Giveaway Mommy Stuff Shoptip winactie

Review & winactie #19 – Drs Leenarts Suncare

22 mei 2017
Vanaf maart 2017 heeft Drs Leenarts een nieuw product uit, namelijk haar Suncare zonnebrandcrème factor 30 voor kinderen én volwassenen. Ik ben zelf er fan van de producten van Drs Leenarts was daarom ook erg benieuwd naar dit product. Samen met Lola testte ik de zonnebrandcrème en vertel ik graag over mijn ervaring. Daarnaast geef ik twee tubes weg, één van 150 ml voor thuis of op vakantie en een van 30 ml voor onderweg. Laat die zomer maar komen!

Al eerder probeerde ik verschillende producten van Drs Leenarts uit en nog steeds gebruik ik deze dagelijks met veel plezier. Toen ik hoorde dat er ook een zonnebrandcrème op de markt kwam en ik deze mocht uitproberen was ik direct erg nieuwsgierig.

Drs Leenarts Suncare

Drie formaten

De Suncare producten zijn er in drie verschillende formaten, een grote (fijn voor thuis of op vakantie), een middelgrote (handig voor een dagje uit) én een kleintje (om altijd in je tas mee te nemen). Ideaal voor ieder gewenst moment dus. Hij is geschikt voor alle leeftijden, dus je kunt hem zowel voor jezelf als voor je kids gebruiken.

Hoezo maar factor 30?

Het is factor 30. Maar factor 30 denk je nu misschien. Factor 30 is namelijk maar slechts 1% minder beschermend dan factor 50. Omdat mensen bij factor 50 vaak minder snel opnieuw smeren heeft ze daarom gekozen voor factor 30. Dat klinkt wel logisch toch!?

Drs Leenarts heeft producten speciaal voor de gevoelige huid, daarom is ook deze zonnebrandcrème erg geschikt voor mensen met allergieën.

Drs Leenarts Suncare spf 30 bevat organische filters en trekken in de bovenste laag van je huid waar het UVA en UVB licht geabsorbeerd wordt. Bij organische filters zijn de moleculen dusdanig groot dat ze niet verder je lichaam in kunnen komen. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen, waarbij de kans op een allergische reactie heel erg laag is. Mijn zonnebrandcrème bevat géén Oxybenzon, een ingrediënt wat onder vuur ligt omdat het mogelijk hormoonverstorend zou kunnen werken. Dit is nooit  wetenschappelijk bewezen is, maar ik heb het zekere voor het onzekere genomen en andere filters gebruikt.

Smeerregels

Natuurlijk is het altijd belangrijk dat je jezelf goed en vaak genoeg insmeert en niet continu in de zon bent. Daarvoor zijn deze zogenaamde “smeerregels” wel handig:

 • Gebruik een factor 30 of hoger
 • Smeer een half uur voordat je in de zon gaat
 • Vergeet de volgende plekjes niet: op en achter de oren, voeten en het randje onder de zwembroek of het badpak
 • Zoek tussen 12.00 en 15.00 uur de schaduw op
 • Bedek de hoofdhuid met een hoedje of een pet

Lola mocht met mij de zonnebrandcrème uitproberen en kon niet wachten om zichzelf én mama te mogen insmeren. De crème smeert erg makkelijk en plakt niet (wat ik altijd zó vervelend vind aan zonnebrandcrèmes). Hij ruikt neutraal en trekt snel in de huid waardoor je geen witte vlekken blijft zien.

Met die mooie weersverwachting de komende dagen zullen we hier flink gaan smeren zodat we niet verbranden in de zon. Laat die zomer maar komen!

In samenwerking met Drs Leenarts mag ik twee tubes weggeven. Een van 30 ml en een van 150 ml.

Hoe kan ik de Drs Leenarts Suncare producten winnen?

Laat in een reactie achter voor wie & waarom jij graag wilt winnen.

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waarder) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest. Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 28 mei. Op 29 mei maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt)

Gebruik jij ook producten van Drs Leenarts?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole
  Twitter:
  22 mei 2017 at 08:09

  Ik wil graag een tube winnen voor mijn dochtertje en mezelf natuurlijk. Vind het erg fijn spul en de mini tube die wij hadden is al weer leeg haha. Moet dus nodig een nieuwe halen!
  Nicole recently posted…Zwangerschapsshoot met het gezin!My Profile

 • Anna
  Twitter:
  22 mei 2017 at 09:41

  Ik doe mee voor mijn dochter ivm haar gevoelig huidje

 • Will 22 mei 2017 at 10:18

  Fijn zo’n zonnebrandcrème die niet plakt, want dat vind ik altijd zo vervelend.
  Mijn kleindochter van 4 jaar komt deze zomer, bij ons logeren en dan zal ze wel zeggen , een grote voor oma en een kleine voor mij.
  Graag doe ik mee met deze winactie en volg je op Bloglovin.

 • brants 22 mei 2017 at 10:54

  doe graag mee voor de kleinkinderen, handig een kleine tube die je overal mee naar toe kunnen nemen en zeker bij een uitstap met de kleinkinderen

 • kempenaers 22 mei 2017 at 10:56

  handig voor de kleinkinderen wanneer ze komen logeren en in de tuin spelen, de kleine tube is ook ideaal om mee te nemen bij een uitstap

 • Guusje 22 mei 2017 at 11:00

  Wat een fijne winactie! Deze keer doe ik heel graag mee voor mijn dochtertje Juno. Ze heeft een erg gevoelige huid en is dol op buiten spelen. Daarvoor zou dit product erg welkom zijn hier ?

 • Mariska 22 mei 2017 at 11:01

  Oh Ik doe graag mee! Voor mezelf en voor mijn zoontje Jake. Ik heb zo’n gevoelige huid, verbrand bijna altijd en heb echt de halve drogist in mijn leven leeggekocht… En de juiste zonnebrand nog niet gevonden. “Gelukkig” heeft Jake niet mijn huid maar ook voor hem ben ik echt op zoek naar het allerbeste!

 • Marian Zw.
  Twitter:
  22 mei 2017 at 11:30

  Ik doe heel graag mee voor mijn meisje. Ze heeft vaak last van jeuk en pukkels door suncreme. Maar dr Leenarts is wel echt een fijn product. Ik volg je op Facebook, Bloglovin en Instagram.

 • Femke 22 mei 2017 at 11:59

  … Plakt niet…. Ow yeah dat klinkt goed
  Wat is de verkoopprijs?

 • Bodil 22 mei 2017 at 12:00

  Oh, dat klinkt ideaal! Maar 1 tube nodig voor mijn gevoelige huid en die van onze kleintjes!
  Omdat ook ik dit héél graag wil proberen maak ik graag kans (met een bonuskansje via Bloglovin’). 🙂

 • Wendy 22 mei 2017 at 14:32

  Ja leuk voor mijn 2 meiden om te proberen!wij gebruiken normaal altijd de p20 maar we willen deze graag een keer proberen?

 • carola donkelaar 22 mei 2017 at 14:48

  Dat klinkt geweldig, ken het merk niet
  ik ga 11 juni naar mallorca dus kan nog wel een goede zonnebrand gebruiken aangezien ik snel verbrand
  vind het altijd lastig welke ik moet kopen dus doe altijd maar factor 50 en dan die een beetje betaalbaar is
  volgde je al op facebook en nu ook gezellig op instagram & youtube 🙂

  fijne zonnige dag

 • Marjolein 22 mei 2017 at 16:34

  Op de huid van mijn dochtertje ben ik erg zuinig dus doe graag mee 🙂

 • Anita H. 22 mei 2017 at 22:07

  Ik doe graag mee voor mezelf.

 • Iris 23 mei 2017 at 08:42

  Ik zou deze zonnebrand graag winnen voor mijn kids van okt 13 en okt 16. Volgende maand gaan we naar Spanje, heerlijk er met zn vieren tussenuit na een heftig jaar. Ik ben alleen zo’n zenuwpees dat ik de koffers het liefst nu al klaar zou zetten. Als ik de zonnebrand win, kan ik deze in ieder geval van mijn checklist afstrepen

 • melissa
  Twitter:
  23 mei 2017 at 11:06

  Dat klinkt echt ideaal. Ik doe graag mee voor de witte huidjes van mijn kids, maar ook van mezelf!

 • Marijke 23 mei 2017 at 16:16

  Voor mezelf! Ik vergeet nogal eens me in te smeren, verbranden doe ik niet, maar het is natuurlijk wel beter om je wel in te smeren!

 • Annemieke 23 mei 2017 at 22:35

  Ik doe graag mee voor onze dochter van 1,5. We weten sinds kort dat ze een pinda allergie heeft, wat o.a. de oorzaak is van haar eczeem. We zijn nu op zoek naar een goede neutrale zonnebrandcreme en dit klinkt als de oplosing! Nu hard duimen:)
  Ik volg je op facebook en instagram

 • Nicole
  Twitter:
  23 mei 2017 at 23:47

  Oh ja dit zou ik graag winnen voor mezelf en m’n 2 meisjes! Vooral het niet plak gedeelte is erg aantrekkelijk! 😉
  Nicole recently posted…Shoplog XXL | Primark – H&MMy Profile

 • Marian B
  Twitter:
  24 mei 2017 at 14:03

  Drs Leenarts heeft fijne producten. De suncare ken ik nog niet, maar zou het graag proberen, mijn zoontje en ik hebben een lichte huid, goede bescherming kunnen we dan ook goed gebruiken! Volg je op Bloglovin en Youtube en gedeeld via G+.

 • Marissa stark 24 mei 2017 at 21:59

  Ik doe graag voor mijzelf mee, ik heb een gevoelige huid met vaak rode plekken en ben erg benieuwd of deze zonnebrand geschikt is voor mij, fijn dat hij geen witte waas geeft en vooral ook niet plakt, 1 van de 2 grootste ergernissen die ik vaak bij andere tegenkom., ik volg je op Facebook en op instagram.

 • Isis 24 mei 2017 at 22:23

  Zou het super graag willen winnen voor mezelf en mijn moeder, omdat we allebei snel verbranden en ik vond deze zo goed helpen, dus een extra tube zou fijn zijn!

 • Nina Mol
  Twitter:
  25 mei 2017 at 05:47

  Ik doe erg graag mee! We zijn hier thuis erg zon(over)gevoelig!

 • Marita
  Twitter:
  25 mei 2017 at 08:02

  Lijken mij erg fijn voor mijn zoontje van 11 maanden,zodat we veilig kunnen zonnen in de vakantie

 • wilmsen anita 25 mei 2017 at 09:04

  ik doe mee voor de kleinkinderen omdat ze goed beschermd zouden zijn

 • Sophia Grootjans
  Twitter:
  25 mei 2017 at 11:42

  Ik doe graag me voor mijn meiden zodat ik ze goed kan beschermen tegen de zon

 • m chen 25 mei 2017 at 13:12

  Voor het hele gezin om tijdens uitjes goed beschermd te zijn tegen de zon!

 • Mariska 25 mei 2017 at 14:24

  ik wil voor mijn gezin winnen zodat ik ze lekker kan beschermen tegen de brandende zon

 • Anna 25 mei 2017 at 16:26

  Wat een fijne tube.Wij (mijn echtgenoot en ik) krijgen onze 8 kleinkinderen ( onder de 7 jaar)allemaal tegelijk te logeren in de grote vakantie en dan zal ik veel moeten smeren!Wat wil ik deze suncare graag uitproberen zodat ik weet wat ik in huis moet hebben. voor een fijn en goed product doe ik heel graag mee!

 • Femke 25 mei 2017 at 18:47

  Ik doe graag mee voor mijn meisje Lola, ze heeft zo’n bleek huidje en verbrand nog wel eens…..

  groetjes Femke

 • van erum maria louisa
  Twitter:
  25 mei 2017 at 18:58

  ik doe mee voor ons allen

 • lottie
  Twitter:
  25 mei 2017 at 19:24

  Ik doe mee voor mijn neefje, ik ga vaak samen met hem naar het strand. Dit product is dus meer dan welkom!!

 • Jan 25 mei 2017 at 19:26

  Veilig met onze kinderen van de zon genieten met deze topproducten.

 • anja 25 mei 2017 at 21:23

  de kinderen en mijn zusje

 • Viv 25 mei 2017 at 23:16

  Alleen het beste is goed genoeg voor het tere babyhuidje van mijn kleine meid!
  En wat heerlijk dat er nou ook een creme is die niet plakt 🙂

 • henrike van loon 25 mei 2017 at 23:20

  Voor onze zoontje van 2 en 3.. Beide spelen ze totaal niet graag binnen.
  Ze zijn het liefst buiten(ook al regent het)…. Zonnenbrandcreme is daarom erg belangrijk voor hun, zeker omdat hun huidjes nog zo teer is.. Ik heb de juiste creme nog niet gevonden voor hun. Want de één krijg ik weer niet goed uitgesmeerd, de andere plakt weer. Dus wie weet is dit de creme die ik voortaan ga smeren… Fijne zomer!!

 • Ilse Verhoeven 26 mei 2017 at 09:53

  Ik wil winnen voor ons hele gezin. We gaan dit jaar naar een zonnige bestemming waar dit heel goed van pas komt. Wat bescherming hebben wij dan ook zeker nodig!

 • Dineke Wiersema 26 mei 2017 at 13:38

  Voor mezelf en mijn dochter

 • Gea Jager
  Twitter:
  26 mei 2017 at 19:31

  Ik doe graag mee voor mijn kleine mannetje

 • Anneliese de Waal
  Twitter:
  26 mei 2017 at 21:08

  Ik doe graag mee voor mijn kinderen Sam en Nicky, ben erg nieuwsgierig naar de producten, ik waag graag een kansje !!.

 • Gea 26 mei 2017 at 21:13

  zou het voor alle 3 mijn kinderen wel kunnen gebruiken, vooral mijn ene zoon heeft een zeer gevoelige huid,
  voor hem zou het ideaal zijn.
  Ik ken het product niet.

 • Joy 27 mei 2017 at 09:31

  Heel graag!

 • Wanda Berg 27 mei 2017 at 11:29

  Wauw wauw Wauwie heel erg graag want met dit warme weer blijven wij maar smeren om niet te kunnen verbranden dat is een hele prijs daarom waag ik graag mijn kans voor deze #Suncare en ga ik heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen 🙂 fijn weekend nog liefs wanda

 • Clau-dya 28 mei 2017 at 11:16

  Wat een leuke blog, leer je net pas kennen maar blijf zeker terugkomen. Ik zou graag deze mooie set willen winnen voor mijn twee dochtertjes die een erg lichte huid hebben en echt goede bescherming nodig hebben, zo toch heerlijk samen genieten van de zomer en het zonnetje

 • Jennifer 28 mei 2017 at 16:47

  SIk doe graag mee voor mn zoontje. Eindelijk een zonnebrand die niet plakt!