I Love Kids Mommy Stuff Review Shopping Shoptip

Uitgebreide Easywalker Harvey Review (+kortingscode)

20 februari 2017
Wanneer je in blijde verwachting bent van je (eerste) kindje komt er zo veel op je af. Je hebt (meestal) negen maanden de tijd om jezelf voor te bereiden op een spannend en nieuw avontuur. Je moet allerlei dingen regelen en een complete babyuitzet verzamelen. Van spuugdoekjes tot de inrichting van de babykamer, van kleertjes tot flesjes. Continu ben je bezig met keuzes maken en wil je het beste voor jouw kindje. Zo wil je natuurlijk ook de perfecte kinderwagen zodat je makkelijk overal naar toe kunt. Maar ook daarin is de keuze zo overweldigend dat het vaak lastig is om te kiezen. Ik heb voor mijn gezin dé perfecte kinderwagen gevonden, de Easywalker Harvey. In deze uitgebreide review vertel je graag waarom deze kinderwagen ook voor jouw (kersverse) gezin dé perfecte kinderwagen kan zijn! Plus onderaan dit artikel vindt je een hele toffe kortingscode!

20170218-Easywalker-part2-021

Paniek in de babywinkel

Ik weet nog zo goed dat ik drie jaar geleden in letterlijk in paniek raakte van alle keuzes die ik moest maken voor alle babyartikelen. Ik stond in zo’n mega babywinkel voor een meters hoge wand met wel 25 verschillende babybadjes. Ik wist het gewoon niet meer, er was te veel keus. Op dat moment veranderde voor mij het “geweldige baby shoppen” in een ware paniek aanval. Gelukkig is het helemaal goed gekomen, maar oh wat vond ik het lastig dat we alles moesten uitkiezen zonder dat ik enig idee had wat er precies wel of juist niet fijn was aan sommige producten. Wist ik veel waar ik allemaal rekening mee moest houden?!

Andere mama’s (to be)  inspireren en adviseren

Daarom lees en hoor ik graag de mening van andere mama’s die precies weten welke babyproducten er allemaal echt fijn zijn. Inmiddels heb ik in mijn (bijna) 3 jaar ervaringen als mama ook een aantal favoriete babyproducten in huis waar ik dagelijks ontzetten veel plezier van heb. Ik vind het leuk om andere mama’s (to be) te inspireren en adviseren in hun keuzes en deel daarom graag mijn ervaringen op Janske.nl.

Een van mijn favoriete babyproducten van dit moment waar ik erg enthousiast van word in de kinderwagen Easywalker Harvey. Ik vind hem zo fijn in gebruik dat ik hem iedereen kan aanraden. Zeker wanneer je meerdere kleine kinderen hebt.

Waarom ik zo enthousiast ben van deze wagen vertel ik je graag in deze review.

In december mocht ik de nieuwe kinderwagen, de Easywalker Harvey uittesten. Dat wilde ik heel graag! Lees in deze review mijn eigen ervaring en de feiten over deze fijne kinderwagen.

Licht in gewicht & Klein op te bergen

Meteen bij het uitpakken en in elkaar zetten werd ik al blij. Alle onderdelen zijn namelijk erg makkelijk in en uit elkaar te halen. Door het gebruik van hoge kwaliteit aluminium weegt de complete kinderwagen namelijk maar 10,8 kilo. Met een simpele beweging vouw je de wagen tot een compact pakket. Je kunt zelfs het zitje er op laten zitten terwijl je hem opvouwt. Dat scheelt weer een extra handeling. Hierdoor kun je hem makkelijk opbergen in een kast of in een (kleinere) auto zonder dat je persé alle onderdelen uit elkaar hoeft te halen. Wanneer je dit wel wilt, kun je dit in een simpele beweging doen.

Van één naar tweepersoonswagen

Wat de Easywalker Harvey extra bijzonder en fijn maakt, is het feit dat je hem super kunt aanpassen naar je eigen gezinssituatie. Zo groeit hij met je gezin mee. Er kunnen namelijk twee kleine kinderen tegelijk in de wagen vervoerd worden op niet één, maar zelfs 11 verschillende manieren. Super snel en makkelijk kun je hem ombouwen, ideaal voor een gezin met twee kinderen die weinig in leeftijd verschillen of bij een tweeling.

Zo gebruikten we eerst een zitje voor onze peuter en de reiswieg voor de baby. Inmiddels is de baby alweer bijna zes maanden en kan ze net als haar grote zus rechtop in een zitje zitten. Daarom verruilden we de reiswieg voor een extra zitje en tadaaa…we kunnen weer verder rijden.

Heerlijk warme voetenzak

Sinds vorige maand kun je ook een bijpassende voetenzak bij je kinderwagen bestellen. Deze heerlijk warme voetenzak is super zacht en fluffy aan de binnenzijde door de teddy voering. Onderin bij het voetgedeelte zit een donkere beschermlaag voor de (vieze) schoentjes. Slim! Hij is super makkelijk in de wagen te bevestigen en past perfect op alle soorten kinderwagens. Fijn voor de koudere winterdagen. Zo blijft je kindje goed beschermd. In de warmere dagen kun je ook het bovenste gedeelte er af ritsen zodat je het onderste gedeelte als zacht kussentje voor op het zitgedeelte gebruikt. Lees onder aan dit artikel hoe je deze heerlijke voetenzak gratis bij je Easywalker ontvangt met mijn unieke kortingscode!

20170218-Easywalker-part2-040

Handig in gebruik

In één simpele handeling kun je de onderdelen gemakkelijk van de wagen naar eigen wens ombouwen. Zo kun je de wagen in hoogte verstellen met de adapter set en kun je hem voor meerdere kinderen tegelijk gebruiken. Hij is eenvoudig om te bouwen van  single naar duo-wagen. Het zitje is makkelijk omkeerbaar en te verstellen in 4 verschillende posities. Ook kun je de je autostoel er op monteren. Dit scheelt weer in bagage wanneer je hem mee op stap neemt.

Mooi design

De Easywalker is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren; Classic Breton, Coal Black, Fresh Olive, Soft Caramel en Steel Grey in een  stijlvol design. Hij is uit te breiden met de bijpassende voetenzak en nog veel meer handige luxe accessoires zoals een bekerhouder en regenhoezen. De materialen zijn zacht en makkelijk schoon te maken (praktisch detail voor alle mama’s!)

Comfortabel rijden

Omdat de wagen een kleine draaischijf heeft is hij makkelijk met één hand te besturen is en draait hij super vloeiend. Omdat de wieltjes geen luchtbanden hebben loop je geen risico op een lekke band én zijn ze makkelijker schoon te maken. Handig! Ook kun je deze vast zetten zodat je nog stabieler rijdt en je een nog kleinere draaicirkel hebt.

Genoeg opbergruimte

Onderin het mandje is ruimte voor zo’n 5 kg aan boodschappen. Aan de duwstang zitten twee handige haken waar je (luier)tassen aan op kunt hangen. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden tot uitbreidingsets voor de wagen zoals de XL boodschappentas of de stijlvolle organizer. Wanneer je twee zitjes op de wagen plaats heb je helaas geen ruimte meer onderin de mand omdat daar de voetjes in zitten. Wel kun je nog steeds de haken aan de stang gebruiken om je tassen aan op te hangen.

 Slapen

De comfortabele reiswieg is ook geschikt voor baby’s om ’s nachts in te slapen, hij heeft een wasbare voering en een 3cm dik matras. Deze is tevens ook uitwasbaar. Onze baby heeft tot ze ongeveer 5 maanden oud was bijna iedere nacht in de reiswieg heerlijk geslapen naast papa en mama’s bed. De zonnekap op de wagen kan lekker ver naar beneden zodat je kindje ook heerlijk in het zitje kan slapen zonder last te hebben van de zon, licht of wind.

Van reiswieg + zitje naar 2 zitjes

Wij zijn nu dus geswitched van reiswieg met zitje naar twee zitjes. Nu kunnen beide dames dus zitten in de wagen want onze baby paste al bijna niet meer in de reiswieg. Het verschil is dat je nu wat meer ruimte hebt met het lopen achter de wagen. Je kindje kan zo natuurlijk beter rondkijken en jij kunt haar ook beter zien. Zo gezellig!

Voordelen:

 • perfect voor gezinnen met twee kleine kinderen
 • compact en toch ruim genoeg voor twee kinderen
 • rijdt erg soepel
 •  super eenvoudig om te bouwen en op te vouwen
 • licht in gewicht
 • mooi design
 • veel fijne accessoires
 • goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen:

 • geen opbergruimte bij een kindje onderin
 • even wennen bij het onderste kindje er in en er uit halen
 • minder loopruimte bij reiswieg onder
 • geen handrem

20170218-Easywalker-part2-026

Mijn persoonlijke ervaring

Ik moest wel even een beetje wennen met de reiswieg en het zitje onderin. Het is natuurlijk even anders om zo laag in en uit te laden. Maar al snel kreeg ik er handigheid in. Je kunt namelijk super makkelijk de reiswieg of het zitje losmaken en zo met gemak je kindje er in of er uit halen. Probleem opgelost!

Ik ben ontzettend blij met de Easywalker Harvey want hij ziet er stijlvol uit en hij rijdt fantastisch! Wat ik het fijnst vind, is dat ik met de Easywalker de vrijheid heb om met mijn twee dochters tegelijk op pad te gaan zonder dat de oudste persé moet lopen of de jongste gedragen moet worden. Ik zou niet meer zonder willen!

Mijn dochters Lola en Coco zijn trouwens net als mama al helemaal fan. Coco (bijna 6 maanden) lag altijd heerlijk te slapen in de reiswieg en nu kijkt ze haar oogjes uit vanuit haar nieuwe zitje onderin. Grote zus Lola (bijna 3 jaar) vind de Easywalker fantastisch, vooral omdat ze een bumperbar heeft (om mee te sturen) én omdat ze voorop mag zitten met haar zusje achterin. Eigenlijk is ze al bijna te groot voor de wagen, ze wilt er toch nog steeds super graag in zitten.

De Easywalker Harvey is voor mij echt een van mijn favoriete baby musthaves en daarom een echte aanrader voor alle mama’s (to be) die op zoek zijn naar een fijne kinderwagen. Door alle uitbreiding mogelijkheden kun je alle kanten op wanneer er een tweede kindje op komst is!

Kortingscode!

Denk jij na het lezen van deze review “Die wil ik ook!” dan heb ik een hele fijne kortingscode voor je waarmee je een gratis voetenzak t.w.v. €79,- ontvangt wanneer je een Easywalker Harvey kinderwagen besteld.

innovationWat moet je hier voor doen?

 • Bestel je kinderwagen door een e-mail te sturen naar info@easywalker.nl
 • Vermeld daarin de kortingscode JANSKEHARVEYMOSEY+ en dat je hem graag via Janske.nl wilt bestellen
 • Deze kortingscode is geldig t/m 30 maart 2017
 • Laat je mij hieronder ook weten wanneer je er een hebt besteld? Dat zou ik super tof vinden!

Leuk om te weten: de Easywalker Harvey is genomineerd voor de Baby Innovation award 2017 in de categorie mobility!

20170218-Easywalker-part2-020

Hopelijk help ik je met deze uitgebreide review geholpen bij het maken van een keuze voor een kinderwagen. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust!

Vond jij het ook zo lastig om de juiste kinderwagen uit te kiezen?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Easywalker. 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 20 februari 2017 at 07:00

  Ik ben echt benieuwd wat ik ervan ga vinden hoor. De baby zo laag bij de grond en ook nog eens van je af zodat je niet in de bak kunt kijken.. We zullen het ervaren binnenkort ?

  • Janske 20 februari 2017 at 08:36

   Volgens mij ga je hem geweldig vinden! 🙂

 • Bregje 20 februari 2017 at 08:25

  Hij is echt heel gaaf!! Bijna jammer dat wij bijna uit de kinder wagen zijn ?

  • Janske 20 februari 2017 at 08:37

   Nou hè 😉 Je mag Coco wel een keertje lenen voor een ritje 😉

 • Karen 20 februari 2017 at 09:40

  Ik krijg hem toevallig ook, dus ik ben benieuwd!

 • Easywalker Harvey (multifunctioneel, handzaam, licht, compact, fijn, stoer en nog meer) 27 maart 2017 at 06:00

  […] Heb je twee kinderen of zelfs een tweeling? Dan kun je de Easywalker Harvey ook gewoon gebruiken, want je zet er reuze makkelijk een tweede zitje of wiegje op. Mijn blog collega Janske laat je ook zien hoe je een wiegje en een zitje combineert in haar review over de Harvey. […]

 • Emma 27 juni 2017 at 12:13

  Kan iemand mij vertellen wat het gewicht van de reiswieg is – kan ik echt nergens vinden.
  Dankjewel! Groetjes, Emma

  • Janske 27 juni 2017 at 12:38

   Goede vraag. Ik weet het niet uit mijn hoofd…maar ik vond hem erg licht. Zal eens kijken of ik het ergens kan terugvinden.

   • Janske 27 juni 2017 at 14:01

    Ik kan het ook niet vinden. Ik weet in ieder geval dat hij erg licht is (weet ik uit eigen ervaring). Je zou hier kunnen informeren; http://easywalker.nl/contact/

 • Emma 27 juni 2017 at 18:50

  Oke dankjewel in ieder geval voor je reactie. Ik zal het eens navragen bij easywalker inderdaad en anders even langs de winkel.

  • janske 27 juni 2017 at 20:26

   kon het bij geen enkele webshop terugvinden. Ik weet wel dat hij ontzettend licht is gewicht was omdat ik hem altijd meenam naam muziek/dansles en Coco er in liet liggen en haar zo met de reiswieg op de grond legde…dat ging super makkelijk. De wagen in totaal weegt nog geen 11 kilo, dus veel is het niet. Succes! Mocht je een kinderwagen bestellen dan zou ik het tof vinden als je mijn code zou gebruiken 🙂