Kids kinderkleding Review Shopping Shoptip

Things I Love #8 – I Love Katie Scott X H&M

25 maart 2017
Sinds 23 maart ligt de nieuwe collectie van Katie Scott in de H&M winkels. Katie wie??? Tja, ik wist ook niet wie dat was. Katie is een geweldige illustrator en ken je misschien wel van deze prachtige dierenboeken. Ik ging naar de H&M en scoorde een aantal leuke items van deze vrolijke collectie. Lola wilde ze wel even voor mij showen!
Binnen no time uitverkocht

Donderdagmiddag ging ik snel even kijken in de H&M bij de nieuwste collectie van Katie Scott X H&M. Ik was ontzettend benieuwd naar hoe de kleding er in real life uit zou zien. ik wist uit ervaring dat je er snel bij moet zijn om iets te kunnen bemachtigen. Meestal zijn dit soort samenwerkingen binnen no time uitverkocht. Helaas kon ik bijna niets vinden en kocht ik alleen een hele toffe jumpsuit met apenprint.

Ik kocht hem in maatje 104 omdat hij vrij klein viel, zo op het eerste oog. Lola draagt nu maat 98, maar ik was bang dat deze al te klein zou zijn. Eenmaal thuis bleek hij perfect te passen en stond hij haar ontzettend leuk!

Toch nog even spieken

De volgende dag ging ik toevallig met de meiden even shoppen en liep ik voorbij een andere H&M. Ik zag de kleding van de Katie Scott X H&M collectie in de etalage en wilde toch nog eventjes binnen spieken of ze hier niet nog iets meer op voorraad hadden. En ja hoor, in dit filiaal hing veel meer! Yes!

Ik kocht een stoer grijs gewassen T-Shirt met tijgers (maat 110/116). Dit was de kleinste maat op voorraad, maar ik de winkel zag ik direct dat hij al prima paste. Ook kocht ik de dierenlegging in maat 98 en een tijgershortje in maat 98.

Prijzen: jumpsuit €19,95 , T-Shirt €12,99, Legging €12,99 & shortje €12,99.

Betaalbaar én super leuk!

Echte H&M prijzen dus. Betaalbaar én super leuk! Lola is er ook helemaal blij mee en alle kleertjes staan haar super leuk!

Ook voor jongens hebben ze hele stoere sweaters, T-Shirts, joggingbroeken en petten met tijgers en nog meer coole dierenprints. Echt een aanrader dus!

Maar wacht niet te lang, want voor je het weet is de collectie uitverkocht en zijn het stuk voor stuk collectors items!

Je vindt de collectie van Katie Scott X H&M hier.

 

Lees ook mijn andere artikelen in mijn “Things I love” serie & hier mijn Shoplogs!

Wat vindt jij van de nieuwe samenwerking van H&M? Heb jij ook al je favoriet(en) weten te scoren? 

Spread the love

You Might Also Like

 • simpel, met een snufje liefde 25 maart 2017 at 06:40

  Wat een leuke printjes! Ik hou wel van die printjes.

  • Janske 31 maart 2017 at 10:53

   vrolijk he! Ik vind ze ook helemaal leuk!

 • Nicole 25 maart 2017 at 06:44

  Jaaa zoals ik al zei op IG vind ik het echt toffe printjes. Maar ben bang dat ik zoiets niet aantrek bij fay. Dus dan zonde om te kopen..

  • Janske 31 maart 2017 at 10:54

   Volgens mij zou die jumpsuit Fay super leuk staan 🙂

 • mama van dijk 25 maart 2017 at 06:52

  ahhhh heel stoer al is het niet helemaal mijn smaak vind ik het wel onwijs leuk staan. Doet me denken aan je andere lievelingsmerkje met die fleurige prints -x- Mama van Dijk

  • Janske 31 maart 2017 at 10:54

   Inderdaad 😉 Vooral de tijgerprint lijkt er op 🙂

 • Nicole 25 maart 2017 at 06:58

  Ik ga jou niet meer volgen hoor. Word bankroet van je haha. Ik ga even kijken in onze h&m of er nog wat hangt. Die jumpsuit is briljant!!

  • Janske 31 maart 2017 at 10:55

   oohhhhh sorry mop! 😉

 • Lisette 25 maart 2017 at 13:27

  Ik zag de foto’s al voorbij komen op instagram. Maar nogmaals, de jumpsuite staat haar zo leuk! Zo zie je maar dat niet alles niet bij elk kind staat, want dit zou mijn dochtertje niet mooi staan. Voor haar zou ik het andere setje kiezen. Leuk dat je nog wat hebt kunnen bemachtigen!

  • Janske 31 maart 2017 at 10:57

   Gelukkig maar 😉 Anders zouden alle kids er hetzelfde uitzien…dat zou ook maar saai zijn, toch?!

 • Femke 25 maart 2017 at 18:05

  Die jumpsuit staat Lola heel gaaf zeg
  Leuke foto s

  • Janske 31 maart 2017 at 10:57

   Dankjewel moppie!

 • Mirjam 25 maart 2017 at 18:45

  Zo gaaf! Ik heb de jumpsuit en het shirtje ook besteld voor Fiene – wel in maat 98 dus ik ben nu bang dat het te klein zal zijn… 🙁 Het korte broekje wilde ik ook maar kon ik online niet meer bestellen.

  • Janske 31 maart 2017 at 10:58

   Dat broekje heb ik ook niet online zien staan. hopelijk past het!

 • Blogfeestje keeping up with the bloggers 10 - Save the Mama 1 april 2017 at 05:01

  […] scoorde een aantal toffe items bij H&M uit de nieuwe collectie van Katie Scott. Oh waren mijn meisjes nog maar zo klein. Echt super leuke […]