Books Kids low-budget Shopping Shoptip

Shoptip: 10 cadeautjes voor (Lola’s) 3e verjaardag

13 mei 2017
cadeautjes

cadeautjes

Volgende week is het feest! Dan wordt onze kleine grote meid namelijk alweer 3 jaar oud. Vorige week zat ze nog in mijn buik (voor mijn gevoel dan hè) en tegenwoordig kan ze alles ‘zelluf’. Bizar hoe snel dit jaar weer voorbij is gevlogen. Een geweldig jaar, waarin ze zo ontzettend is gegroeid. Tijd voor een feestje en tijd voor cadeautjes. Maar wát voor cadeautjes staan er dit jaar op Lola’s cadeaulijstje? Kijk je mee?

Net als voorgaande jaren heb ik ook dit keer een online cadeaulijstje gemaakt voor Lola’s verjaardag. Op de uitnodiging kunnen alle feestgangers de link vinden zodat ze inspiratie kunnen opdoen voor een verjaardagscadeautje in allerlei soorten en prijscategorieën. Want tja, wat geef je nou aan een kind van 3?

Dit zijn 10 cadeaus die dit jaar op Lola’s wensenlijstje staan:

Veel van deze cadeaus kun je terugvinden in het cadeautjes overzicht hiernaast ———–>

DSC043781.Wobbel

Deze stond al eeuwen op (mama’s) Lola’s wensenlijstje. Omdat hij niet altijd op voorraad is hebben we hem ruim op tijd besteld en kregen we hem in maart al in huis. Van opa en oma (die mee hebben betaald) mocht Lola meteen haar cadeau al “uitpakken” zodat ze er extra lang plezier van kon hebben. Dit cadeau hebben we inmiddels dus al afgestreept op haar lijstje.

2. Houten loopfiets

Lola is dol op fietsen, maar ze is nu eigenlijk toch echt te groot voor de inimini fiets waar ze inmiddels al bijna twee jaar op rond “fietst”. Voor slechts €7,50 scoorden wij al een jaar geleden een toffe houten loopfiets bij de Hemaoutlet welke toen nog veeeeel te groot was. Ik denk dat ze hier super blij mee zal zijn en meteen mee wilt gaan fietsen.

tiptoi plezier

tiptoi plezier

3. tiptoi® boek de wereld van muziek

Lola vind haar TipToi boek helemaal leuk en ik denk dat ze ook dit boek met meer dan 600 verschillende (muziek) geluiden helemaal te gek zal vinden. Een tof én educatief cadeau, waar ze zichzelf (hopelijk) prima zelf mee kan vermaken.

4. Bambino Loco / 3-5 jaar / deel ik kan tellen

Tijdens Koningsdag scoorden we een toffe basisset voor Bambino Loco. Om het nóg wat leuker te maken is een extra boekje met oefeningen om te leren tellen natuurlijk helemaal leuk. Deze staat dus ook op Lola’s lijstje.

stickers fan Lola

stickers fan Lola

5. Stickers, heuulll veel stickers

Lola is dol op stickers plakken (waarschijnlijk net als iedere andere peuter). Het liefst plakt ze een heel stickervel op één pagina. Best wel zonde, maar ach, zij vindt het helemaal leuk. Dus op haar cadeaulijstje staan stickers en dan het liefst zo’n doos met 1000 stuks. Dan is ze wel even zoet, haha.

6. Boekjes

Onze peuter is dol op lezen. Via Marktplaats kochten we een paar weken geleden zo’n 80 Disney boekjes voor een prikkie over, dus die krijgt ze af en toe eentje. Voor haar verjaardag hebben we een paar hele bijzondere boeken op haar wensenlijstje gezet. Bijvoorbeeld een persoonlijk Jip en Janneke boek van de Hema.  Of van Liselotje, het grote Liselotje voorleesboek, met daarin allerlei leuke verhaaltjes over Liselotje.

lekker knutselen voor Valentijn

lekker knutselen voor Valentijn

7. Dierenliedjes CD

Hier in huis staat regelmatig de cd-speler aan met daarin o.a. de mooiste dierenliedjes. Het liefst zit Lola dan in haar stoeltje mee te zingen terwijl ze het bijbehorende boekje “leest”. Van diezelfde CD’s kwamen we nog een paar versies tegen, waaronder nog een andere dierenliedjes CD. Inmiddels kunnen papa en mama wel wat nieuwe liedjes gebruiken. De andere CD kochten we namelijk tijdens Koningsdag 2016 en kennen we ondertussen van voor naar achter uit ons hoofd.

8. Knutsel spulletjes

Een flinke stapel gekleurd papier, knutsellijm, vingerverf en een kinderschaar. Deze staan ook allemaal op Lola’s lijstje. Mevrouwtje is namelijk een echte knutselmiep. Dit komt daarom altijd goed van pas én is lekker low-budget om te geven. Ideaal voor een kinderverjaardag dus.

Grimms Hotel

Grimms Hotel

9. Kralen om te rijgen

Ook op haar lijstje heb ik een houten kralenset staan. Leuk voor die fijne motoriek, zodat ze zelf kan leren rijgen. Helemaal leuk!

10. Grimms Regenboog Poppetjes

Ik ben dol op houten speelgoed. Het liefst zou ik nog veel meer houten speelgoed willen kopen voor de meiden, maar het is vaak best prijzig. Zo ook het speelgoed van het merk Grimms. Bij de geboorte van Coco kregen wij de geweldig mooie regenboog van opa en oma en hoe leuk zou het zijn als Lola daar ook de poppetjes bij zou krijgen om samen mee te spelen. Wie weet streept iemand ze af op Lola’s lijstje.

Deze en nog een paar andere cadeautjes staan dus op Lola’s cadeaulijstje. Heb jij er al een derde verjaardagsfeestje op zitten van je kind(eren) en heb je nog leuke cadeautips? Deel hieronder je reactie.

Spread the love

You Might Also Like

 • Marieke 13 mei 2017 at 06:56

  Wat een leuke ideeën zeg! Ik mag er ook nog over na gaan denken.

 • Nicole 13 mei 2017 at 07:26

  Die regenboog lijkt me echt gaaf! Ons zoontje is gek van Duplo en zijn speelkeukentje.

  • Janske 13 mei 2017 at 14:30

   Daar wordt hier ook veel mee gespeeld 🙂

 • Sylvia 13 mei 2017 at 07:53

  Wat een leuke ideeën. Veel dingen zijn herkenbaar mini loco, stickers, boekjes, loopfiets en liselotje zijn hier ook een hit. Een wobbel lijkt me ook erg leuk erg maar voor ons helaas niet haalbaar.. Gelukkig kan ik nog even nadenken want wij hebben de 3e verjaardag pas in november.

  • Janske 13 mei 2017 at 14:29

   Oh, dan heb je nog een half jaar inderdaad…genoeg tijd om inspiratie op te doen 🙂

 • Lisette 13 mei 2017 at 14:28

  Wat een leuke ideeën allemaal. Mijn dochter kreeg ook knutselspullen en klei. Misschien is dat ook nog een idee.

  • Janske 13 mei 2017 at 14:29

   Inderdaad altijd leuk.Ze staan er al op 🙂

 • Fleur 13 mei 2017 at 19:15

  Wat gaat de tijd toch snel hè? Bevalt de wobbel?

  • Janske 13 mei 2017 at 19:20

   ja, echt he! Hij bevalt goed! Lola is hem echt aan het ontdekken 😉 Zo grappig om te zien hoe ze hem gebruikt. Coco ligt er vooral onder, haha.

 • Will 14 mei 2017 at 15:46

  Wat een enorme wensenlijst.
  Staan leuke dingen op, zoals Tiptoi, boek de wereld van muziek.
  Lola, al weer 3 volgende week, wat gaat de tijd toch snel, hé?
  Volgende week wordt ook één van mijn kleindochters 3 jaar.
  Heb een tijdje gezocht wat ik haar ga geven, maar ben er eindelijk uit.
  Het eenvoudige houten poppenhuis van Ik..(wil geen reclame maken) , met de meubeltjes er bij en 2 popjes.
  Ik denk dat zij daar wel blij mee is.

  • Janske 14 mei 2017 at 15:47

   zeker weten! Dat is een topcadeau! Gefeliciteerd alvast!

   • Will 14 mei 2017 at 16:42

    Dank je wel, jullie ook allemaal gefeliciteerd met de derde verjaardag van Lola.

    • Janske 14 mei 2017 at 16:44

     Dankjewel Will 🙂

 • Femke 5 april 2018 at 02:13

  Leuk lijstje! Onze zoon wordt volgende week 2 en enkele dingen op t lijstje komen wel overeen. Zo is hij net als Lola dol op stickeren. 🙂 Hij krijgt een Veloretti loopfiets (dat is het grote cadeau). Verder scoorde ik een tijdje terug in de sale een hele toffe dinosaurus van het merk Kid O. Hij krijgt van een van de oma’s een magneetbord met hele leuke magneten van Djeco (de crazy animals) en zo’n magneet visspel met hengeltjes.

  Maar we vieren het dit jaar klein omdat hij door de komst van zijn broertje een maand geleden al ongelofelijk veel cadeautjes heeft gehad van veel mensen die op kraamvisite kwamen. We hebben al zooooveel speelgoed! Mijn ouders doen dus daarom een ‘donatie’ op zijn spaarrekening en geven nieuwe Bergstein laarsjes (een praktisch maar fijn cadeau!).

  Mocht iemand echt nog iets willen geven dan heb ik de voorkeur voor boekjes. Uit de Paco serie bijvoorbeeld. En rijgkralen van Djeco of Vilac had ik ook op t lijstje staan.

  Tiptoi lijkt me idd een topcadeau voor de 3e verjaardag! En grimms regenboog hebben wij ook, prachtig speelgoed, ook om uit te breiden met de poppetjes! Hele fijne verjaardag alvast!

  • Janske 5 april 2018 at 08:27

   mooi lijstje! Veel plezier alvast 🙂