Concert Review Video

Concert Review – Gavin DeGraw– 26/04 TivoliVredenburg

28 april 2017
Afgelopen donderdag zag ik eindelijk weer één van mijn favoriete artiesten Mr. Gavin DeGraw live tijdens een intieme akoestische avond in TivoliVredenburg. Wat was het weer een feest en wat heb ik genoten.Lees hier mijn recensie van dit bijzondere concert.
An Acoustic Evening with…

Gavin DeGraw is eindelijk weer in ons land. Voor zijn “An Acoustic Evening with…” voegde hij in Nederlands zelfs twee extra  shows toe aan zijn tourschema omdat deze avond super snel was uitverkocht. Nederland heeft een goede band met DeGraw en een intiem akoestisch concert zagen blijkbaar wel meer mensen zitten.

Op deze gezellige Koningsnacht warmt DeGraw het publiek alvast op in deze bruisende concertzaal. Op het podium en op de piano van DeGraw branden  tientallen kaarsen. Samen met de gedrapeerde gordijnen zorgen deze voor een intieme setting. Wanneer DeGraw op komt klinkt er een luid gejuich vanuit de zaal.

Wat een feest!

DeGraw valt meteen met de deur in huis wanneer hij de hit “Chariot” speelt. De sfeer zit er meteen goed in en aan de glimlach van DeGraw te zien heeft ook hij er zelf ook ontzettend veel zin in vanavond. “Making Love with the Radio On”, “Just Friends” en “In Love With a Girl” volgen, en worden als cadeautjes door het publiek ontvangen. Wat een feest!

DeGraw is vanavond zoals altijd goed bij stem ook al heeft hij weer zijn naar asperges-smakende) mondspray bij voor zijn stem. Volgens zijn vriend Billy Joel schijnt het goed te helpen, maar DeGraw grapt vooral dat het maar “disgusting” is. Tijdens de nummers door maakt hij grapjes over zijn muziek, zijn bandleden en zijn oudere broer Joey. De zaal lacht vermakelijk mee en geniet van zijn aanstekelijke charisma.

verzoekje en covers

Speciaal op verzoek speelt hij het mooie “Belief”, wat zorgt voor kippenvel. Ook spelt DeGraw covers van George Michael (Faith), Sam Cooke (A Change Is Gonna Come) en Ray Charles (Hallelujah I Love Her So).

De combinatie van een mix van nieuwe en oude nummers in een akoestisch jasje is een perfect recept voor deze avond. Hoogtepunten zijn vooral de hits “Best I Ever Had”, “Soldier” met als ultieme toegift “Not Over You”, waarop iedereen nog even uit volle borst deze Koningsnacht in luid.

Het was weer een topconcert! Heb jij Gavin DeGraw wel eens live in concert mogen bewonderen? Hij is goed hè?!

Lees hier meer toffe concert recensies van mij!

Spread the love

You Might Also Like