Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 28 – Nieuwe kleertjes, verjaardag en veel dieren

10 maart 2017

Week 28 was eindelijk weer een mooie week vol genietmomentjes. Kijk je mee?!

De week begon met een gezellig bezoekje aan de Action, kringloopwinkel en de Aldi met de meiden. Samen even shoppen. Ideaal in onze kinderwagen. Lola hielp mee met winkelen terwijl Coco haar ochtenddutje deed. ’s Middags maakten we Coco’s weekfoto’s en gingen de dames weer samen op de foto. Ook de beer mocht mee op de foto. Hihi. Lola is tegenwoordig helemaal fan van broodjes smeren en wil het liefst iedereen helpen. Het duurt eventjes, maar ze kan het al echt heel erg netjes.

 

Zaterdagochtend mag Lola met vriendlief samen naar de kinderboerderij en gaan ze even langs bij papa’s oude werkgever. Zijn vriendin heeft tientallen katten in huis en Lola mag even komen kijken.

Ze hebben zelfs zo’n rad waar de katten in kunnen rennen, een soort work-out voor katten. Bizar, maar super leuk om te zien! Lola vind het prachtig! Alle katten zijn erg lief. Daarna gaan ze samen even op de kinderboerderij kijken. De knuffelweide en de konijntjes zijn het allerliefst.

’s Middags is het tijd om samen lekker te lunchen. Lola krijgt chocomel en haar hele snoet zit onder  de Chocomel en smeerkaas na het eten. Oops! Coco snoept van haar banaantje, het eten gaat al steeds beter. Hap!

Op zondag gaan we op visite bij oma om haar verjaardag te vieren. In de middag gaan Lola, papa en oom Richard samen even buiten wandelen. Onderweg komen ze paardjes tegen. Die moeten natuurlijk even geaaid worden! Wanneer we aan het eind van de middag weer thuis komen kan ik nog net even naar de mega sale bij de Siki kinderwinkel bij ons vlakbij. Ik slaag goed en klets even bij met de eigenaresse. Binnenkort kun je hier een artikel lezen over deze coole kinderwinkel!

Het is weer een nieuwe maand en dat betekend; nieuwe bloemen! Iedere eerste vrijdag van de maand ontvang ik van mijn lief een prachtige bos bloemen. Mijn verjaardagscadeau. Zo leuk! Maandagavond maakte ik foto’s van Lola’s avondritueel voor een artikel. Dat was erg leuk om vast te leggen.

Op woensdag waren de dames super vroeg wakker en stonden we met zijn allen lekker vroeg op. Coco lag in de box met zo veel speelgoed dat ik er meteen maar bijna alles heb uitgevist voordat ze gillend gek wordt, haha. In de ochtend gingen we naar het consultatiebureau en mocht Coco weer gewogen en gemeten worden. Inmiddels is mevrouwtje 67,5 cm lang en weegt ze alweer 7900 gram. Ze is mooi gemiddeld en volgt haar eigen lijntje.

Daarna was het tijd voor onze muziek en dansles. Omdat de les tijdens carnaval was afgelast mochten alle kinderen dit keer alsnog verkleed komen. Halverwege de les wilde Lola ineens niet meer mee doen, kwam er een pruillip tevoorschijn en huilde ze kei hard dat ze naar huis wilde. Huh, waar kwam dit ineens vandaan. Het was haar eventjes allemaal te veel. Arm ding. Ik besloot haar te kalmeren en vertelde haar dat we naar huis zouden gaan. Gelukkig besloot ze toen om toch nog eventjes tot het einde te blijven. Eenmaal buiten was ze weer helemaal zichzelf en mocht ze in haar regenjas en laarsjes in de plassen stampen. Dat ging bijna helemaal vlekkeloos…oops!

Thuis gekomen trokken we warme kleren aan en speelden we samen met de regenboog,Duplo en bloemetjes. Zo gezellig!

Op donderdag bracht ik een bezoekje en kocht ik een paar leuke twinning T-Shirts voor mij en Coco. Zo leuk! Ook kwam er een pakketje binnen met hele leuke kleding uit de laatste sale van Fish On The Moon. Ik slaagde super goed! Lucky Lola en Coco. Wat zijn ze weer goed verwend. Ik ben trouwens goed bezig met het verkopen van de te kleine kleertjes van Coco en Lola. Het gaat hard! Mocht je ook interesse hebben…je kunt ze hier vinden!

Dit was mijn week weer. Dit weekend komen opa en oma oppassen zodat papa en mama samen naar een verjaardag kunnen. Op zondag gaan we op visite bij Nicole om Fay’s verjaardag t vieren! Leuk! Ga jij nog wat leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 10 maart 2017 at 06:46

  Wat een heerlijke week en goed geslaagd ook qua shoppen! Ik ben je instagram account in de gaten aan het houden hoor voor je verkoop haha. Wij hebben eigenlijk geen plannen behalve zondag dan komen er hele leuke mensen op visite ?

  • Janske 10 maart 2017 at 22:08

   Oh, wat gezellig zeg 😉 hahaha

 • Sylvia 10 maart 2017 at 08:21

  Wat een gezellige foto’s! Ik wil ook wel graag zo’n rad voor de kat. Maar ze zijn zo ontzettend duur. Wij gaan niks bijzonders doen dit weekend. Hopelijk komen de klusjesmannen weer langs om de badkamer te repareren. We hebben namelijk een enorme lekkage gehad.

  • Janske 10 maart 2017 at 22:10

   Ohhh neeeee, wat vervelend. Ik hoop dat het snel gemaakt word! De eigenaresse van de katten reist heel Europa door voor shows met haar katten en heeft een huis vol, daarom zal haar budget voor zo’n rad wel wat groter zijn. Ik had zoiets tot voor kort nog nooit gezien. Super cool!

 • Linda 10 maart 2017 at 10:42

  Wat een leuke week! en wat tof dat je iedere maand een bos bloemen krijgt, dat is een leuk kado zeg! 🙂

  • Janske 10 maart 2017 at 22:12

   Lief hè. Ik wilde graag een Bloomon abo, maar hij regelde 6 maanden een boeket voor mij bij de lokale bloemist. Zo lief! Ik word er helemaal vrolijk van!

 • Jessica 10 maart 2017 at 21:26

  Wat een heerlijke week. De kinderboerderij is altijd leuk om heen te gaan!

  • Janske 10 maart 2017 at 22:13

   Inderdaad. Zo leuk voor die kleintjes!

 • Will 10 maart 2017 at 22:51

  Wat een mooie foto’s plaats je altijd, van jou prachtige kindjes.
  Ze maken nogal wat mee in hun leventje.
  Leuk om dat vast te leggen in een foto dagboek.
  Wat zullen jullie van ze genieten.
  Ik maak regelmatig een fotoalbum voor de kleinkinderen en ben nu bezig met boekjes van: Opa vertel eens en oma vertel eens.
  Daarin vertellen wij over onszelf. Dan leren de kleintjes ons iets beter kennen. Over hoe het vroeger ging.
  Schattige boekjes zijn dat.

  • Janske 10 maart 2017 at 22:53

   Wat goed en lief dat je dat doet. Ik heb ze ook aan mijn ouders en mijn vriend gegeven, maar zij doen er volgens mij weinig mee helaas…

 • Lieke van Veen 10 maart 2017 at 22:55

  Wat een leuk fotodagboek. Dat rad voor de katten lijkt me echt super gaaf. Ik ben benieuwd of onze katten er ook echt iets mee zouden doen. Bij ons doen ze wel altijd free runnen tegen de muur haha.

  • Janske 10 maart 2017 at 23:16

   Hahaha, cool!