Blog Blog Feestje

Blogfeestje 2.0 | Feestje #18 | Janske’s Favorieten

27 mei 2017
Oh, wat is het lekker warm buiten, ik krijg helemaal zin in een zomer’s blogfeestje met waterballonnen en de bbq aan! Kom je ook met ons mee feesten de komende dagen? Zet je drankjes maar koud, dan maken we er samen weer een topfeestje van!

Zoals jullie weten zijn we bezig met een Blogfeestje 3.0. Met behulp van al jullie feedback zijn we druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor ons vernieuwde blogfeestje. Volgende week lezen jullie bij Fleur hier meer over. Voor nu nog even het verzoek om de regels hier onderaan even goed te lezen (vooral voor onze nieuwe feestgangers).

Mijn Favorieten van deze week

Allereerst begin ik met het artikel van Anne over haar Regenboog kwarktaart traktatie. Een tijdje geleden plaatste ik mijn regenboogkwarktaart recept en ondertussen zie ik steeds meer mooie creaties van andere mooie taarten voorbij komen. Zo leuk! Anne maakte ze ook in glaasjes (wat ik toevallig afgelopen zaterdag ook deed op Lola’s verjaardagsfeestje). Super leuk!

regenboog kwarktaart, droetker kwarktaart recept, regenboog kwarktaart, kwarktaart regenboog, regenboog traktatie, traktatie regenboog

Ilse van Kreanimo schreef een interessant artikel over ‘Huidbescherming aanleren met de Nivea pop‘. Ik denk dat ik ook maar eens ga kijken bij het Kruidvat, want met dit zonnige weer is het wel leerzaam om duidelijk te laten zien aan je kinderen hóe belangrijk het is om je goed in te smeren.

Jessica deelt een heerlijk en simpel recept voor Mousse met Kinderbueno. Yummy! Volgens mij lik je daar je vingers bij af! Wanneer is er weer een goede reden om zoiets lekkers te maken hier?? Volgende week tijdens ons nieuwe 3.0 Blogfeestje misschien?

Meet my lovely co-hosts:

Natuurlijk neem ik ook nog even de tijd voor mijn geweldige co-hosts! Ook zij hebben weer een aantal toffe artikelen geplaatst in de afgelopen dagen!

2.0 esmeralda

Over taart gesproken. Esmeralda maakte laatst heerlijke Amerikaanse confettitaart. Ik heb hem zelf ook wel eens gemaakt en hij is inderdaad super lekker! Nomnom!

confetti taart

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

2.0 Fleur

Ook Fleur deelt op haar blog weer een feestelijke, simpele en vooral lekkere diy, namelijk deze vrolijke Pokemon Pokeball taartjes. Super simpel en ontzettend leuk voor alle Pokemon fans!

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

2.0 nicole

Nicole schreef een artikel met daarin leuke cadeaus voor in een kraammand voor mama. Meestal zijn de cadeautjes inderdaad vooral voor de baby, maar zoals je op Nicole’s lijstje kunt zien zijn er genoeg leuke ideetjes voor cadeaus voor de moeder. Handig voor inspiratie!

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

Tijd voor een nieuw feestje!

[inlinkz_linkup id=717852 mode=1]

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Linda Raaijmakers 27 mei 2017 at 06:10

  Wat een superleuke favorieten heb je uitgekozen zeg. Sowieso had ik het recept van die regenboog kwarktaartjes opgeslagen omdat ik het er zo feestelijk uit vond zien. De pokemon taartjes mogen in deze tijd natuurlijk niet ontbreken en ze zien er nog eens heerlijk uit. En die bueno-mousse….hmmmmmm, wanneer mag ik aanschuiven? 😛 Ik denk dat ik het gewoon eens een keer moet gaan maken, zullen de kinderen vast niet erg vinden. Tante Chantal waarschijnlijk ook niet 😉

 • Nicole 27 mei 2017 at 06:22

  Als ik al dat lekkers voorbij zie komen dan krijg ik bak kriebels!!

 • Ilse van Kreanimo 27 mei 2017 at 09:14

  Oh, dankjewel om me uit te lichten!
  Ik kom ook weer gezellig meedoen deze week. Dadelijk eens kijken welke ik ga linken!

 • Jessica 27 mei 2017 at 12:41

  Dat zijn van die heerlijke artikelen! Thanks voor het uitkiezen van mijn recept 🙂

 • ElsaR 27 mei 2017 at 15:08

  Ola, alweer leuke favorieten.
  Ik ga meteen kijken en ik doe natuurlijk weer mee.
  Fijn weekend allemaal ☻

 • Will 27 mei 2017 at 15:11

  Heerlijk allemaal, stimuleert om dit lekkers allemaal te gaan maken.
  Niet teveel eten, want moet wel even aan de lijn denken!

 • Yolanda 27 mei 2017 at 15:14

  Bedankt voor het uitlichten van mijn regenboog traktatie toetjes. Ook ik doe deze week weer gezellig mee.

 • Fleur 27 mei 2017 at 21:27

  Gezellig weer! Ons eerste tropische blogfeestje!

 • Mirjam 28 mei 2017 at 08:56

  Dat zonnepopje van Nivea vond ik ook zo bijzonder!! Hele leuke favorieten weer deze week. Ik doe ook weer gezellig mee!