Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 26 & 27 – Carnaval & heel veel pijn

3 maart 2017
Tijd voor weer een nieuw fotodagboek vol met foto’s van de afgelopen twee weken. Ik heb inderdaad weer twee weken samengevoegd aangezien ik de afgelopen week ontzettend veel last heb gehad van mijn verstandskies. Zelfs toen hij er al uit was. Ook vierden we samen carnaval met vrienden. Vandaag dus weer een bomvol fotodagboek!

Vriendlief maakte speciaal voor ons hele leuke foto’s van de meiden in onze omgebouwde Easywalker Harvey kinderwagen. Wat een toffe foto’s waren dat! Zo leuk dat Coco vanaf nu ook lekker rechtop kan zitten in de wagen.

Ik bestelde een nieuwe Tula draagzak omdat ik toch wel merkte dat ik mijn draagdoek minder gebruik dan ik zou willen. Puur omdat ik het vaak onhandig vind om hem helemaal te moeten knopen, zeker als ik dit buiten op locatie wil doen. Daarom wilde ik al een tijdje een draagzak kopen. Nu kon ik hem met een fijne korting bestellen dus heb ik niet langer gewacht. Coco vond het meteen helemaal leuk.

Coco zit trouwens helemaal in haar ontdekkingsfase. Ze pakt alles vast, wilt alles proeven en is dol op boekjes lezen. Het baby zijn begint nu al langzaam weg te gaan. Ze kan zichzelf prima vermaken met wat speelgoed of de babygym op de speelmat. Zo fijn! Lola heeft tegenwoordig veel meer moeite met zelfstandig spelen en wilt het liefst de hele dag samen spelen.

Op onze vrijdag gingen we voordat in de ochtend eerst samen even boodschapjes doen. Coco was onderin de wagen heerlijk in slaap gevallen dus lieten we haar nog even liggen toen we thuis kwamen. Een tijdje daarna trof ik haar zo aan, met een grote glimlach in de wagen. Lekker ding! Speciaal voor carnaval kocht ik speciale nagellak voor kinderen, deze wilde Lola natuurlijk heel graag op. Na een uur zag ik precies op welke nagel ze gebeten had, haha. Daar zat niets meer op. Betrapt!

Zaterdag was het tijd voor carnaval. In de ochtend at papa rolmops en liet hij Lola zien hoe de vis er uit zag. Daarna was het tijd voor Coco’s 6 maanden fotoshoot. Natuurlijk hielp Lola ook een handje mee.

Daarna was het omkleden en klaarmaken voor de kindercarnaval samen met opa en onze vrienden met hun kids. Het was erg gezellig en na het feesten konden de oudste kindjes fijn spelen. Lola vermaakte zich prima met de treinbaan van Lars. Dat vind ze trouwens echt zo leuk (ook op het schooltje zie ik haar daar vaak mee spelen).

Na al dat feesten en spelen was het tijd om wat te eten. We aten een lekkere preisoep en hamburgers en knakworstjes. Yummy! Daarna mochten de kids nog even samen TV kijken en rustig op de bank liggen.

Lola en Coco “spelen” tegenwoordig steeds meer samen, oftewel, Lola komt Coco vervelen wanneer ze rustig op de speelmat ligt te spelen. Dit gaat helaas nog niet altijd vlekkeloos en gelukkig vind Coco (bijna) alles leuk. Toch is het iedere keer weer spannend en heb ik al weleens Lola verboden om op de mat te spelen om te voorkomen dat het mis ging. Hopelijk gaat dat snel weer beter.

DSC02467

Coco zit tegenwoordig gezellig bij ons aan tafel en eet al erg goed haar babyhapjes. Wanneer wij zitten te eten kan ze dan zo lief zitten te kijken met van die pretoogjes en haar mooie glimlach. Dan smelt ik echt. Dit keer moest ik er gewoon wat foto’s van maken. Samen met papa. Kijk die eerste dan, zo grappig! Haha!

Dit waren de afgelopen twee weken weer in foto’s.

Heb jij nog leuke plannen komend weekend? Ik ga vooral hopen dat mijn antibioticakuur aanslaat zodat ik weer normaal kan functioneren. Dat zou al geweldig zijn!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like