Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 29 – Lentekriebels!

17 maart 2017
Oh wat hebben we genoten van het heerlijke weer de afgelopen week. Het was prachtig en we zijn lekker vaak naar buiten gegaan. Ik merk dat we er allemaal veel positieve energie van krijgen. Zo fijn! Echt weer een weekje vol met mooie genietmomentjes & lentekriebels!

Afgelopen vrijdag genoot ik samen met de meisjes van een mooie dag. Coco kreeg een bijzonder pakketje van Robin, het zoontje van mijn lieve collega blogger Karen. Ze mocht zijn mooie Little Indians trui hebben, zo lief! Ondanks dat het maatje 12-18 maanden is, past hij gewoon nu al. Hij staat haar prachtig! Coco is er helemaal blij mee, dankjewel lieve Robin (en mama!).

In de middag gingen we even naar de winkels en kocht ik de halve paasafdeling in de Hema outlet leeg. Goed geslaagd voor maar €5,- dacht ik zo! Coco had lol op de mat en Lola mocht oefenen om binnen de lijntjes te tekenen. In uiterste concentratie natuurlijk.

Op zaterdag deden we lekker rustig aan. Samen eitjes eten als ontbijt. Lola wilde natuurlijk zélf haar boterhammetjes smeren, want dat kan ze al helemaaaaaal zelluf. Ze doet he tegenwoordig trouwens echt heel erg netjes. Handig!

Daarna ging papa oude singletjes draaien en mag Lola mee dansen op de muziek. Super grappige nummers zitten er tussen, we liggen regelmatig in een deuk! Daarna brengen Lola en papa een bezoekje aan de markt waar ze een hele verzameling groente en fruit kopen. Lola stalt alles uit in haar eigen winkeltje en ik mag bij haar fruit komen kopen. Ze gebruikt haar Robot als kassa (deze heeft ook cijfertjes op zijn buik, slim kind!). Als ze klaar is met spelen mag ze papa mee helpen bij het maken van de groentesapjes. Handig hoor, zo’n hulpje in de keuken!

Op zondag beginnen we de ochtend met een gezellig muziekje. Coco vindt het wel leuk om mee te kijken en lacht vrolijk mee.

Later in de ochtend gaan we op visite bij Fay, de dochter van mijn blogvriendin Nicole. Fay is vorige week drie geworden en wij mochten komen om nóg een klein feestje te vieren. We verwenden Fay met extra veel cadeautjes en Nicole trakteerde ons op haar zelfgemaakte Goddelijke arretjescake met caramel. Nondeju, wat was die lekker! Lola moest eerst even flink de kat uit de boom kijken waarna ze samen met Fay binnen no time alle druifjes op at. Als toetje kregen we een heus live concert van beide dames. Wat een heerlijke meiden, die twee! Het was een gezellig feestje!

Na het feestje reden we naar opa en oma waar Lola zalig even op de stretcher in het zonnetje mocht liggen (Oh, wat was ik jaloers!). Totdat ze ineens iets te “hoog” kroop en het ding instortte. Oops! Ze schrok zich natuurlijk rot, maar had gelukkig geen pijn. Na de heerlijke lunch gingen we (net als iedereen in  het dorp) samen wandelen in de bossen.

Wat was het genieten zo samen in de bossen. Coco zat heerlijk bij mij in de draagzak en Lola liep het grootste gedeelte zelf. Zo fijn!

Maandag en dinsdag maakte ik geen foto’s. Tenminste niet van de meiden. Wel plaatste ik weer een aantal (merk) kleertjes van Lola en Coco o.a. op Instagram om te verkopen. Veel kleertjes waren binnen no time verkocht en zijn inmiddels nu voor andere baby’s. Zo fijn!

Op woensdag was het ook zo’n lekker zonnig lente weertje en samen met de dames ging ik naar het stembureau om daarna meteen even boodschapjes te doen en wat kleertjes op de post te doen. In de ochtend wilde Coco niet aan de borst drinken dus mocht Lola haar bv geven uit de fles. Dat vond ze natuurlijk super leuk. Helemaal trots gaf ze haar zusje de fles.

In de middag aten we samen boterhammetjes en kwam er een mooi pakketje binnen van NietGroot.nl. Helaas gaat deze toffe webshop van Kitty sluiten, waardoor ze overal flinke kortingen op geeft (dat is dan wel weer leuk!). Sinds kort heeft ze namelijk een nieuwe webshop genaamd snellekruipers.nl waarop ze o.a. hele leuke babybroekjes met anti-slip op de knietjes verkoopt. Perfect voor baby’s die oefenen met kruipen. Deze mag Coco binnenkort ook gaan uittesten, want die lieve Kitty had er speciaal voor Coco eentje meegestuurd. Dankjewel lieve Kitty!

’s Middags wilde Lola in de zandbak spelen en mocht ik zandtaartjes eten in haar restaurant. Hmmmmm!

Helaas voelde ik mij woensdag niet zo heel erg goed en ’s avonds bleek dat ik waarschijnlijk iets verkeerd gegeten had, want jeetje Mina…wat was ik ziek! Bah bah. De hele nacht zat ik met een emmer op de wc. Gelukkig was mijn collega zo lief om de volgende ochtend last minute voor mij in te vallen. Dat was maar goed ook, want de rest van de dag had zat ik zo’n 20 keer op de pot. Oops!

Vriendlief maakte op het schooltje deze leuke foto’s van de meiden. (ik heb de andere kindjes even weggevaagd). Lola mocht Coco mee wegbrengen naar haar groep en daarna ging ze meteen spelen in het winkeltje in haar eigen lokaal. Zo leuk,dat thema winkelen wat ze nu hebben! Op maandag bracht ze trouwens een bezoekje aan de Jumbo als excursie. Zo schattig!

Dit was mijn week weer, wat hebben we genoten van het heerlijke lente zonnetje! Dit weekend gaan we (als het weer én mijn buik het toe laten) met de familie naar de dierentuin. Op zondagochtend gaan we voor de eerste keer baby en peuter zwemmen met de meiden. Ik ben zo benieuwd hoe de meiden dit gaan vinden! Ga jij ook nog wat leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

 • Sonja 18 maart 2017 at 21:41

  Heerlijk hè dit warme weekje; mag van mij nog veel vaker gebeuren! Kom maar op met die lente! Wat heb je trouwens weer geweldige combi’s van de kleertjes gemaakt van je meiden!

  • Janske 19 maart 2017 at 07:37

   Nou hè..ik ben er helemaal klaar voor! Dankjewel ?

  • Janske 20 maart 2017 at 23:02

   Jaaaaa….morgen weeerrr?! Dankjewel! 🙂

 • Karen 20 maart 2017 at 09:32

  Oh die meiden van jou! Wat een rijkdom. En dat truitje staat Coco prachtig! Veel plezier ermee…

  • Janske 20 maart 2017 at 23:04

   Dankjewel! 🙂