ™‚
   Janske recently posted…Leuk!My Profile

 • Monique
  Twitter:
  5 juni 2017 at 21:54

  Leuk, zo’n lijstje! We hebben veel gemeenschappelijke ‘leukigheden’! Waar ik verder erg blij van word is zingen. En complimentjes geven Γ©n krijgen πŸ™‚
  Monique recently posted…Portret van een moeder | MerelMy Profile

 • Leonie van Mil
  Twitter:
  7 juni 2017 at 14:02

  Top lijstje!! Alleen maar leuke dingen!
  Leonie van Mil recently posted…Zomerdoelen 2017 update #2My Profile