My Adventures Personal Shopping Shoptip Uittip

Super toffe koopjes jagen op de vrijmarkt – Shoplog

27 april 2017
Weet je nog, een jaar geleden trotseerden we de regen en gingen we op koopjes jacht op de leukste vrijmarkt van Eindhoven. Ik scoorde toen een aantal hele leuke spulletjes voor Lola en voor onze buikbaby. Ook vanmorgen gingen we weer op pad en kwamen we met een grote glimlach op ons gezicht weer thuis. Bekijk snel wat we dit keer allemaal gescoord hebben??
Op jacht

Voordat we vertrokken hoopte ik een paar leuke dingen de vinden op de vrijmarkt. Zo wilde ik graag Bambino Loco en Duplo kopen en misschien nog wat leuke kleding voor een prikkie. Warm aangekleed vertrokken we naar de vrijmarkt. Al vrij snel zagen we dat hij dit jaar echt vijf keer zo groot was. Dit kwam natuurlijk ook omdat het nu (nog) droog was. Het was al best druk, maar we gingen er voor. Op jacht naar leuke koopjes. Haha.

Al vrij snel kwamen we onze buren tegen. Hun score was tot nu toe een fles Weleda douchegel, haha. Dat gingen we wel eventjes overtreffen. Na een tijdje stond ik voor een kleedje met heel tof speelgoed. Hier kon ik wel iets vinden, zag ik meteen. Twee seconden later hoor ik “hey, Jans!”. Bleek het de spulletjes van mijn collegaatje te zijn. Ze stond er met haar man en dochter om het speelgoed te verkopen. Uiteindelijk kochten we bij haar een doos vol Nopper en een bak met Duplo voor €7,-. Jippie! De Duplo kon worden afgevinkt!

DSC05581

Zo schattig!

Bij verschillende kinderen kochten we boekjes. Lola mocht dan het geld geven, zo schattig ook! Die kleine kinderen die “zelf” hun speelgoed mogen verkopen. Hihi. Al vrij snel scoorde ik roze Bergstein laarsjes voor Coco voor €4,- . Die zijn altijd goed! Later vond ik ze in een andere maat in het rood voor €3,-, dus die mochten ook mee naar huis. Onze Bergstein verzameling groeit wel lekker op deze manier. Ook scoorde ik een super zachte teddy jas voor Coco voor maar €2,- van de Zara. Wat een schatje!

DSC05582

Mijn oog viel al snel op de speelgoedkassa die ik zag staan bij iemand. Ik vond hem niet zo heel erg mooi meer, maar stond wel op mijn wensenlijstje. Toen hij maar €1,- koste, besloot vriendlief dat hij gewoon mee moest. Ok, dan!

DSC05583

Nóg meer Duplo en Nopper

Een tijdje later vonden we nog meer Nopper én nog meer Duplo voor maar €3,- per bak. Ook spotte ik zowaar ineens een Bambino Loco mét een extra boekje. Voor €3,- verdween hij tussen de rest van het speelgoed. Yes! Check van mijn lijstje! Voor Coco vond ik een hele leuke houten speeltje (wat we al eerder ooit van vrienden leenden voor Lola) én een hele moeilijke houten puzzel. Samen voor €1,- .

DSC05580

Toen we klaar waren om te gaan (en nog lang niet alles gezien hadden) zag ik een setje Adidas sneakers liggen. Ze zagen er nog prima uit en ik kreeg ze voor €6,- mee. Score!

Als een kind zo blij

Ondertussen kocht vriendlief voor €5,- een router met nog een bijzonder onderdeel wat volgens hem ruim €125,- waard was. Je had zijn gezicht moeten zien, als een klein kind, zo blij! Haha.

de buit van 2017!

de buit van 2017!

De buit was binnen, dus op naar huis! Na een heerlijke lunch van bananenpannenkoekjes pakten we alle aanwinsten uit en kon er meteen gespeeld worden. Vooral de kassa en het Bambino Loco was meteen populair.

Ben jij ook naar de vrijmarkt geweest vandaag? Wat vind je het leukste item van mijn aanwinsten?

Spread the love

You Might Also Like

 • MarjonS 27 april 2017 at 17:00

  WoW, dat is pas een goede score. Zoveel mooie spulletjes ben ik nog maar zelden tegen gekomen. Leuk om al die vondsten te zien van mensen.

 • Sylvia 27 april 2017 at 17:00

  Dat is nog eens leuk winkelen hè! Hier in duplo en loco bambino ook favoriet! Veel speelplezier

 • Nicole 27 april 2017 at 17:01

  Superleuk zeg!! die laarsjes zijn zo gaaf! Ik heb ook schoenen voor ons zoontje gescoord en een heleboel kleertjes en speelgoed ook! Ik hou zo van de vrijmarkt!!

 • Nicole 27 april 2017 at 18:24

  De Bambino loco! En de laarsjes ?

 • Linda 28 april 2017 at 13:17

  Wat een leuke dingen! Verbazingwekkend hoe goedkoop alles dan ineens kan zijn. Ik ben helaas niet zo geslaagd

 • Gerdi 28 april 2017 at 14:20

  Wauw wat een buit zeg! Jaloers, want hier stelde de vrijmarkt weinig voor…

 • Femke 28 april 2017 at 23:19

  Jeuuuh wat leuk allemaal zoveel koopjes
  Wij zijn zelf niet geweest maar ons mam belde wel vanaf de vrijmarkt in Weert wat ze allemaal gescoord had
  Ik dacht heeeey die houten rammelaar ?
  Die heb je ook echt heel goedkoop zeg! Die loco ook…. uhm eigenlijk alles ?
  Fijn dat Marco ook nog wat leuks gevonden heeft

 • Will 8 mei 2017 at 18:56

  Zó leuke spullen heb jij gescoord . En voor zo’n klein prijsje. Lekker toch? Ik heb voor de kleinkinderen ook wel eens speelgoed gekocht op de vrijmarkt.
  Was altijd toch wel mooi speelgoed, zonder beschadigingen.
  En wat dan nog, ze zijn zo groot en dan spelen ze er niet meer mee.
  Poppenwagen, bedje en een maxicosi voor de pop, de kleintjes spelen er nog steeds mee.
  En dat alles voor nog geen 5 euro.
  In de winkel is het vaak nogal prijzig, dus…..oplossing vrijmarkt.
  Moet volgend jaar maar wat Lego scoren, want ze worden al weer wat groter.