Fotodagboek Mommy Stuff My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 38 – Moederdag & trakteren op het schooltje

21 mei 2017
Een beetje later dan je gewend bent vanwege Lola’s derde verjaardag nu toch een leuk fotodagboek van week 38. De week waarin we Moederdag vierden en Lola mocht trakteren op school. Een fijne week vol genietmomentjes. Kijk je mee naar de leukste foto’s?

Op vrijdag werd er heerlijk ontbeten en genoot ik van Lola, die heerlijk muziek zat te luisteren met haar boekje er bij. Dat vind ze zo leuk. Fijn om te zien!

’s Middags maakte ik een paar foto’s van Lola in haar nieuwe Sloppop sweater. Deze handgemaakte sweater vind ik zo tof…ook al is hij nog 2/3 maten te groot. De broek paste er perfect bij. Lola vond het allemaal wel grappig, haha.

Er werd ook fijn samen gespeeld op de mat. Coco is gek op eten…en soms ook erg verdrietig wanneer het eten op is. Agossie.

Lola stond naast mij en ineens zag ik een mooi “Kodak momentje”…wat een beauty, die moest ik even vastleggen!

Zaterdag scheen het zonnetje en konden we eindelijk weer de zomerkleding aan. Coco speelde lekker ónder de tafel, met een bak vol Duplo tussen haar benen. Lola en papa bouwden Rapunsel in een toren met de Duplo, haha. Mét lange “haren” en een ridder op een “paard”…hihi.

Ik kreeg last van opruimwoede en ruimde mijn/Lola’s knutselkast even helemaal op. Dat was ook wel nodig zoals je kunt zien. Coco keek vanaf de zijlijn vrolijk mee.

Zondag is het Moederdag. Helaas is er geen tijd voor ontbijt op bed, want we gaan weer zwemmen. Dit keer ga ik met Lola zwemmen en papa met Coco. Wat is het toch elke week genieten met die twee waterratjes!

Na het zwemmen is het tijd voor de lunch en helpt Lola even met het flesje geven van Coco. “Ietsjes hoger, Lola!” Daarna maakt vriendlief een aantal hele mooie foto’s van mij met mijn meisjes. De fotoshoot loopt verre van vlekkeloos en duurt maar 5 minuten, maar er zitten wel een paar toppers tussen. Super mooi Moederdagcadeau!

Op woensdag ga ik met de meiden naar muziek en dansles en maken we de mooiste muziek en dansen we samen. Het is ontzettend lekker weer en daarom echt korte broeken weer. Joepie!

Voor Lola’s maandelijkse foto maak ik alvast deze leuke foto’s. Dit zijn trouwens de laatste maandfoto’s van Lola. Kijk nou, wat een knappe dame!

Het is zo’n lekker weer dat ik na de fotoshoot het badje klaar zet voor Lola. Terwijl Coco drie uur (!!)  lang slaapt, speelt Lola lekker met het water.

Spelen met de tuinslang is natuurlijk wel het allerleukst….totdat je Coco’s Puckababy nat spuit (die daar juist hing op te drogen) en mama de kraan dicht draaide….

Tijdens het eten moet ik zo hard lachen om Coco die ineens haar speen op een wel heel gekke manier in haar mondje heeft, en die blik er bij dan ook….hahahaha! Lola is moe en boos, mama heeft eerst te veel siroop in haar yoghurt gedaan, en daarna te weinig…het leven van een peuter gaat niet over rozen…

Op donderdag mag Lola trakteren en haar verjaardag vieren op het kinderdagverblijf. Er wordt gezongen en muziek gemaakt, fruit en koekjes gegeten en kaarsjes uitgeblazen. Het is echt een feestje en Lola glundert van oor tot oor. Zo leuk om bij te mogen zijn!

Het was weer een hele leuke week. Volgende keer lees je over week 39 & 40 met daarin ponder andere Lola’s verjaardag & haar feestje!

Ga jij nog iets leuks doen op deze mooie zondag? 

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Sylvia 21 mei 2017 at 07:58

  Wat een heerlijke foto’s weer! Hopelijk gaan wij zo lekker zwemmen! Fijne zondag ewenst

  • Janske 21 mei 2017 at 20:54

   Dankjewel! Wij hebben vanmorgen ook weer heerlijk gezwommen 🙂

 • Lisette 21 mei 2017 at 16:41

  Leuk om je week weer zo te zien! Die tuinslang is hiet ook favoriet. En dat begind dan heel rustig en op het laatst is álles maar dan ook alles helemaal nat geworden haha. Schattig dat ze haar kleine zusje de fles geeft. Nog een fijne zondag!

  • Janske 21 mei 2017 at 20:54

   dankjewel 🙂

 • Will 22 mei 2017 at 10:22

  Wat een serie leuke foto’s plaats je toch altijd.
  Zo leuk om ze te bekijken,
  Vooral dat kleine fotootje van Coco, zo aandoenlijk. Je eten zal maar op zijn…!

  • Janske 22 mei 2017 at 10:23

   echt he…dat is ook heeeuuul vervelend 😉

 • Gerdi 22 mei 2017 at 11:01

  Wat een heerlijke foto’s van jullie mooie meisjes! En wat een mooie verjaardagsmuts heeft Lola op..

  • Janske 22 mei 2017 at 11:34

   Dankjewel…een echte prinsessenkroon 😉 die wilde ze zo graag…hihi

 • Xenia 23 mei 2017 at 20:41

  Wat een leuk overzicht van je week zo!