Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

De 15 leukste kiekjes #19 – maart 2017

2 april 2017
En weer is er een maand voorbij! Maart begin iets minder feestelijk met heel veel tandpijn en verschrikkelijke momenten in de stoelen van de tandarts en kaakchirurg. Gelukkig kon ik wel nog een feestje vieren tijdens carnaval. Eindelijk kwamen de eerste lentedagen voorbij en kregen we weer zin in de zomer. De afgelopen maand kocht ik (veel te veel) super leuke kinderkleding, zoals deze toffe items van de nieuwste H&M collectie. Maar ook verkocht ik tegelijkertijd een heleboel te kleine kleertjes weer door via o.a. mijn Marktplaats. Fijn dat alle kleertjes nog een keertje gebruikt worden. Een prima maandje dus!
Maart

Mijn maand begon goed. Ik won €50,- shoptegoed bij Leavesandfeathers.com, waarvan ik o.a. dit mooie jurkje kocht voor Lola. Ik ben zo verliefd op dit printje!

DSC02623

gekkie

Voor een artikel over Lola’s avondritueel maakte ik een aantal foto’s van haar en papa tijdens het hele gebeuren. Dat leverde deze grappige foto op.

Papa haat Lola's skinny jeans ;-)

Papa haat Lola’s skinny jeans 😉

Lola kan ook weer steeds beter zelfstandig spelen…dat is zoooooo fijn! Ze heeft de Duplo en Grimms  regenbogen weer helemaal herontdekt.

Grimms fantasie

Grimms fantasie

Toch “speelt” ze het allerliefst met haar zusje, al gaat dat nog niet altijd helemaal goed…meestal wel gelukkig. Zoals hieronder. Dan is ze zo lief voor Coco.*smelt*

liefies

liefies

Wat is Lola toch een vrolijk dametje. Ik geniet zo van haar. Lekker ding!

lol

lol

We vierden de verjaardag van vriendinnetje Fay (dochter van Nicole van Meisje Eigenwijsje). Fay had natuurlijk geweldig cool speelgoed. Zoals deze microfoon en sjieke koffer.

zangeres Lola neemt haar momentje

zangeres Lola neemt haar momentje

Op de eerste mooie lentedag gingen we samen met opa en oma naar de bossen voor een prachtige boswandeling. Lola en oma hadden samen de grootste lol met verstoppertje spelen.

DSC03137

Kiekeboeeee

Ook maakten we even gebruik van het mooie weer om een leuke familiefoto te maken. Ondanks dat alleen ik in de lens kijk vind ik hem toch erg leuk geworden. Wat bof ik toch met zo’n mooi gezin!

rijkdom

rijkdom

Over rijkdom gesproken. Lola helpt mama graag. Zelfs bij het voeden van zusje Coco. Lief hè?!

grote zus helpt wel even

grote zus helpt wel even

Lola en papa gingen met de rest van de familie een dagje naar de dierentuin. Wat hebben ze genoten. Ze brachten bijna een (extra) aapje mee naar huis, hihi.

hallo aapieee

hallo aapieee

Coco is alweer 7 maanden oud en jeetje mineetje wat gaat ze hard. Wat hebben we toch een geluk met zo’n vrolijke baby. Ze is echt altijd vrolijk!

Liefie

Liefie

Lola kreeg een hele berg nieuwe kleren en poseerde voor mij een paar keer. We hadden samen de grootste lol en mevrouwtje vond het vooral grappig om gekke bekken te trekken.

fotomodel

fotomodel

Naast de eenhoorn jurk scoorde ik vanuit de webshop ALittleDress.com een hele stapel leuke Mini Rodini kleertjes met een fijne korting. Zo ook deze coole rode trui en broek met eenhoorns! Hoe leuk is deze!

op de stoel!

op de stoel!

Dit waren mijn aankoopjes bij elkaar. Het jurkje kocht ik nog een keer (in een maatje groter)…oops! En een coole tas voor mijzelf! Kijk dat badpakje dan!

ooeeehhh

ooeeehhh

Het is echt genieten met deze twee vrolijke dames. De interactie wordt steeds leuker en wat genieten ze van elkaar. Zo lief!

hihihi

hihihi

Wat een heerlijke maand was het toch weer! Hoe was jouw maart en ga je in april nog iets leuks doen?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier de vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

  • Femke 2 april 2017 at 10:06

    Leuke foto s weer! Die met jullie 4 tjes is heeeel leuk ?

  • Lieke van Veen 2 april 2017 at 23:05

    Super leuke foto’s van de meiden samen.