Mommy Stuff Personal

Een brief aan mijn dochter – Lieve Coco – 9 maanden

26 mei 2017

Lieve Coco,

Vandaag ben je alweer 9 maanden oud. Over drie maanden vieren we gewoon alweer jouw eerste verjaardag. Stop de tijd! Voor mijn gevoel heb ik je pas vorige week voor het eerst ontmoet. Wat heb ik weer genoten van jou, de afgelopen maand. Je bent zo vrolijk en lacht zo veel naar alles en iedereen. Ik ben dol op jou!

Je bent ook zo grappig. Vooral als je zelf kiekeboe speelt. Je verstopt dan je gezichtje onder een doek om hem er vervolgens weer vanaf te trekken. Dan roep ik “Piep!” of “kiekeboe” en ga je heel lief schaterlachen. Zo schattig! Ook als ik je kietel dan schater je het uit.

Wat dan wel leuk is, is dat ik je allereerste tandjes kan zien, tenminste…een klein stukje. Anderhalve week geleden zag ik daar ineens eindelijk je tandje echt doorkomen. Je lijk t er gelukkig weinig of geen last van te hebben, dat vind ik wel fijn.

Sinds Lola’s verjaardagsfeestje afgelopen zaterdag ben ik begonnen met het geven van minder borstvoeding. Iedere morgen én avond drink je nog even fijn bij mama en de overige drinkmomenten krijg je de fles. Dat doe je goed. Mama is trouwens ontzettend trots op jou omdat jij tot die tijd bijna altijd super goed aan de borst gedronken hebt. Knap hoor!

Ik geniet steeds bewuster van jou, lieve Coco. Wat ben je toch een heerlijk dametje!

Dankjewel, lieve Coco, voor deze bijzondere maand!

Mama houdt van jou!
Liefs,
Mama
x
Lees hier de persoonlijke brief terug die ik schreef aan grote zus Lola toen ze 9 maanden oud was & hier de brief aan Coco van een maand geleden.

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 26 mei 2017 at 06:59

    Oh wat een mijlpaal dat je nu minder borstvoeding geeft. Zal wel even een slikmomentje zijn geweest? Maar wel super fijn dat Coco ook zo goed uit de fles drinkt! En dat je het al zo lang hebt kunnen doen ook… Top mama!

  • Janske 26 mei 2017 at 10:56

    Ik ben super trots. Het 2x per dag voeden gaat (tot nu toe) echt super goed, dus dat maakt het wel wat makkelijker 🙂