Blog Feestje

Blogfeestje 2.0 | Feestje #7 | Janske’s Favorieten

11 maart 2017
DSC01827Hey, hey, hey! Het is weer weekend…het zonnetje schijnt en ik heb wel zin in een fris en fruitig Blogfeestje, jij ook? Vandaag mag ik jullie host weer zijn en vieren we gezellig ons wekelijkse blogfeestje. Check snel of ik jouw artikel heb uitgekozen!Oh, en mocht je het leuk vinden om ons feestje op wat voor manier dan ook te delen op jouw persoonlijke social media kanalen (wat wij natuurlijk super tof vinden) gebruik dat #blogfeestje, zodat wij je makkelijk terug kunnen vinden! Thanks!

Mijn Favorieten van deze week

Ik vond het weer ontzettend moeilijk om maar drie favorieten uit te kiezen want ook dit keer hebben jullie weer allerlei mooie, ontroerende en interessante artikelen gedeeld met ons! Ik heb gekozen voor een thema, namelijk shoppen. Iets waar ik zelf ontzettend blij van kan worden, waardoor deze drie artikelen mij ook direct aanspraken.

Als eerste koos ik voor het artikel van Roelina over het kinderkledingmerk Ammehoela. Ik ken het merk toevallig zelf ook en vind het super stoer en vrolijk. Leuk om te zien dat ook Roelina er zo dol op is. Vooral die groene bomberjack is erg tof! Bekijk snel Roelina’s artikel voor de rest van de collectie!

Mary Lou is net als ik naar de Hema gegaan voor de super toffe Twinning T-shirts voor moeder en kind. Zo leuk zijn ze en helemaal hip. Slim van Hema, ik ben dol op twinning en het is natuurlijk extra leuk als mama er ook aan mee kan doen. De T-shirts zitten trouwens super lekker. Je bestelt ze trouwens nu hier voor de setprijs van slechts €10,-. Kijk Mary Lou’s mooie dochtertje hieronder dan, wat een schatje!

moeder en baby T-shirts Hema

Als laatste koos ik voor het artikel van Sjoukje over haar onderzoek naar “hoe vindt je de goedkoopste supermarkt?” Op basis van haar persoonlijke 20 meest gekochte producten heeft ze de prijzen van maar liefst zes verschillende supermarkten met elkaar vergeleken. Wat een werk en super interessant om terug te lezen. Benieuwd naar haar eindconclusie? Check haar blog.

Goedkoopste supermarkt 2017

Meet my lovely co-hosts:

2.0 Fleur

Bij Fleur kun je deze week jezelf laten verleiden door haar chocolade muffins met hagelslag. Ooohhhh foei Fleur! Die zien er wel heeeuul lekker uit! Potverdikkie! Ik ben dol op muffins, dus dit recept moeten we zeker maar eens gaan uitproberen!Nom nom!

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

2.0 nicole

Nicole deelde haar shoplog en ontdekkingen die ze deed tijdens de negenmaandenbeurs. Ze is goed geslaagd en heeft weer wat leuks kunnen ontdekken en kopen voor de haar baby boy! Je bent goed geslaagd! Lucky baby!

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

2.0 esmeralda

Esmeralda laat je de nieuwste neon nagellakjes en lipproducten van de Hema zien. Ooohhhh die kleurtjes…ik zou ze allemaal wel willen kopen! Ik krijg er spontaan lentekriebels van! *Rent naar Hema*

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

Tijd voor een nieuw feestje!

Beschrijving:

[inlinkz_linkup id=702616 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 11 maart 2017 at 07:09

  Wat een leuke artikelen heb je gekozen! En stiekem heb ik wel spijt dat ik de grijze Hema variant niet heb gekocht ?

  • Janske 11 maart 2017 at 11:47

   gewoon online bestellen! 🙂 Nu zijn ze nog samen voor 10 euro

   • Nicole 11 maart 2017 at 14:09

    Mijn maat is er online niet meer 😉

    • Janske 11 maart 2017 at 14:24

     damn!

 • Els 11 maart 2017 at 07:48

  De twinning shirts zijn echt zo leuk! Verder leuke artikelen. Ik heb weer links toegvoegd, ik hou van feestjes.

  • Janske 11 maart 2017 at 11:47

   Jaaaa…zo leuk! Party partyyy!

 • Ilse van Kreanimo 11 maart 2017 at 07:54

  Weer goed gekozen! Die shirtjes zijn zo leuk!
  Dankjewel om deze week te hosten! 🙂

  • Janske 11 maart 2017 at 14:25

   jaaaa! Graag gedaan 🙂

 • Lifestyle Mommy's ~ Linda 11 maart 2017 at 08:29

  Je hebt deze week erg leuke favoriete gekozen. Vooral de supermarkttips vond ik erg interessant om te lezen 😀 Verder vond ik er tot nu toe al leuke artikelen voor deze week bij zitten du ik kom vanavond nog een keer terug 😀

  • Janske 11 maart 2017 at 11:48

   oh gezellig! Veel leesplezier vanavond!

 • ElsaR 11 maart 2017 at 10:39

  Leuk!!! Ik doe weer mee n☻

  • Janske 11 maart 2017 at 11:48

   Gezellig! 🙂

 • Mary-Lou 12 maart 2017 at 04:53

  Wat leuk dat ik er tussen sta! 🙂 Dank je wel! Leuk artikel van Sjoukje. Daar kom ik vaker iets leuks van tegen. Lijstje met blogs om te volgen wordt maar langer en langer, haha. Ik ga de nieuwe inzendingen bekijken.

  • janske 12 maart 2017 at 20:33

   dat heb ik ook…ik ontdek nog dagelijks leuke nieuwe blogs 🙂

 • Jessica 12 maart 2017 at 14:31

  Zo leuk gekozen weer! Die Twinning shirts zijn zo leuk, jammer dat ik het nog niet kan doen met een kindje .. 🙁

  • janske 12 maart 2017 at 20:34

   awww…ze zijn inderdaad super leuk!

 • roelina 13 maart 2017 at 22:55

  oh wat leuk, dank voor je keuze (voor mij 🙂 ) en de anderen uiteraard. Het artikeltje met de supermarktprijzen is enorm handig!
  Ik doe weer mee deze week!

  • Janske 13 maart 2017 at 23:04

   jaaaa jij bedankt voor je deelname vorige week 🙂 En deze week natuurlijk ook! Gezellig!