Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 34 – Dokter, Pasen & Papa jarig

21 april 2017
Week 34 was weer een druk en gezellig weekje, we vierden Pasen én papa’s verjaardag en genoten van de extra vrije dag. Ook bracht ik een bezoekje aan de huisarts en liet ik bloed prikken omdat die stomme jeuk weer terug is…

Vrijdagochtend zat ik al om 8 uur in de wachtkamer van mijn huisarts….vanwege de jeuk die weer terug is, besloot ik maar even een afspraak te maken. Ik kreeg een verwijzing om bloed te laten prikken om te zien of daar iets uit zou komen. Toen ik weer thuis was heb ik samen met de meiden een prachtig kunstwerk gemaakt voor papa’s verjaardag, namelijk de hand- en voetafdrukken van de dames. Dat was best nog een uitdaging bij Coco kan ik je vertellen, haha!

 

Ook was het weer tijd voor nieuwe foto’s. Wat een lol hadden de dametjes weer samen. Ik ben trouwens verliefd op deze outfits, zo cute! Allemaal tweedehands trouwens (behalve Lola’s maillot).

In de middag deden we het rustig aan. Lola mocht nog wat paaseieren versieren op de ramen en daarna lekker televisie kijken op haar Wobbel. Coco vermaakte zich ondertussen heerlijk op haar speelmatje.

Zaterdag bakte ik samen met Lola een heerlijke appeltaart voor de verjaardag van mijn lief. Ook verfden we samen 20 eieren voor de Paasbrunch de volgende dag.

Ze waren trouwens best goed gelukt, al zeg ik het zelf. (Met dan aan GoMommyGo voor het recept van de eitjes op de linker foto.)

Terwijl de eitjes werden geverfd maakte papa dit prachtige Duplo huis met garage, fotografeerde hij mijn verse bos bloemen en speelden de meisjes fijn in het lentezonnetje.

Op zondag was het dubbel feest. Papa was jarig en het was eerste Paasdag. Papa kreeg onder andere het zelfgemaakte kunstwerk met de hand- en voetjesafdrukken van de meiden er op. Lola mocht even uitleggen welke afdrukken van wie waren. Kleine wijsneus. Papa mocht Lola’s strikje dragen en het stond hem best wel leuk!

Later in de ochtend was het tijd voor de Paasbrunch met (veeeeel te veel) lekker eten en gekleurde eitjes. Zo’n blauw ei op je brood is toch wel echt even wennen, haha! Mijn oma was er ook gezellig en speelde samen met Lola met alle decoratie. Best bijzonder dat zij gewoon ruim 90 jaar ouder is dan Lola en we het toch samen kunnen vieren!

Er werd heerlijk gesnoept van chocolade haasjes (een enkeling werd gesloopt door Little Miss Lola…). Ook werd er gezongen voor papa, waarbij iedereen aan tafel een instrumentje kreeg van Lola en meezong. Het was echt een memorabel moment.

Tweede Paasdag besloten we naar een kinderboerderij te gaan. Daar was één van de schapen een echte knuffelkont die steeds opnieuw geaaid wilde worden. Hij wilde zelfs mee een selfie maken, haha.

Natuurlijk waren de schommel en dit gekke autootje ook erg leuk!

’s Avonds aten we een wel hele bijzondere pizza, namelijk een brownie pizza. Hij was stiekem best lekker! Coco genoot ook, van haar zoete aardappeltjes met worteltjes. Nomnom!

Op woensdag kreeg ik de uitslag van mijn bloedonderzoek en er was niet echt een duidelijke oorzaak te zien. Wel had ik een klein te kort aan vitamines en foliumzuur. Daar gaan we wat aan doen én hopelijk kan ik snel naar de dermatoloog. Ik heb een doorverwijzing gevraagd zodat ik met haar kan overleggen of ik eventueel toch opnieuw lichttherapie kan krijgen. Ik ben benieuwd!

Dit was mijn week in foto’s! Volgende week is het Koningsdag! Zin in!

Hoe was jouw week? Hebben jullie ook zo genoten van de Paasdagen?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 21 april 2017 at 06:56

    Nog gefeliciteerd met je verloofde! Ziet eruit als een gezellige week weer. Welke kinderboerderij zijn jullie geweest? Dat ziet er namelijk erg leuk uit!

  • Sylvia 21 april 2017 at 07:59

    Wat een heerlijke fotos weer! Mooie bloemen heb je in huis staan! Heerlijk eieren verven, wij hebben dit jaar schelpjes geverfd ipv eieren ook erg leuk om te doen alleen je bent zo klaar haha. Gefeliciteerd nog met je man? hopelijk krijg je snel iets tegen de jeuk.. Kan me voorstellen dat dit verschrikkelijk is.. Fijn weekend gewenst