Baby Adventures Coco Loves Review Shoptip

Coco Loves #2 – Baby Speelgoed 6-8 maanden

4 mei 2017
Coco is alweer 8 maanden oud en is steeds meer aan het ontdekken. Ze kan inmiddels ook echt al prima zelf “spelen” met haar eigen speelgoed. Dat is zo leuk om te zien. Zo heeft ze ook een paar favoriete speeltjes waar ze het liefst mee speelt. Mocht je nog op zoek zijn voor leuk kraamcadeau of speelgoed voor eigen je baby, wie weet vind jouw baby Coco’s favorieten net zo leuk!
  1. Activity Olifant van Fisher Price

Een tijdje geleden schreef ik al over Coco’s Activity Olifant van Fisher Price. Nog steeds is dit een van haar favoriete speelgoedvriendjes. De olifant heeft verschillende vormen, structuur en geluidjes, waardoor hij erg veelzijdig is. Genoeg om te ontdekken dus.

DSC02552

2. Muziekinstrumenten

Geloof het of niet, maar Coco is nu al dol op “muziek maken” (lees: meppen met handen óf voeten) met muziekinstrumenten. Zo is ze gek op deze xylofoon-piano en speelt ze regelmatig met haar vintage Fisher Price sambaballen waar ik vroeger als kind mee speelde.

DSC05475

3.  Beat Bo Buggie van Fisher Price

Haar nieuwste vriendje is de  schattige Beat Bo Buggie. Dit vrolijke speeltje moedigt baby’s van haar leeftijd aan om te gaan kruipen, dus dat komt perfect uit. Coco is namelijk momenteel vooral graag beweeglijk op dezelfde plek (wat natuurlijk wel erg handig is voor papa en mama, haha). Om haar te stimuleren speelt ze samen met grote zus regelmatig met de  Beat Bo Buggie en probeert ze hem te pakken te krijgen wanneer Lola hem nét iets te ver weg legt. Het speeltje praat vrolijk en geeft licht. Coco vind vooral de zachte flapoortjes erg leuk en speelt graag met dit nieuwe vriendje. Nu alleen nog in z’n vooruit in plaats van achteruit leren kruipen. Hopelijk helpt de  Beat Bo Buggie haar daarbij een handje.

DSC05468

4. Boekjes 

Net als grote zus Lola is ook Coco nu al dol op “lezen”. Zachte boekjes van stof, boekjes met flapjes, maar ook al de wat dikkere boekjes vind ze allemaal super leuk en kan ze zich prima mee vermaken. Ook “meelezen” tijdens het voorlezen voor het slapengaan vind ze reuze interessant.

DSC05478

5. Babygym 

Nog steeds leg of zet ik Coco regelmatig onder een van haar babygyms. Ze kan zich goed vermaken met alle figuurtjes die er aan hangen. Ideaal speelgoed.

DSC05000

Lola vind het vaak zo leuk als Coco er onder ligt dat ze er regelmatig even naast kruipt. Gezellig zo, samen onder de babygym!

DSC04754

6. Knuffels

Knuffels zijn natuurlijk ook altijd leuk voor deze leeftijd. Coco kan er minuten lang mee spelen en ieder klein detail helemaal gaan bestuderen. Deze knuffel (Raffi van het merk Done by Deer) kregen we cadeau en hiervan heb ik er inmiddels nog eentje bijgekocht omdat dit toch wel haar “favoriet” is geworden. Hij is ook zo zacht!

DSC05471

Naast al dit leuke babyspeelgoed speelt mevrouwtje met nog veel meer soorten speelgoed. Zo vind ze een houten rommelaar, doekjes met flapjes, Sophie de Giraf en Duplodiertjes van Lola ook erg leuk. En natuurlijk haar speentje, die is ook erg leuk om mee te spelen.

Wanneer ze zo klein zijn kun je ze eigenlijk bijna overal wel mee vermaken. Zo leuk is dat!

Lees hier meer over alle ontwikkelingen van je kindje van 8 maanden oud.

Wat is/was het favoriete speelgoed van jouw kleintje bij 6-8 maanden? Heb je nog tips?

Spread the love

You Might Also Like