DIY Kids Personal Pictures

Lieve Lola – 12 maanden in 12 dezelfde foto’s (2-3 jaar)

20 mei 2017
Sommige mensen verklaren mij voor gek. “Maak jij nog steeds iedere maand een foto van Lola?” “Schrijf jij nog steeds iedere maand een brief aan haar?” Ja,dat heb ik de afgelopen 3 jaar maar liefst 36 keer gedaan. En guess what…ik heb er geen seconden spijt van gehad. Het eindresultaat is namelijk zo ontzettend leuk en onbetaalbaar als herinnering. Voor de derde keer (en waarschijnlijk de allerlaatste keer) deel ik daarom 12 maanden in 12 foto’s van Lola.

Deze 12 foto’s zijn lang niet zo verschillend als Lola’s eerste en tweede jaar. Toen zag je haar echt mega veel veranderen. Maar toch zie ik in een jaar tijd Lola veranderen van een schattige kleine dreumes in een eigenwijze peuter. Soms kan ik het niet geloven dan ze eigenlijk nog zo klein is! Wat ik trouwens ook wel leuk vind om te zien is al haar (leukste) outfits van het afgelopen jaar.

Bekijk hier de foto’s van Lola in 12 maanden van 1 tot 2 jaar (klik op foto):

Lola 2 jaar

En hier de foto’s van Lola in 12 maanden van 0 tot 1 jaar (klik op foto):

9 maanden oud

Of vergelijk Lola en Coco’s eerste 8 maandfoto’s hier (klik op foto):

zoek de verschillen

Bekijk hier ook mijn andere wekelijkse en maandelijkse foto’s (en persoonlijke brieven) van Lola.

Bekijk ook Coco’s maandelijkse foto’s en persoonlijke brieven.

Grappig om te zien hè, hoe zo’n derde levensjaar er uit kan zien in twaalf ‘dezelfde’ foto’s. Maak jij ook regelmatig dezelfde foto’s van je kinderen? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Sylvia 20 mei 2017 at 08:44

  Ik vind het erg leuk. Wij doen nu een mama en Zoë foto op elke halve verjaardag dan liggen onze hoofden naast elkaar zo zien we hoe we beiden veranderen en hoe meer we op elkaar gaan lijken. Elke verjaardag doen we ook een foto van alleen Zoë gewoon leuk voor later. Brieven heb ik nooit geschreven

 • Melanie 20 mei 2017 at 09:26

  Wat ontzettend leuk. Ik verklaar je zeker niet voor gek. Later gaat ze dit fantastisch vinden. Had ik hier maar aan gedacht met mijn kinderen.

 • Annemieke 20 mei 2017 at 10:06

  Heel gaaf gedaan, die 3 jaar!! 🙂 Nog gefeliciteerd!

 • Mary-Lou 20 mei 2017 at 13:53

  Wat een effort. Ik vind het gaaf dat je het al zo lang volhoud. Ze gaat je hier later enorm dankbaar voor zijn.