Mommy Stuff Review Shopping Shoptip

Eindelijk cadeautjes alleen voor mama

31 mei 2017
Als moeder herken je het vast wel. Je wilt gaan shoppen voor jezelf en vervolgens kom je huis met alleen maar koopjes voor je kids. Altijd komt mama op de tweede plaats. Hier gebeurd dat meestal ook en gelukkig is dat niet zo heel erg. Maar soms mogen wij mama’s onszelf ook eens verwennen, toch? Daarom heb ik dit keer lekker helemaal voor mij alleen cadeautjes gekocht. En ik kan je verklappen…dat voelde heerlijk!
Als een kind in een snoepwinkel
Toen ik de vraag kreeg van Mostert Juweliers of ik een van de prachtige slavenarmbanden wilde uitkiezen voor mijzelf was ik direct erg benieuwd hoe deze er uit zagen. Iets voor mijzelf…dat wil ik wel! De laatste jaren kocht ik bijna geen sieraden voor mijzelf en was daarom wel toe aan iets nieuws. Mijn oog viel meteen op de prachtige slavenarmbanden van zilver uit de collectie. Ik hou zelf vooral van subtiele zilveren sieraden, dus ik voelde mij meteen als een kind in een snoepwinkel.
Omdat ik al een tijdje op zoek was naar nieuwe oorbellen zocht ik ook drie paar zilveren creolen uit. Gewoon lekker simpel en elegante modellen. Deze passen overal bij en kunnen dag en nacht in blijven. Zo hoef ik ze niet steeds ’s avonds uit te doen (en heb ik zo minder kans dat ik ze verlies). Ideaal!
Het voelde net alsof ik jarig was
Binnen een paar dagen werd het pakketje al bezorgd en dit keer was het helemaal alleen voor mama. In vier mooi los verpakte doosjes zaten de creolen en de slavenarmband verpakt. Vier cadeautjes, speciaal voor mij alleen. Het voelde net alsof ik jarig was.
Als eerste opende ik de slavenarmband. Ik koos voor een vlakke 5 mm armband omdat deze stoer & elegant tegelijk is. Hij was makkelijk om te doen en eenvoudig vast te “klikken” met de bijna onzichtbare sluiting. Omdat hij zo smal en dun is, weegt hij maar 12 gram. Ik voel hem daarom dus amper zitten, zo fijn!
Wauw!
Daarna was het de beurt om de andere cadeaudoosjes uit te pakken. In de doosjes zaten ieder een setje zilveren creolen. Uiteraard deed ik meteen een paar in, wat trouwens verrassend makkelijk ging. Geen half uur gefriemel tot ik er agressief van werd en het op gaf (ja, echt hoor…ik kan er niet tegen als ik een oorbel niet goed in krijg). Hij zat meteen goed en klikte fijn vast.
Even in de spiegel kijken. Wauw, ik voelde mij meteen een stuk vrouwelijker! Eindelijk weer mooie sieraden om. Dat was al veel te lang geleden. Mijn vorige zilveren oorbellen die ik een tijdje geleden kocht verloor ik binnen een maand al en de rest van mijn oorbellen zijn niet zilver en zorgen voor irritaties aan mijn oren. Daarom draag ik veel te weinig oorbellen, wat ik eigenlijk echt jammer vind.
Sinds ik vorige week deze mooie cadeautjes in ontvangst nam heb ik er al iedere dag plezier van gehad en kreeg ik veel complimentjes. Dit had ik veel eerder moeten doen. Eindelijk weer een cadeautjes alleen voor mama.

Koop jij wel eens een mooi sieraad voor jezelf? Of shop je ook altijd alleen voor je kids?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 31 mei 2017 at 06:39

  Ik draag eigenlijk nooit sieraden. Bedenk me telkens dat ik wel vaker oorbellen wil dragen maar doe t vervolgens nooit haha. En zal er nu ook maar niet aan beginnen met die kleine op komst 😛 Maar super mooi, vooral die armband!

 • Nicole 31 mei 2017 at 07:29

  Oh die armband is mooi zeg! Ik draag standaard dezelfde sieraden. Allemaal met hun eigen verhaal. Ik was pas helemaal blij omdat het me gelukt was zowaar ook een shirt voor mezelf te kopen..

 • Joyce 31 mei 2017 at 08:34

  Mooi hoor! Ik draag altijd sieraden. Vooral armbanden en in mijn oren heb ik piercings/tunnels. Ik koop dit soort dingen dus nog wel eens voor mezelf, maar wissel niet heel vaak. Hooguit als de maat (van mijn tunnels bijv.) veranderd. Mijn armbandjes doe ik eigenlijk nooit af.

 • Maaike 31 mei 2017 at 08:42

  Wat een mooie sieraden! Ik heb een soortgelijke armband, ben daar erg blij mee. Qua oorbellen houdt ik meer van een subtiel kleurtje die past bij mijn kleding.

 • Femke 1 juni 2017 at 12:32

  Ze staan je heel mooi!

 • Anneke 2 juni 2017 at 18:39

  Ik draag meestal dezelfde sieraden. De reden dat er weinig nieuw gekocht word met als reden inderdaad alles voor de kinderen. Later deze maand word ik 50 dus wie weet whahaha