Mommy Stuff Shopping Shoptip

Budgettip: Hoe vind je de beste koopjes?

25 mei 2017
Regelmatig krijg ik complimenten over de kleding van mijn kids. “Die dochters van jou zien er altijd zo leuk uit, waar haal je het toch allemaal vandaan?” Hoe vind ik toch steeds die leuke koopjes? Vandaag deel ik een aantal tip!
Koopjes jagen

Ik hou van leuke & hippe kleding kopen, maar ik hou zeker ook van koopjes jagen. Niet meer geld uitgeven dan nodig is. Voor mijn kinderen, maar ook voor mijzelf. Dan is het natuurlijk wel handig wanneer je weet waar je de beste deze koopjes kunt vinden. Gelukkig gaat mij dat tegenwoordig steeds beter af.

Zo maak ik er geen geheim van dat ik vaak online shop. Ik vind het handig om in één overzicht te zien waar een bepaald product het goedkoopst is, want waarom zou ik onnodig meer betalen, toch? Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt alle webshops af gaan en zelf de prijzen vergelijken óf je laat het gewoon voor je doen. Op Kledingkopen.nl kun je bijvoorbeeld heel erg makkelijk met een paar drukken op de knop precies zien waar jouw favoriete sneakers het goedkoopst zijn.

Twinnen met dochterlief

Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaald of dat je daar na het klikken op de bestelknop er pas achter komt. Dat vind ik altijd zo zuur. Zo kocht ik laatst voor mijzelf witte Adidas sneaker (jawel, ik kocht iets voor mijzelf). Dezelfde als dochterlief weliswaar, zodat we samen kunnen twinnen. Super cool, alleen best prijzig. Door de prijzen te vergelijken bespaarde ik mijzelf binnen een paar minuten zomaar €15,-. Hoppa!

Ik kan daar dan zo blij van worden. Ik vind het daarom ook echt een sport. (Als het even lukt) wachten op de sale en dan zo vergelijken. Zo vind je vaak de leukste koopjes voor de beste prijs zodat je er hip bij loopt én het je geen rib uit je lijf kost.

Maak jij weleens gebruik van dit soort zoekmachines om de beste koopjes te vinden wanneer je online shopt?

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 25 mei 2017 at 07:16

    Nee eigenlijk nooit..

  • Monique 27 mei 2017 at 09:15

    Ik kijk wel vaak op Google of iets ergens anders minder kost, maar gebruik er (nog) geen speciale websites voor. Wel handig!

  • Roelina 31 mei 2017 at 12:26

    Euh ja zeker! Ik ben een echte online koper, en vaar wel bij dit soort sites. En wat een gave sneakers, die mini rodini adidas pakjes vind ik ook gaaf!