Fotodagboek Personal

Janske’s Fotodagboek week 33 – Wobbel & nieuwe outfits voor Lola

15 april 2017
Een dagje later dan gebruikelijk, maar niet minder leuk als anders. De afgelopen week voelde het eventjes alsof het zomer was. Coco knapte weer op en we kregen eindelijk de Wobbel voor Lola in huis. Ook kwamen er veel leuke pakketjes aan en kocht ik nog wat toffe nieuwe outfits voor Lola’s zomergarderobe. Wat een bofkontje! Een vrolijke week met weer heel veel toffe foto’s voor in ons 33ste fotodagboek!

Ik wilde al heeeeel lang een Wobbel voor onze kinderen bestellen, maar omdat hij zo duur is wilde ik wachten tot ik hem ergens met korting kon krijgen (alle beetjes helpen, toch?!). Begin dit jaar bestelde ik hem met een fijne korting en vroeg ik mijn ouders of zij hem cadeau wilden geven voor Lola’s 3e verjaardag. Deze week kwam hij eindelijk binnen en ze mocht hem van opa en oma nu al uitpakken om te gebruiken. Haar reactie zie je in dit filmpje:

Hij werd meteen op alle mogelijke manieren uitgeprobeerd. Lola vond hem prachtig en Coco keek toe. De rest van de week hebben we er allemaal al eens op gezeten of gestaan. Zelfs oma heeft op de Wobbel ge”wobbelt”!

De moestuintjes van de Albert Heijn werden trouwens ook alvast gepland. Lola hielp met als vorig jaar mee met de bakjes vullen. Lekker knoeien, heerlijk!

DSC04344

Op zaterdag kregen we visite en ging ik even naar de Zara om wat zomerkleding voor Lola te shoppen. Ze had nog bijna geen korte broekjes en shirts met korte mouwen, dus ik had een mooi excuus. De schoentjes heb ik uiteindelijk terug gebracht, want Lola vond ze niet fijn zitten. Helaas pindakaas!

’s Middags was het heerlijk weer en konden we lekker buiten spelen in korte broek. Ook hadden we voor de derde keer een cake smash met Lola voor de uitnodigingen voor haar derde verjaardagsfeestje. Ze dacht dat ze jarig was. Van de taart was uiteindelijk niets meer over, haha. Ik zeg…we blijven dit gewoon doen tot ze 18 wordt…haha!

Ik maakte dit filmpje van de cake smash (wat inmiddels al ruim 4000 (!!!) keer is bekeken op Instagram):

Typisch dat de dames de hele week ons wakker maken in de ochtend en op zondag (wanneer we om 9 uur in het zwembad moeten liggen) slapen ze uit. Wat hebben we twee waterratjes. Ze vinden het beiden geweldig bij de “zwemles”…het is elke week weer genieten!

Na het zwemmen hadden we honger en aten we verse aardbeitjes…yummyyyyyy! Ik leerde Lola hoe ze haar naam kon (na)schrijven. Best goed gelukt voor een eerste keer, toch?

Zondag was het zooooo’n lekker weer dat we de deuren open hebben gezet en lekker buiten hebben gezeten en gespeeld. Wat was het genieten en in gedachten zat ik al in het zwembadje in de zomer. Heerlijk!

We aten de restjes taart op van de cake smash en Lola mocht zelfs met de waterslang de tuin sproeien. Coco at voor het eerst boontjes die niet gepureerd waren en ze kon ze super goed vastpakken. Niets mis met die fijne motoriek.

Ik gaf Coco een Numnum lepeltje van Moderne Moeders, waarmee ze kan oefenen met eten. Ze wist niet hóe snel ze dat ding in haar mondje moest stoppen. Zo grappig, kijk maar:

 

Op maandag gingen beiden meiden naar het kinderdagverblijf en mochten papa en mama werken. ’s Avonds was vriendlief niet thuis en was ik even een single mom. Ik vind het altijd zo fijn als op zo’n avond alles op rolletjes loopt. Dan voel ik mij echt een supermama! Dinsdag was het weer oppasdag en had Lola onderbroekenlol met oma. Papa mocht nog even stoeien met Lola toen hij thuis kwam.

Woensdag mocht Lola haar te gekke nieuwe tuinbroek van Zara aan. Kijk nou, hoe leuk! Er zitten verfspatten op waardoor hij al lekker “vies” lijkt. Perfect voor onze kleine Picasso! Ze wilde er graag mee op de foto en toen ik vroeg of ze met haar buik naar de muur wilde gaan staan kreeg ik deze middelste foto, hahaha!

Naast de tuinbroek bestelde ik op advies van mijn vriendinnetje Janneke ook deze hoodie met “Coco Love” er op. Tja, die moest ik natuurlijk hebben. Hij was er past vanaf maat 104, dus nu mag Lola hem eerst lekker aan tot hij te klein is, dan is hij natuurlijk voor Coco. Hoe leuk! Ook kwam er een bestelling uit Duitsland binnen met deze leuke tanktop en broekje van Mini Rodini. Laat die zomer maar beginnen!

Wat een week was het weer. Ik heb echt genoten en zelfs van die momenten gehad waarbij ik soms werd overdonderd met het geluksgevoel. Want oh, wat hebben we het goed!

Ik heb zin in het weekend! Morgen alle voorbereidingen treffen voor eerste Paasdag/de verjaardag van mijn lief. Er staat een Paasontbijt op de planning, dus dat gaat vast heel erg gezellig worden. Ik heb er zin in!

Hoe was jouw week? Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Heb je nog leuke plannen dit heerlijke lange Paasweekend? 

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Marieke
  Twitter:
  15 april 2017 at 06:56

  Die wobbel is gaaf!!
  En wat heb je verder een heerlijke week gehad!
  Niet veel plannen met Pasen, we maken er een lekker rustig weekend van.
  Fijn weekend en fijne verjaardag!
  Marieke recently posted…Random Questions Generator TagMy Profile

 • Reply Nicole
  Twitter:
  15 april 2017 at 07:56

  Echt heel veel mooi weer heb ik niet gezien alleen in het weekend haha en daarvan was ik de helft ziek 😛
  Maar van die momenten dat ik er wel van kon genieten heb ik dat ook zeker gedaan!
  Die wobbel is echt super gaaf… daar moet ik denk ik wel paar mensen voor vragen om hem te geven, wellicht voor sinterklaas over een paar maanden!
  Nicole recently posted…De leukste luiertassenMy Profile

 • Reply Sylvia 15 april 2017 at 08:49

  Wat een heerlijke week weer! Tja die wobbel hè. Ik blijf er toch maar weer elke keer een nachtje over slapen.. Misschien toch maar eens de knoop doorhakken je dochtertje lijk het zo leuk te vinden?.
  Sylvia recently posted…50 activiteiten voor op het strand met of zonder kind(eren)!My Profile

 • Reply Femke 16 april 2017 at 07:39

  Àaah wat lijkt Coco alweer groot! ?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge