Coco Loves Kids Review Shoptip

Coco Loves #1 – Activity Olifant van Fisher Price

6 maart 2017
DSC02534Fisher Price, welk gezin heeft er geen speelgoed in huis van dit merk? Ik had als kind onder andere het Activity Center, de telefoon en de kassa en kan mij deze nu nog steeds zo goed herinneren! Fisher Price staat voor mij voor jeugdsentiment. Toen ik  Coco de nieuwste Activity Olifant mocht laten uittesten bedacht ik mij daarom geen moment. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk en is haar nieuwe vriendje ontzettend populair in huis. En niet alleen bij Coco, lees je nu in de allereerste “Coco Loves”.
“Die wil ik!”

Toen Lola het cadeautje mocht uitpakken voor zusje Coco was ze meteen enthousiast. Een cadeautje voor Coco, ik help wel hoor! Toen ze de kleurrijke olifant uit de verpakking haalde wilde ze hem ineens niet meer aan zusterlief geven. Deze olifant was namelijk wel heel erg leuk! “Die is helemaal niet alleen voor baby’s, mama! Die wil ik!”

“Helaas, Lola, deze olifant is voor Coco, jij mag er mee spelen wanneer Coco met iets anders speelt”. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Coco kreeg meteen een ander speeltje zodat Lola de olifant kon uitproberen. Tja, het blijft lastig hè, die peuters!

samen spelen

samen spelen

Handig, zo’n alles-in-één knuffelvriendje

Al snel kreeg ik Lola uitgelegd dat dit nieuwe vriendje toch echt voor Coco was en mocht ze hem eindelijk “ontmoeten”. Met grote ogen bekeek ze de kleurrijke olifant. Eerst eventjes voorzichtig voelen en ontdekken. Wauw, wat een felle kleurtjes en overal zitten verrassingen aan. Zo hangt er een vlinder en een bijtring met balletjes aan. Een van de grote oren heeft een spiegeltje en er hangen een aantal fleurige flapjes aan.

Handig, zo’n knuffel waar meteen alles in één aan zit. Dat scheelt weer een hele berg speelgoed. Super handig wanneer je ergens naar toe gaat en geen zin hebt om een tas vol speelgoed mee te nemen. Toen we afgelopen weekend een bezoekje aan oma brachten namen we de Activity Olifant mee en Coco vermaakte zich prima. Ze bestudeerd alle flapjes en het vlindertje en luistert naar het knisperen en de belletjes. De bijtring smaakt volgens mij heerlijk, want daar wordt regelmatig op gebeten.

hey, wie ben jij?!

hey, wie ben jij?!

Omstebeurt

Wat trouwens ook erg fijn is, is dat er een handig hengsel aan zit waarmee je hem makkelijk kunt ophangen of vast kunt maken. Zo maak ik er mijn speelringen van Done by Deer aan vast er hang hem zo aan de kinderstoel van Coco. Zo laat ze hem niet steeds op de grond vallen. Handig!

Coco is helemaal dol op haar nieuwste vriendje en ook Lola vindt hem nog steeds ontzettend leuk. Gelukkig mag Coco er nu (meestal) wel zelf mee spelen. De Activity Olifant is hier een grote favoriet op dit moment!Een echte aanrader dus!

Naast de Activity Olifant heeft Fisher Price nu nóg twee nieuwe vriendjes voor de allerkleinsten, namelijk de Activity Krokodil en een Aapje-Spiegel. De olifant en krokodil kosten €16,99 en de aapje spiegel €18,90. Alle drie zijn geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden.

Heb jij ook Fisher Price speelgoed in huis? En als kind ook?

Lees hier ook alle Lola Loves reviews met leuke reviews over allerlei producten waar Lola gek op is!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 6 maart 2017 at 06:43

  Ja hier ook Fischer price! De kassa wordt hier veelvuldig gebruikt as we speak ?

  • Janske 6 maart 2017 at 07:37

   Aaahhhhh zo leuk!die wil ik ?

 • Roxanne 19 maart 2017 at 21:43

  Wat een leuk ding 🙂

  • Janske 20 maart 2017 at 23:04

   Hij wordt hier echt dagelijks gebruikt. telkens lijkt ze nieuwe dingen te ontdekken…zo leuk!