Blog Feestje

Blogfeestje 2.0 | Feestje #15 | Blogfeestje make-over yay or nay?

6 mei 2017
Halloooootjes! Het is alweer tijd voor ons 15e 2.0 Blogfeestje! We hebben er inmiddels alweer vele toffe blogfeestjes opzitten met daarin de allerleukste artikelen van jullie! Vandaag heb ik niet alleen mijn favorieten voor je. Namens mijzelf en mijn mede hosts zijn wij namelijk erg benieuwd naar jullie mening over ons blogfeestje en over hoe jij deze tot nu toe hebt ervaren. We waarderen het zeer wanneer jij ons in een reactie hieronder kunt laten weten wat jij van ons Blogfeestje vind!
blogfeestje 2.0 kaftBlogfeestje Make-over yay or nay?

Omdat wij het er zelf nog niet helemaal over eens zijn hebben we jullie hulp nodig. We vinden het namelijk tijd voor iets nieuws. Is ons Blogfeestje goed zoals hij nu is of zijn we toe aan nieuwe glitters en confetti om dit feestje een frisse ‘sparkle’ te geven? Vandaar deze vragen voor jullie:

 • Waarom vier jij met ons dit blogfeestje?
 • Vind je het tof zoals we nu ons blogfeestje organiseren, iedere week een andere host en steeds één feestje?
 • Of zou je liever minder vaak (bijv. één keer in de 2 weken of één keer per maand) bij alle hosts leuke vinden?
 • Vind je bepaalde thema’s leuk of liever geen thema’s zodat je alle artikelen altijd kunt spammen?
 • Zou je zelf ook actief ons blogfeestje willen delen op je social media? Zo ja, via welke kanalen?

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie mening, onze favoriete feestgangers! Want zonder jullie is er geen blogfeestje! Bedankt alvast voor je reactie hieronder! 

Mijn Favorieten van deze week

Terug naar ons blogfeestje. Ik heb natuurlijk ook dit keer weer 3 favorieten uitgekozen tussen alle inzendingen van de afgelopen week. Kijk snel of jouw artikel er tussen staat!

Mijn favoriete artikel van deze week is het artikeSnoepje van eigen deeg: het kruideniersakkefietje van Roelina. Ze omschrijft een belachelijke situatie in de drogist met een snoepje en haar peuter…je gelooft je ogen niet! Deze moet je echt even lezen, want ze heeft het echt hilarisch geschreven!

Op de blog van Elsa kun je gratis labels voor Moederdag downloaden. Super leuk en handig! Wat een mooie foto’s trouwens, Elsa! Ik krijg helemaal zin om te gaan knutselen! Erg leuk!

Burn Out Mama schreef een mooi artikel over typische dingen waar je als moeder tegenaan loopt in “Voor alle moeders…“. Erg herkenbaar ook! Daarom zijn wij allemaal stuk voor stuk super mama’s!

Meet my lovely co-hosts:

Natuurlijk neem ik ook nog even de tijd voor mijn geweldige co-hosts! Ook zij hebben weer een aantal toffe artikelen geplaatst in de afgelopen dagen!

2.0 esmeralda

Esmeralda schreef in couch potato gaat naar de sportschool over haar ervaringen als “beginner” in de sportschool. Erg herkenbaar hoe ze omschrijft hoe ze zich in het begin voelde tussen al die enge apparaten. Ze heeft een doel en is al goed op weg. Go Esmeralda, toppertje!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

2.0 Fleur

Fleur deelt op haar blog 4 toffe Moederdag cadeau ideeën van andere bloggers. Super leuk als je nog inspiratie zoekt om iets leuks te maken voor je moeder.

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

2.0 nicole

Nicole en ik hadden het toevallig vorige week nog over dat onze meiden nu in de “waarom?-fase” zitten. De uitspraak ‘omdat ik het zeg‘ is daarom voor ons beiden momenteel een populaire uitspraak. Je leest op haar blog waarom.

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

Tijd voor een nieuw feestje!

[inlinkz_linkup id=713875 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • Lifestyle Mommy's ~ Linda 6 mei 2017 at 06:18

  Een hele goede morgen, (op die keel als een cactus na dan maar vooruit), wat heb je weer goede en leuke artikelen gekozen zeg. De labels zijn er grappig en daar kan ik dan meteen mee aan de slag. Super. Het verhaal over het aardbeitje maakt me overigens erg boos. Jeetje wat een heks, sorry hoor. Heb gewoon medelijden met het kindje. En ook de rest van de artikelen zijn erg herkenbaar en leuk om te lezen. Het blogfeestje zoals ie is vind ik erg leuk en voor mij overzichtelijk. Een in de twee weken zou op zich ook kunnen, ik kan me voorstellen dat het soms voor de mensen wat druk is. In elk geval doe ik altijd graag mee omdat ik het sowieso gezellig en leuk vindt om te lezen wat anderen schrijven en dit voor mij makkelijk is dat alles een beetje bij elkaar staat 🙂

  • janske 6 mei 2017 at 08:18

   Bedankt voor je reactie Linda! ?

 • Els 6 mei 2017 at 08:59

  De blogfeestje vind ik super leuk :-). Ik doe graag mee en deel dan graag op twitter :-). Zo als het nu is is het super leuk hoor. Het idee van bepaalde thema’s spreek me ook wel erg aan :-). Zoals moederdag, lente, sinterklaas, kerst enzovoorts. Ik ben benieuwd wat jullie kiezen :-).

  • janske 6 mei 2017 at 09:28

   Bedankt voor je feedback Els!

 • Esmee 6 mei 2017 at 09:05

  Goedemorgen,
  Ik kijk elke week naar dit blogfeestje uit! Ben er erg positief over! Het zou ook om de week kunnen. Ik snap dat het veel werk is voor jullie.
  Het is zo leuk om van ellemiek soorten blogs te kunnen lezen, verzameld bij elkaar. En het is zo leuk om reacties van collega’s te lezen. Succes met eventuele veranderingen! Ik blijf jullie volgen.

 • Sjoukje - meergeldminderstress 6 mei 2017 at 13:24

  Hallo, ik vind het blogfeestje heel leuk, maar… sinds het niet meer bij allevier is, vergeet ik steeds waar het is. En dan vergeet ik dus ook om linkjes toe te voegen. Ik snap wel dat het heel veel werk is (been there) ?, dus ik heb ook niet direct een goede suggestie ?

  • Janske 6 mei 2017 at 23:14

   Klinkt logisch hoor! Bedankt voor je feedback 🙂

 • Mary-Lou 6 mei 2017 at 13:39

  Ik sla weleens een feestje over omdat ik het vergeet, maar ik zie vaak genoeg een link voorbij komen die ik dan wel aanklik. Ik vier mee omdat het een mooie kans is om je blogs onder de aandacht te brengen. Ook krijg je lang niet alles mee van alle blogs die er verschijnen, zo’n overzichtje is dan wel fijn. Frequentie is prima. Ik deel altijd op Twitter. Facebook zou ook kunnen, maar de drempel is daar toch hoger merk ik. Geen idee waarom. De huidige opzet dat je zonder thema kunt uploaden vind ik prima. Dat jullie bij het uitkiezen zelf wel een thema aanhouden vind ik dan weer niet erg.

  Ga zo door dames! Het is duidelijk dat het heel veel werk is wat jullie verzetten.

  • Janske 6 mei 2017 at 23:15

   Bedankt voor je compliment en je duidelijke feedback Mary-Lou 🙂

 • Yolanda 6 mei 2017 at 16:11

  Ik zeg; dikke Yay! Ik vind zoals de blogfeestjes nu zijn helemaal prima. Elke zaterdag kies ik 3 leuke blogs uit om te posten, dat er dus geen thema aan verbonden is vind ik daarom juist fijn. Het stimuleert mij ook om elke week een nieuwe blog te schrijven. En ik merk het ook in de bezoekersaantallen, na zaterdag een flinke boost. Ik ben dus hartstikke blij met jullie. Bedankt voor het organiseren van de blogfeestjes !

  • Janske 6 mei 2017 at 23:16

   Wat fijn om te horen Yolanda! Tof dat je verschil ziet in je bezoekersaantallen!

 • Jacqueline 6 mei 2017 at 17:17

  Ik vind het leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken (en hopelijk werkt dat andersom ook zo). Sinds jullie om de beurt de blogfeestjes hosten, ben ik jullie alle vier ook gaan volgen om het niet te missen. En daar heb ik nog geen spijt van gehad.
  Met thema’s kan ik niet altijd wat, maar zo eens in de zoveel tijd is het wel leuk.
  Qua frequentie vind ik elke week prima. Alleen vergeet ik soms later in de week nog eens terug te komen om te kijken wat er bij is gekomen. Als de frequentie minder is, zou ik dat misschien eerder doen, omdat ik me dan bedenk dat het al even geleden is.
  Met het delen moet ik toegeven dat ik daarin niet altijd even structureel ben. Op twitter af en toe, maar op Facebook deel ik meer andere dingen.

  • Janske 6 mei 2017 at 23:17

   dat is fijn om te horen Jacqueline 😉 bedankt voor je uitgebreide feedback 🙂

 • ElsaR 7 mei 2017 at 00:10

  Ow! Janske super bedankt dat mijn artikel er bij staat en voor de lieve woorden. Super leuk! Echt!!!
  Over blogfeestje: ik vind echt een leuk initiatief en ik zou er niks aan veranderen. Ik persoonlijk liever geen thema’s.
  Op Social media, ben ik nog niet heel actief maar ik ga mijn best doen om op Facebook, Twitter en Google + te delen.
  liefs Elsar

 • Mirjam 7 mei 2017 at 10:02

  Ik vind het ook heel leuk zoals het nu is. Ik moet wel zeggen dat ik het vaker vergeet nu het niet meer bij jullie alle 4 is, maar daar kunnen jullie ook niks aan doen. Ik vind het fijn om alles te mogen delen (zonder thema) en vind het altijd heel handig om hier een overzicht van diverse blogs te hebben die ik zelf weer kan lezen. Qua social media deel ik het af en toe op twitter.
  Ik vind het in ieder geval heel tof dat jullie dit doen!

 • Jessica 7 mei 2017 at 10:55

  Ik vind het blogfeestje hoe het nu gaat, elke week bij een ander heel leuk! Zelf doe ik mee aan de blogfeestjes om nieuwe bloggers te ontdekken, en natuurlijk ook om mijn eigen artikelen te promoten! 🙂

 • Barbara 7 mei 2017 at 16:25

  Superleuk en hartstikke gaaf dit blogfeestje. Maar eerlijk gezegd doe ik er nog te weinig aan. Niet omdat ik niet wil, maar omdat ik er gewoon niet aan toe kom. Ik kan er daarom weinig over zeggen, behalve dat ik goede voornemens heb en ga zo door.

 • Nicole 7 mei 2017 at 21:39

  Wat leuk, een blogfeestje. Ik doe deze keer voor het eerst mee. Ik vind het juist een fijn idee dat er geen specifiek thema aan verbonden is. Natuurlijk heel fijn om de kans te krijgen je eigen blog zo te promoten> Maar vooral ook leuk om leuke nieuwe blogs te leren kennen.

 • Roelina 8 mei 2017 at 08:59

  Dank je wel Jasnke, voor jouw eervolle vermelding! En wat een leuke blogs deden er weer mee . Ik ben ook deze week weer van de partij!

 • maai 8 mei 2017 at 09:13

  Ha Janske, Ik snap je vraag want ik geloof direct dat het enorm wat extra werk oplevert maar ik vind het toch leuk. Zo lees je nog eens ergens anders dan je standaard kringetje. Een frisse wind is altijd leuk natuurlijk maar poeh he, ik zou het even niet weten hoor. Succes meiden!

 • Roelina 8 mei 2017 at 10:39

  Oh ja, en wat mij betreft laten jullie de feestje zo, zoals het nu is. Het ’thema’ denken spreekt mij wel erg aan. Ga vooral met die feetsjes door want ik heb al zoveel leuke nieuwe blogs ontdekt hierdoor? Als tip wil ik nog meegeven: vermeld bij wie het volgende blogfeestje gaat plaatsvinden. Maakt het wat gemakkelijker. Ach ja, zoveel werk is het trouwens ook niet om even na te zoeken waar het volgende feestje plaatsvindt.

 • Kimberly 9 mei 2017 at 15:30

  Ik merk dat ik vaak denk dat ik eens mee moet doen maar het dan alweer vergeet. Zeker omdat het niet bij jullie alle vier is gaat het dan een beetje mis, bij mij in ieder geval. Maar… Nu voor het eerst meegedaan, ik ben benieuwd!