Baby Adventures My Adventures

Is het al zomer!?

1 maart 2017
Op zo’n dag als gisteren, wanneer de regen met bakken uit de hemel valt kan ik maar aan één ding denken. Namelijk: is het al zomer!? Op dit moment lijkt die zomer nog verschrikkelijk ver weg, maar ik zit ondertussen alvast te dagdromen. Terwijl de regen tegen de ramen tikt, fantaseer ik over een zwembadje in de tuin en leuke uitstapjes maken samen met mijn meiden. Jeetje, wat kijk ik daar nu al naar uit!
zo vader, zo dochter

zo vader, zo dochter

Afgelopen zomer was ik natuurlijk hoogzwanger en zat ik aan huis gekluisterd vanwege mijn harde buiken. Daarom kon ik bijna geen leuke uitstapjes maken. Daar baalde ik ontzettend van. Het was namelijk mijn laatste zomer om nog even te genieten als mama van één kind en nog even wat quality time te delen met Lola. Samen hebben we er ondanks dat toch een onvergetelijke zomer van gemaakt. Gelukkig heeft mevrouwtje met opa en oma én met papa wel veel leuke uitstapjes kunnen maken.

Vanaf nu met zijn viertjes op stap

Deze zomer zal het sowieso totaal anders zijn want we zijn inmiddels met zijn viertjes. Met een baby op stap gaan is toch net weer even anders dan alleen met een peuter. Ik ben nu al een beetje aan het bedenken wat ik allemaal wil gaan doen deze zomer. Vooral op de dagen wanneer ik alleen met de meiden ben wil ik ze ook lekker mee naar buiten nemen om samen iets leuks te gaan doen.

Zo wil ik lekker met ze gaan fietsen op mijn mamafiets. Ik moet wel nog even een extra kinderstoeltje aanschaffen zodat beide dames mee kunnen, maar dat lijkt mij echt zo leuk! Samen wandelen naar de speeltuin met de wagen is ook leuk al denk ik dat in de zomer Lola toch echt te groot zal zijn voor onze kinderwagen. Dan bouw ik hem weer om tot single wagen en wie weet koop ik wel zo’n stoer jongensfietsje voor Lola zodat ze zelf met ons mee kan “fietsen”. Stiekem vind ik namelijk die jongensfietsjes veel leuker dan die zoete meisjesfietsen. Ik weet zeker dat Lola dat helemaal cool gaat vinden. Die gaat waarschijnlijk dan de hele dag rondjes racen achter ons huis op de parkeerplaats.

waterpret

waterpret

Bijna vakantie!

Ook zou ik graag voor de eerste keer in honderd jaar weer eens naar de Efteling willen gaan. Volgens mij kijkt Lola haar ogen uit in het sprookjesbos en in het Carnaval Festival. Ook wil ik met ons gezinnetje naar fijne kindvriendelijke zomerfestivals te gaan, lekker gaan zwemmen en een bezoekje brengen aan de dierentuin.

Onze voorjaarsvakantie word hopelijk binnenkort geboekt zodat we weer samen met vrienden in een bungalowpark kunnen vertoeven met alle kindjes. Ohh, wat kijk ik hier naar uit om net als vorig jaar zo’n fijne vakantie te hebben samen! Ik zie ons alweer helemaal zitten in zo’n knusse bungalow. *droomt alvast verder…*

Laat die zomer maar komen hoor, ik ben er klaar voor!

Ben jij ook zo toe aan de zomer en heb je ook al zoveel zin in al die leuke uitstapjes?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 1 maart 2017 at 06:56

  Oh ik kijk er ook naar uit! Fay krijgt overigens voor haar verjaardag een fiets maar aangezien ze al maanden roept dat ze een “roze fiets” wil koop ik maar geen stoer fietsje ?

  • Janske 1 maart 2017 at 20:30

   Heel verstandig Nicole! haha 🙂

 • marjonS 1 maart 2017 at 07:48

  En vandaag is het weer zo’n regen- en winddag. Ja, dan kijken wij ook uit naar beter weer. Mooie lentedagen zijn ook al prima!
  Bezoekje aan de dierentuin willen wij ook… de kinderen kijken er al naar uit.

  • Janske 1 maart 2017 at 20:31

   De dierentuin is altijd leuk! Wij gaan eind deze maand weer met de hele familie, zo’n zin in!

 • Mirjam 1 maart 2017 at 09:08

  Jaaaa, kom maar op met het voorjaar! 🙂

 • will 1 maart 2017 at 11:05

  Wat een weer is het de laatste dagen, hé?
  Storm en regen , lijkt wel herfst.
  Ik verlang ook zo naar de zomer, kan niet wachten.
  Ik ben helemaal geen winter mens, is me veel te koud en uitstapjes , ho maar.
  Heerlijk in mijn tuintje zitten en de kleinkinderen lekker laten spetteren in het zwembad.
  ( Die zet ik elk voorjaar weer in mijn tuin, lekker als het warm is)
  En ook naar de Efteling, heb er nu al zin aan.
  Is ook al weer zo lang geleden.
  Heerlijk met de kleinkinderen, zó leuk.
  Er komt weer een nieuwe attractie bij dit jaar , moet weer leuk zijn.
  Weer een reden om die kant weer eens op te gaan.
  Het eind rijden nemen we maar weer voor lief.
  Misschien combineren wij dat wel met een overnachting, is ook wel eens leuk.
  Laat het mooie weer maar komen!

  • Janske 1 maart 2017 at 20:32

   Ohhh Will…jij zit in gedachten nóg meer in de zomer dan dat ik al deed 😉 Heerlijk!

 • Simone 1 maart 2017 at 12:51

  Oh ik heb er zó veel zin in! Ik betrapte mezelf er laatst op dat ik in een webshop een zwembadje voor in de tuin zat uit te zoeken… toen dacht ik, nou laat ik nog maar héél even wachten, haha.

  • Janske 1 maart 2017 at 20:32

   Gewoon afdwingen die handel 😉 hihi

 • Gerdi 1 maart 2017 at 20:28

  Ow heerlijk zon en lekker zonder jas op de fiets!! Ik kan niet meer wachten..

  • Janske 1 maart 2017 at 20:32

   Hoe voelde dat ook alweer???

 • Blogfeestje 4 maart 2017 at 06:01

  […] die ze wilt gaan maken met haar mooie gezinnetje. Ze verteld er alles over in haar blog post, Is het al zomer? Janske is te volgen via… […]