My Adventures Personal Pictures

De 15 leukste kiekjes #18 – februari 2017

2 maart 2017
Hallo maart, dag februari! Ondanks dat februari zo kort was had ik ineens 30 leukste kiekjes in plaats van 15. Als dat geen leuke maand is geweest?! Een leuke maand was het zeker! Ik ging met Lola voor het eerst naar het theater en maakten en verstuurden we ook dit jaar weer gratis een hele stapel Valentijnskaartjes. We ontvingen weer een hele berg met leuke pakketjes. Van gele laarsjes voor Lola tot een nieuw zitje en een voetenzak voor Coco voor in onze Easywalker Harvey. Wat een verwennerij! Helaas was het niet voor iedereen alleen maar genieten. Ik ging meerdere malen door een hel bij de tandarts en kaakchirurg én mag vandaag opnieuw terugkomen want de pijn en zwelling wordt steeds ondraaglijker.

Maar goed, nu is het tijd voor wat leukers, namelijk de leukste 15 kiekjes van februari!

Voor mijn artikel over de Easywalker Harvey vroeg ik aan vriendlief om een aantal nieuwe foto’s te maken. Na de shoot met de wagen maakten we nog een paar mooie kiekjes van Lola. Ik deelde er al een heleboel op mijn Instagram, maar deze blijft mijn favoriet.

dromertje

dromertje

De Grimms regenboog kun je op zoveel manieren gebruiken, Lola maakte er een hotel van en iedere boog was een bedje voor een Duplopoppetje. Uiterste concentratie!

Grimms Hotel

Grimms Hotel

Ook deze maand maakte ik iedere week dezelfde foto van Coco op de stoel. Lola wil dan ook graag altijd even met haar op de foto. Coco vindt dat wel gezellig zoals je ziet!

gekkies

gekkies

Samen met Lola ging ik naar de theatervoorstelling van Woezel & Pip. Het was een hele belevenis, maar ook zooo leuk! Het was zeker voor herhaling vatbaar!

spannend hoor!

spannend hoor!

Lola is echt helemaal in de knustel modus. Ze wilt iedere dag knutselen. Gelukkig hebben we genoeg frutsels in huis zoals deze funmaïs waarmee ze zichzelf prima kan vermaken. Leuk!

knutselmiep

knutselmiep

Van Bersgtein ontving Lola hele mooie gele laarsjes waar ik zo verliefd op was dat ik zelfs een brief schreef aan de makers met de vraag of ze deze ook niet in mijn maat wilden maken. Het antwoord lees je onder mijn brief!

tring tring

tring tring

Voor Valentijnsdag heeft mevrouwtje ook dit jaar een aantal mooie kaartjes gemaakt voor al haar vriendjes en vriendinnetjes! Wat een leuke traditie!

Valentijnsknutsels

Valentijnsknutsels

Coco zetten we af en toe even in deze “zwemband”. Zo kan ze alvast oefenen met rechtop zitten zonder dat ze zichzelf bezeerd wanneer ze om kukelt. Handig! O, ja, die frutsels aan de voorkant zijn natuurlijk ook rete interessant!

uiterste concentratie

uiterste concentratie

Toen ik mijn maandelijkse foto van Lola had gemaakt wilde mevrouw de fotografe zelf ook even foto’s maken met haar camera. Coco mocht haar model zijn.

cheeesssseee

cheeesssseee

Wist je al dat ook papa dol is op Duplo? Na het maken van deze geweldige speeltuin incl. zwembad met douche en omkleed hokjes zeurde hij zelfs om meer blokjes, haha! Hij ging nog net niet huilen toen Lola 10 minuten later (per ongeluk) de glijbaan sloopte, haha!

kijk eens mama!

kijk eens mama!

Toen de muziek en dansles niet doorging omdat de juf ziek was besloten we om thuis maar een lesje te geven met alle poppen. Coco en mama mochten ook mee doen en Lola was de juf.

muziekles thuis

muziekles thuis

Eindelijk…carnaval! Ook dit jaar gingen we samen op pad. In de ochtend probeerden we samen de pruiken uit die ik onlangs voor €0,50 scoorde bij de Hema outlet! Super cool toch!?

aaahhhhh

aaahhhhh

Ook Coco mocht mee en keek haar oogjes uit vanuit mijn nieuwe Tula draagzak. Ze vond het helemaal leuk en moest vechten tegen de slaap. Uiteindelijk viel ze tegen mij (met haar gehoorbeschermers op) heerlijk in slaap. Ideaal!

carnaval 2017

carnaval 2017

Coco zit voortaan iedere avond bij ons aan tafel. Zo leuk en gezellig vinden we dat! Ze kijkt hoe wij onze bordjes leeg eten en lacht naar iedereen. Zo zoet!

gekkies

gekkies

Met papa’s pet. Wat een scheetje!

lekker ding

lekker ding

Wat een leuke maand was het toch! Hoe was jouw februari en heb je nog leuke plannen voor maart?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier de vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

  • Jessica 2 maart 2017 at 15:57

    Hoe heerlijk dat de fotografe nog even foto’s moest maken haha..

    • Janske 2 maart 2017 at 16:00

      Zo grappig was dat…ze heeft ook echt foto’s gemaakt. Ook van mij, haha…kleine wijsneus!