Fotodagboek Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 35 & 36 – Koopjes jagen, taart, cadeautjes & snottebellen!

5 mei 2017
De afgelopen 2 weken waren super gezellig én lekker druk. Zo druk zelfs,dat ik nu pas een dubbel fotodagboek van twee weken plaats. Ik kwam er gewoon niet eerder aan toe. We gingen op bezoek bij oma in Maastricht, gingen op koopjes jacht tijdens Koningsdag en hebben ook daarna samen fijn geshopt. Ook bezocht ik een intiem concert van Gavin DeGraw. Helaas was Coco wel weer snotverkouden, maar dat kon de pret niet drukken. Ik deed mee met de Instaswap en maakte ik een heerlijke regenboogtaart. Kortom, twee geslaagde weekjes!

We ontvingen een super tof pakket vol met coole kleding van het merk BangBang Copenhagen. Het kwam helemaal uit, jawel, Kopenhagen. Deze maillot bestelde ik op advies van een van de webshop medewerkers in een extreem grote maat omdat hij blijkbaar super erg krimpt in de was. Na ontvangst stuurde ik haar deze foto met de vraag of ie écht genoeg zou krimpen zodat Lola hem in het najaar zou passen…wat denk jij? 😉 Ik moest vooral heel hard lachen. Lola wilde hem lieve aantrekken, haha.

DSC05315

In het weekend gingen we op bezoek bij oma in Maastricht. Ze is herstellende van een operatie en we bezochten haar in het revalidatiecentrum.  De meiden mochten samen op het coole bed van oma spelen. Super tof natuurlijk!

DSC05374

Om de beentjes te strekken gingen we daarna samen even wandelen in een mooi park vlakbij. Deze boom was zo mooi dat vriendlief van mij een foto moest maken.

DSC05395

Tijdens de wandeling maakten we een kleine pitstop zodat oma’s nieuwe knie even uit kon rusten. Ze hield het trouwens super goed vol Go oma! Deze pose moesten we trouwens maken van onze fotograaf, geen idee waarom. Kijk dat koppie van Lola dan, hihi. Bijdehandje!

DSC05409

Wij eten regelmatig wraps…hmmmm! Normaal eet Lola altijd alle ingrediënten los, maar dit keer maakte ik een “echte” wrap voor haar. Net als papa en mama. Prachtig vond ze het. “Lekker, mama!” “Hap!” Past wel 😉

DSC05424

Ik mocht speciaal voor Podiuminfo naar een concert van een van mijn favoriete artiesten, Gavin DeGraw. Hij was zoals altijd weer geweldig live! Ik schreef een recensie over deze avond.

DSC05541

De volgende dag was het eindelijk Koningsdag. Ik keek enorm uit naar deze dag, want op Koningsdag gingen we op koopjes jacht. Yay! Samen met de meiden, (Coco sliep heerlijk onderin de wagen) bekeken we alle spulletjes op de vrijmarkt.

4

Uiteindelijk vonden we bijna alles wat we zochten én nog meer pareltjes. Super blij en tevreden keerden we weer om naar huis. Diezelfde middag deelde ik meteen een foto van onze buit. Volgens velen waren we erg goed geslaagd.

5

’s Middags bakte ik bananenpannenkoeken waar we met zijn viertjes van smulden. Zelfs Coco vond ze heerlijk. Nom Nom Nom!

DSC05577

En het nieuwe speelgoed moest natuurlijk meteen gebruikt worden. Lola wilde haar “nieuwe” Adidas sneakers (van slechts €6,- ) niet meer uit trekken, ook al waren ze twee maten te groot. Gekkie!

DSC05593

In het weekend gingen we pasfoto’s maken voor Cocos eerste ID kaart. Wat is zo’n pasfoto toch schattig van zo’n kleintje! Zo leuk! Daarna gingen we nog eventjes shoppen en besloten we te gaan lunchen bij de Hema. Lola kreeg een lunchpakketje met daarin mini pannenkoekjes (poffertjes) …”lekkkeeerrrr!”. Nou, die gaan er wel in hoor!

3

En alsof we nog niet genoeg suiker hadden gegeven kwam papa op het ‘briljante’ idee om Lola voor de eerste keer mee te nemen naar een snoepwinkel. “Die vind ik lekker, papa”, zei ze bij ieder snoepje, ook al had ze deze nog nooit geproefd. Hahaha, wijsneus! De mensen achter de kassa zullen wel gedacht hebben, wat een snoepkont.

2

Ondertussen wordt er fijn gespeeld met de Wobbel en met Coco’s speelgoed. “Kijk, Coco, zo gaat hij heeeel hard!”

DSC05718

Ook dit jaar deed ik weer mee met de Instaswap. Ik had een hele stapel cadeautjes verzameld voor mijn swapmaatje en deze allemaal leuk ingepakt. Ik vind het zo leuk om iemand zo te verwennen. Gelukkig was ze erg blij met haar cadeautjes.

DSC05726

Ook ik ontving een ontzettend toffe swap terug met een heleboel zelfgemaakte cadeautjes voor Lola en Coco en voor mijzelf. Erg leuk! De foto van de inhoud kun je vinden op mijn instagram.

DSC05855

Afgelopen weekend maakte ik ook nog even vlug tussendoor deze feestelijke regenboog kwarktaart om te oefenen voor Lola’s verjaardagsfeestje over een paar weken. Hij is goed gelukt hè?!

DSC05814

Ik bleef nog wat langer in de keuken staan om meteen voor de rest van de week verse hapjes voor Coco te maken. Wat een werk, maar zo fijn dat ze alles heerlijk vind en tot de laatste hap op eet!

DSC05836

Oh, had ik al verteld hoe verkouden onze jongste spruit weer is de afgelopen dagen. Arm popje! Wat dan wel weer cool is…ze heeft geen bellenblaas nodig om bellen te blazen. Coco kan dat gewoon helemaal zelf…met haar neus! Want ze is echt SNOT verkouden…Arm popje! En maar blijven lachen, hè! Ze is zo’n stoere meid!

DSC05858

Dit was mijn week in foto’s! Hopelijk is Coco snel weer beter. Dit weekend hebben we vrij rustig gepland. Zondag gaan we na drie weken weer fijn zwemmen met de kindjes. Ik heb er nu al zin in!

Heb jij vakantie gehad en nog iets leuks gedaan de afgelopen weken? Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 5 mei 2017 at 07:00

    Leuk overzicht weer. Onze dame is ook helemaal weg van wraps!

  • Sylvia 5 mei 2017 at 08:24

    Ja hier ook eentje die echt dol is op wraps het liefst alle ingrediënten apart zodat ze zelf een rolletje kan maken of echt alles in ieniemini stukjes.. heerlijke 2 weken weer en die foto met oma zo leuk en ik moest zo lachen om mevrouw snottebel zoo herkenbaar haha. Fijn weekend