Giveaway Pictures Shoptip winactie

Brave beesten, kleine vriendjes of krasse koppen? – winactie #17

21 februari 2017
cadeaubon-animalprintshop-2017

Foto via ArtyAnimals.nl.

Kinderen zijn dol op dieren, de meeste vinden dieren zelfs nog leuker dan mensen (en terecht,hihi). Lola leerde eerst alle namen van dieren voordat ze wist hoe haar eigen mama en papa heetten. Toen ik laatst gevraagd werd of ik een dierenfoto voor aan de muur wilde uitzoeken bij Animalprintshop.nl wist ik meteen dat onze meiden dat geweldig zouden vinden. Alleen er was meteen één groot probleem. Hoe moest ik nou kiezen tussen al die brave beesten, kleine vriendjes en krasse koppen?!

Ik kan niet kiezen!

Ik was meteen enthousiast toen ik de mooie foto’s in de webshop zag staan, maar ik wist ook meteen dat een keuze maken welke ik het allerleukst zou vinden erg lastig zou gaan worden. De giraf was geweldig mooi, het kuikentje zooo schattig en de olifant helemaal cool. Ik kwam er echt niet uit. Dus stelde ik voor aan vriendlief om de keuze te maken. Dat wilde hij gelukkig wel.

Twee avonden twijfelen later was hij er eindelijk uit. Het werd de olifant. Een grote vierkante foto op canvas met de stoere olifant er op. Eventjes dacht ik, waar wil je die laten dan? Wil je niet liever vier of negen kleine foto’s die je bij elkaar kunt hangen? Nee, hij koos voor de olifant. Prima! Vlug bestellen voordat hij zich bedenkt, dacht ik. In de webshop kon ik met een paar simpele klikken binnen een minuut mijn bestelling plaatsen.

foto’s via ArtyAnimals.nl. 

Brave beesten, kleine vriendjes en krasse koppen

Het bestellen van je favoriete foto is super simpel! Eerst kies je de foto van je favoriete dier(en) uit. Je kunt kiezen tussen de brave beesten, kleine vriendjes en krasse koppen. Er zijn maar liefst 50 verschillende dieren. Geloof me,dat kiezen is echt ontzettend moeilijk, want ze zijn echt allemaal super leuk!

Daarna kies je het materiaal waarop de foto gedrukt wordt. Je kunt kiezen tussen canvas, aluminium, hout, plexiglas en zelfs een zitzak. Dan kies je een formaat uit en kun je er meteen een ophangsysteem bij bestellen. Handig! Even betalen en je bestelling is geplaatst. Binnen vijf werkdagen ontvang je jouw favoriete dier(en) al in huis!

Hij past overal in huis!

Lola was meteen helemaal blij toen ze de grote olifant in de woonkamer zag staan van 80 x 80 cm. Ik bracht hem daarna naar Coco’s kamer om te kijken of hij daar ook paste. Yes! Gelukt! Hij heeft nu een mooie plek op haar kamertje gekregen, maar het zal mij niets verbazen wanneer ons nieuwe favoriete huisdier “Dombo” een trektocht gaat maken door het hele huis. Hij kan namelijk ook prima op onze slaapkamer hangen, maar ook op Lola’s kamertje of in het trappengat. Toch een goede keus gemaakt dus!

Wil jij graag zo’n mooie olifant voor boven de bank of een eendje, aapje en kuikentje voor op de babykamer?

Dat kan! In samenwerking met Animalprintshop.nl mag ik namelijk €50,- shoptegoed weggeven! Daarmee kun je zelf je favoriete dier(en) uitkiezen voor aan de muur! Super cool toch!

foto via ArtyAnimals.nl.

foto via ArtyAnimals.nl

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie achter welk(e) dier(en) jij uit zou kiezen en waar in huis ze een plekje krijgen als je het shoptegoed wint!

Ik zou het zeer waarderen als je ook de Facebookpagina van Janske.nl liked!

 • Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Voor een extra winkans mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook, Twitter, Instagram en/of Bloglovin of volg Janske.nl via mijn nieuwsbrief.
 • Delen wordt erg gewaardeerd, gebruik daarvoor ook #Janskenlwinactie

Deze winactie loopt tot en met zondag 26 februari 23.59 uur. Daarna maak ik op maandag 27 februari maak ik  op mijn Facebookpagina de winnaar bekend. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ArtyAnimals.nl. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole
  Twitter:
  21 februari 2017 at 06:50

  Ahhh ik hou van olifanten!
  Nicole recently posted…5x favoriete speelgoed peuterMy Profile

  • Janske
   Twitter:
   21 februari 2017 at 09:18

   Olifanten zijn zo cool! Doe je mee?

 • Anna
  Twitter:
  21 februari 2017 at 07:07

  Ooooh geweldig…! Ik zou voor de koala gaan voor bij mijn dochter op de kamer ???
  Facebook: An Na

  • Janske
   Twitter:
   21 februari 2017 at 09:18

   Die is ook zoooo schattig hè?! Leuk dat je mee doet!

 • Saskia 21 februari 2017 at 08:40

  Oh wat moeilijk kiezen. Mijn dochter is gek op dieren, dus ik zou een aantal favorieten kiezen. Het konijn (net als haar knuffel), de egel (die loopt in de tuin), de leeuw (die gromt zo leuk), een eend (die zwemt voor het huis) en de giraf (want die is zo leuk in Nijntje in de dierentuin).
  Ik denk dat ik haar hier heel gelukkig maak. Ze vind de dieren die ik op lightbox heb ook geweldig en wil ze steeds bekijken en benoemen.

  • Janske
   Twitter:
   21 februari 2017 at 09:18

   Erg hè?! Ze zijn ook allemaal zo leuk. Tof dat je mee doet!

 • Kim 21 februari 2017 at 10:11

  Oooh ze zijn zoooo cute! De wasbeer is ook schattig. Denk dat de kids voor de neushoorn en olifant gaan.

 • will 21 februari 2017 at 10:51

  Wat een schattige diertjes.
  Leuk voor de logeerkamer van de kleinkinderen.
  Het ijsbeertje vinden ze vast heel leuk.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 • Inge 21 februari 2017 at 11:38

  Ohh wat moeilijk kiezen, ze zijn allemaal leuk! Mijn jongste zoon krijgt bijna een andere kamer, we zijn nu druk met verven. Dan zou ik voor hem de baby Orang oetan uitkiezen. Die krijgt dan een mooi plekje op zijn nieuwe kamer, super stoer!!

 • Nicole
  Twitter:
  21 februari 2017 at 13:45

  Ik zou het ijsbeertje kiezen en dan op de slaapkamer van mijn a.s. dochter hangen.

 • marjo 21 februari 2017 at 14:15

  ze zijn zoooo leuk! Mijn meisje is helemaal fan van Flamingo’s wat een gave webshop!

 • Jessica 21 februari 2017 at 17:17

  Wat zijn ze gaaf, ik ga voor het konijntje! Als ik dan toch mag kiezen haha
  Jessica recently posted…Kookclub #5 AziatischMy Profile

 • G.T.
  Twitter:
  21 februari 2017 at 18:19

  Ik zou 4 kleintjes kiezen, van de big, het lam, het konijn en de geit. Mijn zoontje is dol op boerderijdieren. Ik denk dat ik ze in het trapgat zou hangen, kunnen we er elke keer als we er langs komen naar kijken.

 • Miekske Dingens 21 februari 2017 at 20:17

  Wat een leuke actie alweer! Onze favo diertjes zijn: uil, schildpad en de olifant! <3

 • sandra 21 februari 2017 at 20:50

  Wat een super leuke actie. Ik heb de hele website afgestruind, wat niet echt vervelend was, en ik vind de baby pinguïn het allerleukst, en ik zou daar graag kans op maken.

 • Tamara TS
  Twitter:
  22 februari 2017 at 04:52

  Wat zijn die lief! Ik vind het kleine vriendjes wasbeertje zo leuk! Die mag gewoon lekker midden in de woonkamer. 🙂 Ik was al overal volger en natuurlijk heb ik gedeeld en getweet.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982, BL Tamara TS)
  Tamara TS recently posted…Maastricht Tattoo Convention 2017My Profile

 • Rianne W 22 februari 2017 at 19:12

  dat hertje! wat een schatje! Maar dat olifantje is ook erg lief 😉 Tja welke zouden mijn kinderen het leukste vinden? Ik doe in ieder graag mee en volg je overal behalve op twitter.

 • Liesbeth 22 februari 2017 at 20:46

  Moeilijk kiezen! Ik vind ze allemaal zo leuk voor in de babykamer! Eendje, ijsbeer, koala, olifant…. allemaal zo leuk!
  Ik volg je op facebook, bloglovin, instagram!

 • Alyt van der Heide 22 februari 2017 at 21:23

  https://www.animalprintshop.nl/flamingo

  Mijn dochtertjes weten het wel ….. het wordt een flamingo. Vind ‘m zelf ook prachtig op de lichtblauwe muur in de woonkamer, boven hun knutselhoek.
  Misschien op hout of aluminium daar zijn we nog niet over uit.

 • Gerlindeij 22 februari 2017 at 21:55

  Ik laat mijn zoontje kiezen voor op zijn kamer….Maar wanneer ik zelf er echt 1 moet kiezen ga ik voor het eendje

 • Melissa B 23 februari 2017 at 22:36

  Oooh die uil is echt prachtig!
  Melissa B recently posted…Gratis/Koopjes #60My Profile

 • Celina 26 februari 2017 at 00:32

  Je hebt niks te veel gezegd.. ze zijn echt allemaal erg leuk en kiezen is erg moeilijk, ik denk dat ik voor 4 kleine vriendjes zou gaan voor boven ‘het speelhoekje’ (de kitten, het egeltje, de big en het lammetje) mijn zoontje is gek op dieren dus dat zou hij zeker heel leuk vinden!