Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 30 – Mama & Coco ziek & Lola naar de dierentuin

24 maart 2017
De afgelopen week was me er weer eentje zeg. Ik was bijna de hele week ziek en daarna nam Coco het stokje van mij over. Desondanks heeft Lola wel een topweek gehad en mocht ze mee naar de dierentuin. We hebben er samen met zijn allen toch weer iets moois van weten te maken.
Week 30

Op vrijdag deed ik vooral rustig aan, want ik was echt niet lekker. Ik had een heerlijk (ik zal je de details besparen) buikvirus te pakken…laten we zeggen dat het behoorlijk shit was (letterlijk en figuurlijk). Nooit geweten dat je naast zadelpijn ook “wcbrilpijn” kon krijgen, haha. Mijn weegschaal was trouwens wel mijn beste vriend! Na vier dagen was de stand -4kg. Wow!

In de ochtend maakten we Lola’s maandfoto’s en Coco’s weekfoto’s. Lola wilde zelf ook graag foto’s maken van mij en Coco. Super grappig! Coco wordt iedere week groter en is beste vriendjes met meneer de beer,haha.

Washitape speelplaats

Na de fotoshoot van Coco wil Lola ook altijd even op de foto. Dat mag! Alleen dit gaat niet altijd helemaal goed zoals je ziet, hihi. Coco zit in haar zever fase en Lola weet er wel raad mee. Ik plakte een mooie route op de vloer met washitape voor Lola zodat ze fijn kon spelen met haar Duplo auto’s en poppetjes. Zo leuk!

Op zaterdag stond al maanden een bezoekje aan de dierentuin op de planning. Helaas was ik nog te ziek om mee te gaan. Ik baalde als een stekker, maar maakte er een quality time dagje met Coco van. Terwijl de rest van de familie diertjes ging kijken hebben wij lekker geknuffeld en gespeeld. Heerlijk!

Oma maakte ook nieuwe vriendjes en mocht mijn fijne regenjas lenen. Twinning met oma kan ook prima! hihi.

Lola wilde graag knutselen. Daar wist ik wel wat mee. ik gaf haar mijn bak met washitapes. Daar was ze wel eventjes zoet mee. Alleen het afscheuren is nog wel een dingetje zoals je ziet!

Na het plakken hielp Lola mee met afwassen terwijl papa mocht koken. Wat een gezellige afsluiting van een mooie dag. Op zondag bleven we thuis en genoot ik tussen de toiletbezoekjes door van dit vrolijke uitzicht.

Op maandag was ik nog steeds niet beter en bleef ik thuis. In de middag ging het gelukkig weer wat beter en maakte ik voor Coco een hele lading babyhapjes zoo de komende dagen.

Dinsdag ging ik weer werken en kwam opa oppassen. Coco was snipverkouden, maar bleef gelukkig de hele dag vrolijk. In de nacht van di op wo kreeg ze een steeds lelijkere piep in haar ademhaling en lag ze vanaf 06.00 uur verschrikkelijk hard te hoesten. Zo zielig! Ik besloot de huisarts te bellen en in de ochtend liep ik met de meiden naar de ha. Na 30 min lopen in het heerlijke lentezonnetje waren we er eindelijk. We mochten meteen naar binnen en Coco werd even onderzocht. Gelukkig was ze “alleen” flink verkouden en hoeven we alleen maar haar puffertje te gebruiken.

Daarna liepen we even naar de supermarkt en gingen we weer naar huis. Eenmaal thuis hebben we lekker geluncht en mocht ik Lola’s haar (voor de allereerste keer) invlechten. Dat wilde ik altijd al eens leren en ik moet zeggen (dankjewel Youtube Efteling filmpjes, zodat mevrouwtje stil bleef zitten) dat het voor een eerste keer best goed is gelukt, toch!

De rest van de dag werd er vooral lekker veel gespeeld in het zonnetje. Met de schroevendraaier van papa bijvoorbeeld. Die blijft garant voor uren speelplezier!

Dit was mijn week weer. Dit weekend ga ik samen met mijn zusje en mama naar het Feel Good Shop Event in Veghel. Alweer de derde keer. Ik vind het zo gezellig! Ook gaan we zondag lekker baby en peuterzwemmen. Zo leuk! Ik heb er super veel zin in!

Ga jij ook nog wat leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like