Fotodagboek Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 32 – waterpret, tandarts, koekjes bakken en overal snot

7 april 2017
Week 32 was weer een leuke week. Vol met genietmomentje, alleen de laatste dag was Coco erg ziek. Arm popje. Overal zat snot….verder genoten we van de zwemles en een leuke babyshower op zondag, bakte ik koekjes met Lola, gingen we naar de tandarts en knuffelde in extra veel met Coco. Kijk je mee naar de leukste foto’s van de afgelopen week?

Wat wordt ze al groot, onze vrolijke Coco. Ze eet echt alles wat we haar aanbieden, zo fijn! We vinden het heerlijk dat ze gezellig bij ons aan tafel kan zitten.

tante pollewop

tante pollewop

Uiteraard maakte ik van de dametjes samen weer een paar foto’s op de grote stoel. Die interactie tussen die twee wordt steeds leuker (en lastiger, hihi).

Zondagmorgen was het weer tijd voor de zwemles. Wat genoten beide dames in het water. Coco “zwom” continu mee met haar armpjes en beentjes en Lola sprong en zwom zonder angst in het diepe. Plons!

Na het zwemmen ging ik samen met Monique naar de babyshower van Nicole. Wat was ze verrast en wat hebben we genoten samen. Erg leuk! De rest van de middag maakte ik verse babyhapjes voor Coco, ging ik vlug nog even shoppen met Lola en sloten we het weekend gezellig af in het avondzonnetje.

hihihi

hihihi

Woensdag was het weer tijd voor onze halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Helaas wilde Lola echt niet haar tandjes laten zien aan de tandarts. Het was één groot drama. Gelukkig waren de tandjes van papa en mama wel helemaal goed gekeurd.

poetsepoetse

poetsepoetse

Na ons bezoek aan de tandarts en mondhygiëniste ging ik met de dames dansen en muziek maken. Daarna hadden we flinke honger en bakten Lola en ik lekkere chocolate chip cookies. Nomnom!

In de middag maakte ik deze vrolijke foto’s van de zusjes. Heerlijk die hertjes print van mini Rodini. De tandartsassistentes wilden ook wel broeken met deze print om te matchen bij hun roze polo’s. Haha.

Woensdag op donderdag werd Coco ziek en kreeg ze flinke koorts. Ze bleef een dagje thuis en kreeg extra veel knuffels van papa en mama. Arm popje. Ze was zo warm en moe. Het was echt een hele andere Coco. Zo zielig! Ik denk dat er een tandje aan zit te komen, want ze zevert hele watervallen…Als troost nam ik maar een kaneelbroodje.

Dit was week 32 al weer!

Hoe was jouw week? Heb je nog leuke pannen van het weekend? 

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

 • Lanaa 7 april 2017 at 12:30

  Jammer dat Lola haar tandjes nog niet wou laten zien aan de tandarts. Het is natuurlijk wel goed om je kinderen al zo vroeg mogelijk mee te nemen naar de tandarts, zodat ze hier aan kunnen wennen. Dit zorgt er ook voor dat de kans op angst voor de tandarts wordt verkleind! Verder is het misschien een idee om via tandarts. com te kijken naar een kindertandarts. Deze hebben meestal net wat meer geduld voor uw kind en lukt het meestal wel om in het gebitje even rond te kijken.

  • Janske 8 april 2017 at 17:49

   Ze gaan hier inderdaad vanaf de geboorte mee. Het zal vast helpen straks wanneer ze wel echt haar tandjes moet laten zien 🙂

 • Marianne 7 april 2017 at 23:56

  Klinkt wel als een leuke week! Ons zoontje wilde ook niet naar de tandarts. Hij heeft toen de hele praktijkruimte op stelten gezet. Toen we uiteindelijk naar binnen mochten was er “niks” aan de hand. Bij mij op schoot gezeten, zelf de stoel etc. ontdekt en rondgekeken. Hij wilde zijn tandjes niet laten zien maar dat komt de volgende keer wel weer.

  • Janske 8 april 2017 at 17:50

   Hier was ze juist heel erg rustig in de wachtkamer (te rustig)…ik voelde hem al aankomen…volgende keer een nieuwe kans 😉

 • Karen 10 april 2017 at 11:17

  Ah wat zielig dat Coco weer ziek was. En jammer dat ze haar tandjes niet wilde laten zien. Volgende keer beter! Heerlijke foto’s van het zwemmen trouwens.

  • janske 10 april 2017 at 12:55

   Coco is inmiddels weer beter (wel nog snotverkouden, maar dat is ze altijd 🙁 ) Dat zwemmen is zoooo leuk! Zelfs op zondagochtend, hihi