About Me Discuss

Stom!

17 mei 2017
Op Karen’s blog las ik vorige week een lijstje over 5 veel voorkomende blogartikelen waaronder een Stom! lijstje. Eigenlijk vind ik die lijstjes altijd erg interessant om te lezen van iemand anders. Daarom deel ik vandaag gewoon lekker mijn eerste Stom! lijstje.

Het Stom! lijstje ken je vast wel uit de Linda. Daarin verteld een BN’er over wat hij of zij allemaal stom vindt. Ik heb ook een aantal dingen die ik hartstikke stom vind. Dingen waar ik mij ontzettend kan irriteren en soms ook erg kwaad van kan worden. Of ik word er juist verdrietig van

Ben je benieuwd naar dingen die ik echt stom vind? Dit is mijn Stom! lijstje:

stom

Wat een stom lijstje hè. Het ene is nog stommer dan het ander. Blergh!

Is mijn lijstje herkenbaar? Of vindt jij weer hele andere dingen stom? Wat zou er sowieso in jouw lijstje staan? Laat het weten in een reactie! 

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Sylvia 17 mei 2017 at 08:22

  Heel herkenbaar vooral de jeuk en instagram horror haha. Frozen kleding komt er bij ook niet in en koude voeten daar heb ik alleen in de winter last van

 • Jacqueline 17 mei 2017 at 08:24

  Ik zou het anders best stom vinden als ik ineens wel jonger zou worden. 😉
  Maar vooroordelen en mensen die zich beter voelen, vind ik ook echt stom!

 • Leonie van Mil 17 mei 2017 at 09:55

  Ik kan me wel vinden in je lijstje. Zieke kindjes, jeuk, hormonen. Allemaal stom

 • Will 17 mei 2017 at 11:50

  De meeste ergernissen van jouw lijstje zijn herkenbaar bij mij.
  Mijn lijstje van wat ik stom vindt en mij aan erger?
  Oud worden en eens dood gaan, lijnen wat ik niet vol kan houden, geen doorzettingsvermogen bij een dieet, vermoeidheid door mijn ziekte, bang voor de tandarts, televisiereclame! tijdens een goede film , jengelende kleinkinderen ,betweters, kleinkinderen die alle speelgoed uit de kast trekken en dan buiten willen spelen en zo weet ik nog wel een heleboel. Maar niet ga opschrijven, want dan heb ik geen ruimte genoeg.

 • Jessica 18 mei 2017 at 21:34

  Jep, te dik zijn komt me bekend voor. Vandaag in de sauna geweest, maar je loopt toch anders rond. Ik schaam me niet ontzettend, maar toch zou ik wel wat slanker willen zijn.