Uncategorized

Blogfeestje 2.0 | Feestje #11 | Janske’s Favorieten

8 april 2017
Yay! Het is weer tijd voor een nieuw Blogfeestje! Vandaag staat hij in het thema van de eerste verjaardag van je kind én natuurlijk Pasen. Jullie mogen drie van je leukste artikelen in het thema Pasen spammen én natuurlijk ook andere onderwerpen hoor. Zo kunnen we met zijn allen vast helemaal in de Paassferen komen! Oh, en mocht je het leuk vinden om ons feestje op wat voor manier dan ook te delen op jouw persoonlijke social media kanalen (wat wij natuurlijk super tof vinden) gebruik dan even #blogfeestje, zodat wij je makkelijk terug kunnen vinden! Thanks!

Mijn Favorieten van deze week

Tijdens het blogfeestje van afgelopen week viel het mij meteen op dat er meerdere artikelen over het thema “de eerste verjaardag” gingen. Een leuk (en vooral herkenbaar) onderwerp, aangezien ik over 4,5 maanden alweer (het lijkt misschien nog ver weg…maar voor je het weet zijn ze op kamers!) ik alweer Coco’s eerste verjaardag mag gaan vieren! Bizar hoe snel de tijd voorbij vliegt.

Chantal organiseerde voor de verjaardag van haar dochter een cakesmash fotoshoot. In haar artikel op Thuisleven.com schrijft ze precies hoe je dit zelf ook kunt doen. Ik kan je verzekeren dat het echt zo ontzettend leuk is om te doen. Ik heb het namelijk zelf ook voor Lola’s eerste en tweede verjaardagsuitnodiging gedaan. Zo leuk om te doen!

cake-smash-sequins

Leonie van Mijnkindkandewasdoen.nl schreef een eerlijk stuk over hoe zij haar eerste jaar als moeder heeft ervaren. Erg herkenbaar denk ik voor veel (kersverse) mama’s. Ze schrijft over de genietmomentjes en onzekerheden die we denk ik allemaal wel eens hebben ervaren. Mooi om te lezen. En gefeliciteerd met je dreumes Leonie!

birthday-cake-843921

Roelina van Roelina.nl knutselde voor de eerste verjaardag van haar zoontje wel hele leuke traktaties voor op het kinderdagverblijf. Hij trakteerde namelijk zelfgemaakte trommeltjes. Hoe creatief en leuk is dat! Roelina legt in haar artikel stap voor stap uit hoe jij ze ook kunt maken. Zo leuk!

 Meet my lovely co-hosts:

2.0 nicole

Nicole schreef over haar babyshower waarmee ze afgelopen zondag werd verrast. Ik was er zelf bij en vond het natuurlijk erg leuk om te zien dat ze zo blij verrast was. Babyshowers zijn altijd zo leuk, vooral als de zwangere dame nog van niets weet.

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

2.0 esmeralda

Esmeralda’s 11-jarige dochter Zenaida heeft haar allereerste YouTube video opgenomen. In het filmpje laat ze zien hoe ze zelf slijm maakt met allerlei verschillende ingrediënten. Super cool! Kon ik vroeger maar zo’n goede slijm maken,dat is mij nog nooit gelukt. Ik ben nu al benieuwd naar haar volgende video! Duimpje omhoog voor Zenaida!

zenaida vlogt, slijm maken

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

2.0 Fleur

Over traktaties gesproken. Zoek je nog een tof idee, check dan vooral Fleur’s leuke gezonde Batman bananen traktaties! Super simpel, maar zo ontzettend leuk én gezond! De perfecte traktatie dus!

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

Tijd voor een nieuw feestje!

Beschrijving:

[inlinkz_linkup id=708368 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Nicole
  Twitter:
  8 april 2017 at 06:41

  Leuk al die inspiratie artikelen he! Je hebt een paar goeie uitgekozen ?
  Nicole recently posted…Hangmat Luilak | HAPPY BIRTHDAY winweekMy Profile

 • Reply Leonie van Mil
  Twitter:
  8 april 2017 at 07:06

  Wat leuk dat je mijn artikel hebt uitgelicht! Bedankt! En ook dit keer doe ik weer mee!
  Leonie van Mil recently posted…Mamasieraden van Names4everMy Profile

 • Reply Lifestyle Mommy's ~ Linda
  Twitter:
  8 april 2017 at 08:29

  Wat leuk dat het artikel van mijn zus Chantal als een van de favoriete uitgekozen is. Ik vond jouw eigen cakesmashes ook zeer leuk om te zien. Echt om vrolijk van te worden 😀 De babyshower en de zelfgemaakte trommeltjes waren ook erg leuk om te lezen. Vanavond kom ik nog even terug om de andere blogs die er vandaag nog bijgekomen zijn te lezen 😀

 • Reply Ilse van Kreanimo 8 april 2017 at 08:32

  Weer een mooie selectie, Janske!

  Ik doe ook weer gezellig mee deze week.

 • Reply Els 8 april 2017 at 09:40

  Leuk! Goed uitgekozen artikel! Ik doe weer mee!
  Els recently posted…Handlettering #2: Oefenen met poster met tekstMy Profile

 • Reply Esmeralda 8 april 2017 at 11:28

  Leuke favorieten weer! En Zenaida is helemaal blij dat je haar noemt in je blogpost ☺

 • Reply ElsaR
  Twitter:
  8 april 2017 at 14:22

  Leuke favorieten, super!!! Ik doe ook weer mee☻

 • Reply Fleur
  Twitter:
  8 april 2017 at 19:53

  Leuk feestje weer en nog maar 4,5 maand :-O! Wat gaat de tijd toch snel..
  Fleur recently posted…Zo krijg je -veel!- meer bezoekers via PinterestMy Profile

 • Reply roelina
  Twitter:
  11 april 2017 at 23:52

  Leuk dat je mij een eervolle vermelding gaf met mijn trommeltjes, ik doe op de valreep ook deze keer weer mee 🙂
  roelina recently posted…Working Tuesday: de twijfels van een full time werkende moederMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge