Fotodagboek Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 31 – Baby & peuterzwemmen en leuke uitjes & koopjes

31 maart 2017
Oh, wat was het toch genieten de afgelopen week. Het zonnetje scheen heerlijk en we hadden een aantal hele leuke uitstapjes gepland staan. Zo ging ik naar het Feel Good Shop Event en naar een concert van Racoon samen met een aantal lieve blogvriendinnen. Samen met ons gezin gingen we ook baby en peuterzwemmen met onze waterratjes. Wat hebben we genoten! Dat leverde weer een bomvol fotodagboek op!

Vrijdag maakten we maandfoto’s van Coco. Ook Lola maakte weer foto’s met “haar”camera, hihi. Kijk ze dan samen. En Coco lacht maar…hihi!

Samen op de foto is telkens weer een feestje.

In de middag ging ik samen met de meiden met de bus naar de stad en kochten we een aantal leuke items van de nieuwe Katie Scott x H&M collectie. Lola mocht meteen even wat kleertjes showen. Deze jumpsuit staat haar ook zo leuk!

Zaterdag ging ik samen met vriendinnen naar het Feel Good Shop Event in Veghel. Net als voorgaande jaren was het weer een echte feel good dag. Wat hebben we genoten!

Feel Good Shop Event

Feel Good Shop Event

Toen ik ’s middags weer thuis kwam was Lola lekker buiten aan het spelen en lag zusje Coco voor het raam als fan toe te kijken.

Papa was TV aan het kijken met zijn koptelefoon op. Wat doet Lola…ze zet haar gehoorbescherming op, haha. Coco vindt het ook grappig, hihi.

Zondag ging al vroeg het wekkertje, het was tijd voor baby en peuter zwemles. Ik mag eerst een half uurtje met Coco zwemmen, daarna is het tijd voor Lola en papa. Wat een succes is dat! Zo leuk!We hebben twee waterratjes, hoor!

Na het zwemmen spelen we samen worden er sapjes gemaakt. In de middag brengen we een bezoekje aan Ikea, waar we samen eten.

Het was weer gezellig in de Ikea, zoals je kunt zien!

Ik bestelde via een Spaanse webshop een stapeltje geluk voor Lola. Ik ben verliefd op het printje. Kijk nou, wat leuk!

Even een mooie foto maken is best lastig kan ik je verklappen…gekke Lola!

Op woensdag maakte ik na onze muziek en dansles een heerlijk eitje met spinazie, rode ui en spekjes….hmmmmm!

Lola wilde even “papa” zijn  en plakte washi tape op haar gezicht alsof ze een snorretje had. Gekke meid!

De rest van de dag hebben de meiden fijn gespeeld. Het was heerlijk weer, dus kon er buiten gespeeld worden zonder jas. Zo fijn!

Ik haalde alle paasversiering van de zolder en verzamelde mijn aankoopjes van een paar weken gelden en versierde samen met Lola de Paastak. Coco vond het paasei ook erg interessant,hihi.

Terwijl Coco het paasei probeerde op te eten was Lola druk aan het stickeren met de paasstickers en kaartjes.

’s Avonds ging ik samen met vriendinnen Monique, Nicole, Bregje en haar roodharige hunk naar het concert van Racoon. Dat was zo gezellig!

Kortom, een heerlijk weekje zoals je kunt zien.

Hoe was jouw week? Heb jij ook zo genoten van het mooie weer? Ga jij ook nog wat leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

  • Sylvia 31 maart 2017 at 09:30

    Wat een fotomodelletje is het ook?al die mooie poses! Ik zou ook graag wat activiteiten met mijn dochtertje willen doen. Helaas is dat hier op lanzarote pas vanaf 3 jaar en ze maken geen uitzondering. Nouja nog een half jaartje wachten.

    • Janske 31 maart 2017 at 11:04

      kun je niet zelf gaan zwemmen met haar? Dat is voor haar ook super tof