Kids My Adventures Uittip

PLOG #3 Lola’s derde verjaardag in foto’s

30 mei 2017
Het is inmiddels alweer anderhalve week geleden, maar dochterlief Lola heeft haar derde verjaardag op een wel hele leuke manier gevierd. We gingen namelijk speciaal om deze bijzondere dag te vieren met ons gezinnetje naar de Efteling. Wat heeft ze genoten, en wij natuurlijk ook! Bekijk nu de leukste foto’s van deze bijzondere derde verjaardag.
“ik ben twee jaar! Ik ben niet drie!”

De dag begon goed. Coco werd eerst wakker en kon ik fijn nog even zelf voeden en daarna aankleden. Toen we klaar waren gingen we met zijn drietjes naar Lola’s kamer en met papa op de gitaar zongen we haar rustig wakker met een zacht verjaardagsliedje. Ze was meteen helemaal in haar nopjes (gelukkig) en was helemaal excited voor haar verjaardag. Alleen toen we vertelden dat ze nu drie jaar was reageerde ze:  Haha. Gelukkig was ze toch snel overtuigd dat ze nu toch echt drie jaar was.

Snel aankleden en vlug naar beneden, want daar stond een groot cadeau in de woonkamer. Binnen 2 seconden was het uitgepakt. Een nieuwe fiets! Jippieeee! Lola was helemaal blij…maaarrr…ze volgde direct met de vraag: “waar zijn de andere cadeautjes?” Dit was ons “enige” cadeau, omdat ze de volgende dag nog veel meer leuks zou krijgen op haar feestje. Gelukkig hadden we ook nog een paar mooie kaarten via de post binnengekregen die ze kon uitpakken. Coco hielp ook even mee…en sloopte meteen de slingers…

Naar de Efteling ja of nee?

Na een ontbijtje was het tijd om te beslissen of we wel of niet naar de Efteling zouden gaan. De weersvoorspellingen waren namelijk niet heel erg aantrekkelijk (95% kans op regen) én de volgende dag hadden we groot feest waarvoor we nog het een en ander moesten voorbereiden. Omdat ik toch heel graag wilde gaan omdat een verjaardag tóch wel een hele bijzondere dag is, besloten we het nieuws te vertellen aan de jarige job. Die wilde maar al te graag naar de Efteling. Dus inpakken en hoppatee…naar de Efteling!

Bij de Efteling aangekomen stond Pardoes al te zwaaien en zagen we Roodkapje al lopen. Lola keek met grote ogen en was vooral erg onder de indruk. Als eerste liepen we meteen maar het Sprookjesbos in. Ik was echt al zo’n 8 jaar niet meer in de Efteling geweest en al veel langer niet meer in het Sprookjesbos. Het was dus echt herinneringen ophalen. Zo leuk!

Het weertje was heerlijk en we slenterden vrolijk rond tussen alle sprookjes en kabouterhuisjes. Wauw! Natuurlijk wilde Lola overal even binnenkijken bij de kabouters.

Coco vond ook (bijna) alles reuze interessant, haha!

Door de weersvoorspelling was het super rustig in het park. Zo fijn!

Bij de Sprookjesboom bleven we lekker even luisteren. Wat een mooie boom is dat trouwens. Prachtig gemaakt! Lola wilde niet meer verder gaan. Ook de grote mooie draaimolen was erg leuk. Lola wilde niet op een paardje, dus gingen we samen in de koets. Zwaai zwaai!

Natuurlijk mochten we Carnaval Festival niet overslaan en vooral Coco keek haar ogen uit. We mochten zelfs twee rondjes achter elkaar. Joepie!

Ook een simpele speeltuin was voor Lola een hit. Ze was bijna niet weg te krijgen bij deze loopbrug. Trots als een pauw liep ze er tien keer achter elkaar overheen.

Mama besloot om “even” mee te gaan in deze treintjes….dat doe ik dus ook noooooit meer. Je moest namelijk zelf trappen en dat ging alleen wanneer je half uit het wagentje hing…super vermoeiend…pfff…(wel een goede work-out trouwens). Lola vond er ook niet zo veel aan helaas. De autootjes daarentegen…. dat was een serieuze zaak, haha. Kijk dat snoetje dan! Hahaha!

Als afsluiter gingen we pannenkoeken (Lola’s favoriet) eten in de Efteling in een super tof restaurant. Onze tafel werd mooi versierd en Lola kreeg een echte verjaardagsmuts. Wat een feest!

Terwijl ik Coco kon voeden kreeg Lola alvast haar hartjespannenkoek van de kok die speciaal voor haar nog extra “snoepjes” had meegenomen. Toen Pardijn kwam kijken bij Lola werd ze zo bang dat ze keihard begon te huilen. Arm mopje.

De pannenkoeken waren heerlijk en het was een perfecte afsluiter van een geweldige derde verjaardag.

Moe maar voldaan reden we ’s avonds met twee schone slaapsters weer naar huis.

Bekijk hier ook Lola’s eerste & tweede verjaardag in foto’s! Zo leuk om de verschillen te zien.

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 30 mei 2017 at 06:58

  Wat een fijne dag zo!! Hoop dat ik snel weer naar de Efteling kan gaan met de kleine dame..

 • Sylvia 30 mei 2017 at 09:15

  Wat een heerlijke verassing naar de efteling op je verjaardag! Wij zijn er nog nooit geweest maar staat heel hoog op mijn verlanglijstje. Ik smul dus enorm van jullie leuke foto’s. Mooie fiets heeft ze ook gekregen?

 • Stefanie 30 mei 2017 at 09:55

  Wat een leuke foto’s! En wat fijn dat jullie zo genoten hebben, de Efteling is natuurlijk ook super leuk!

 • Maaike 30 mei 2017 at 16:18

  Wat een leuke foto’s! En wat is de efteling toch leuk. Wij wonen helaas te ver weg om er zo een dagje heen te gaan.

 • Joyce 30 mei 2017 at 18:35

  Wat een leuke dag is dat geweest! Wij gaan ook altijd een dagje uit met de verjaardag van Luuk en zullen dat ook met Maik’s verjaardag gaan doen 🙂
  De Efteling ben ik echt al jaren niet geweest. Omdat het zo duur is denk ik dat ik ook nog even wacht tot de jongens groot genoeg zijn om de meeste dingen te doen en ook echt kunnen onthouden dat we er geweest zijn haha.