Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 37 – wandelen, nieuw haar én vette sneakers voor Lola

12 mei 2017
Alweer een week die voorbij is gevlogen. Je knippert met je ogen en het is alweeeer vrijdag. Wow! Misschien komt het omdat het alle dagen “feest” is als je mama bent ofzo, want een echt weekend heb ik niet meer. Dan is niet erg hoor, maar de tijd is nog nooit zo snel gegaan. Het was weer een fijne week, met als hoogtepunt toch wel het fijne zonnetje wat zo lekker scheen. Oh, wat was dat fijn! We hebben er echt van genoten, vooral tijdens een fijne wandeling op de hei. Ook heb ik heerlijk buiten geknutseld aan de dierentraktaties voor Lola’s feestje op het kinderdagverblijf.

Op vrijdag mocht Coco haar nieuwe bloomer van Tillie passen. Mijn ex-collega Eef maakt de leukste bloomers, broekjes en tassen van vintage stoffen. Kijk nou hoe schattig hij bij Coco staat. Die spekkies ook! Daar móet je toch even (zachtjes) in knijpen. Hihi.

DSC05977

In de middag ging ik met de dametjes even naar het winkelcentrum en kochten we schattige sandaaltjes voor Lola bij een outlet. Met zijn drietjes met de bus mee, wat een feest. Helaas reed de bus ons op de terugweg bij de halte kei hard voorbij waardoor we 20 minuten hadden moeten wachten op de volgende bus. Toen besloot ik dat we maar te voet terug gingen. Achteraf een goed idee, want zo kon Coco de hele terugweg lekker slapen en konden we onderweg nog even boodschapjes doen.

DSC05920

Op zaterdag was het zo’n lekker weertje dat we gingen wandelen op de hei. Vriendlief nam zijn ‘goede’ camera mee, wat resulteerde op een aantal hele mooie foto’s.

Coco zat heerlijk in de draagzak. Dat is zo fijn, je kleintje zo lekker dragen. Ik kan daar echt van genieten. Coco genoot vooral van het zonnetje, haha. Gek kind!

Lola liep continu voorop “Kom  jongens, deze kant op!”. Kleine padvinder. Hihi.

Coco is dol op mama krabben in haar gezicht…dan krijg je dus dit soort situaties, haha! Auw! (En lol dat ze dan heeft!)

Papa bestelde voor Lola een elektrische tandenborstel. Deze Philips tandenborstel heeft zelfs een App die je kindje helpt met poetsen. Lola is alvast begonnen met oefenen en het gaat erg goed!

 

Het is weer de eerste vrijdag van de maand, dit betekend altijd dat er weer een nieuw boeket op tafel staat. Wauw, wat een mooie bloemen zitten er dit keer weer tussen. Ik geniet er elke dag van. Zo vrolijk!

DSC05999

Op zondag knutselde ik de laatste kaartjes aan de dierentraktaties van Lola en ik was best trots op het resultaat. Lola heeft ondertussen al voor ieder kindje uit haar klasje er een gekozen. (als dat maar goed gaat volgende week).

DSC06048

Ook kwamen er deze week weer een aantal pakketjes binnen van o.a. Mingo, maar ook deze limited edition Mini Rodini/Adidas sneakers en handgemaakte sweaters van Sloppop. Ik kan hier zo blij van worden. Ze zijn zo gaaf!

Woensdag was het super lekker weer en was ik thuis met deze dametjes. Terwijl Coco haar broodkorstjes aan het vermoorden was, probeerde Lola of ze al kon fluiten. Zou ze al genoeg korstjes hebben gegeten? Heerlijk hè, die leugentjes waar je kind in trapt.

DSC06085

’s Middags aten Lola en ik samen een hele schaal vol druifjes. Ze voerde mij tot ik er misselijk van werd. Niet normaal hoeveel druifjes zij achter elkaar kan eten. Ongelooflijk! Klein druifjesmonster!

DSC06089

Later in de middag kwam mijn vriendinnetje Linda mij en Lola’s haar knippen. Het was pas de tweede keer voor Lola en ze vond het best wel spannend. Maar Peppa Pig op de laptop was echt een lifesaver. Zonder kleerscheuren (alleen de kapster niet…auw) lukte het om ons beiden weer een nieuwe frisse coupe te geven. Fijn!

DSC06095

Dit was mijn week in foto’s! Dit weekend is het natuurlijk Moederdag! Ik heb er zin in…jij ook?!

Heb jij ook zo genoten van het mooie weer de afgelopen dagen? Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

  • Sylvia 12 mei 2017 at 07:32

    Wat een heerlijke foto’s weer! Ik wil ook wel een elektrische tandenborstel aanschaffen voor mijn dochtertje. Maar hij is nog een beetje te groot en lomp voor haar. Misschien als ze straks 3 is.. nu maar eerst eens goed leren poetsen met de hand.