Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 25 – Feest, knutselen en leuke pakketjes

17 februari 2017
Week 25 was weer een fijne week vol met leuke genietmomenten en heel veel geknutsel. Ik heb weer de leukste foto’s voor je verzameld!

Vrijdag was een heerlijke dag. Coco mocht weer op de foto en liet haar mooiste glimlach zien. Lola en ik maakten in de ochtend samen paddenstoelencupcakes voor opa’s verjaardagsfeestje. Natuurlijk moesten we er allebei eentje proeven toen ze klaar waren.  Yummy!

’s Middags maakte ik weer een aantal gezellige foto’s van mijn meiden in “dezelfde” outfit. Zo leuk! Coco is overduidelijk mijn makkelijkste model tegenwoordig en vindt haar grote zus steeds interessanter worden. Zo schattig om te zien!

Daarna wilde Lola graag weer even knutselen. Dat is wat ze tegenwoordig het allerliefste doet. Meestal wil ze dan verven, maar daar heb ik niet altijd zin in (aangezien ze dan altijd over gaat in vingerverven). Plakken en met de funmaïs knutselen is dan een goede optie! Daarna verdien je natuurlijk wel een paar berenkoekjes…hmmmm!

Zaterdagmorgen gaat papa even los op de markt en koopt een halve groentekraam leeg voor zijn groentesappen. Lola en ik gaan even de tuin in om het laatste laagje sneeuw te ervaren….haha! “Ik wil op de sleeee”, zegt Lola. “Dat mag!” haha…we sleeën 30 cm en dan ruim ik de slee weer op. Ze snapt er niets van, haha. We kunnen toch best op de slee mama! Daarna ga ik even naar de stad om te shoppen. Fijn even zonder kids. Papa en Lola vermaken zich ondertussen in de keuken en Coco speelt fijn in de box.

Zaterdagmiddag vieren we opa’s verjaardag met de familie. Het is weer gezellig en we eten lekker taart en gaan fijn even wandelen met zijn allen. ’s Avonds bakken we zelfgemaakte pizza’s…yummy!

Zondagmorgen gaan we gezellig op speeldate bij Lola’s vriendinnetje Sofia. De dames spelen de hele morgen samen terwijl de papa’s en mama’s lekker kunnen kletsen. We eten een heerlijke lunch samen tot onze buikjes vol zitten. Wanneer we daarna thuis zijn ga ik met Lola even in de tuin spelen en maak ik foto’s van haar nieuwe Bergstein laarsjes voor de winactie. Doe je trouwens al mee?

Daarna is het tijd om de Valentijnskaarten te maken voor alle opa en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes. Samen plakken, kleuren en stempelen we wat af. Lola mag zelfs meehelpen met kusjes geven. Met een kusje op de envelop kon je namelijk ook dit jaar weer gratis je Valentijnskaartjes versturen. Zo’n toffe actie van Postnl. Wij deden weer voor het derde jaar mee.

Dinsdag is het Valentijnsdag. Opa en oma passen op en ik ga ’s avonds na mijn werk uit eten met mijn collega. Coco proeft opnieuw een bloemkoolhapje en ondanks dit gezicht op de foto eet ze het bakje op. Knap hoor! Lola helpt oma mee met stofzuigen. Grappig, want normaal gesproken rent ze meestal weg als ik ga stofzuigen. Handig dit! Haha.

Zaterdag zag ik in de Zara dit stoere Snoopy jasje hangen. Ik vond het echt een Lola jasje. Ik kocht hem niet, maar kreeg hem niet uit mijn hoofd. Dus bestelde ik hem alsnog online. Dinsdag kwam hij binnen, dus woensdag mocht Lola hem na de muziek en dansles meteen even uittesten. Kijk nou wat een leukerd!

Daarna gaan we weer aan de knutsel. Een Frozen kussen kleuren (welke ze cadeau kreeg van vrienden een tijdje geleden). Ze begon heel netjes, maar aan het eind van haar Picasso uurtje waren ook haar handjes mooi gekleurd. Na het kleuren was het tijd voor een boterhammetje met pindakaas.

Lola was in een gekke bui waardoor ik een grappig filmpje van haar maakte.

Daarna wilde ze hem natuurlijk terugkijken. Wel vijf keer ofzo..en lachen dat ze deed. Gekkie!

’s Middags geniet ik van de dametjes die samen lekker spelen. Coco kan zich echt zo fijn vermaken op het speelkleed onder haar speelboog. Alles ontdekken en lekker rondrollen. Lief!

Op donderdagmiddag ben ik lekker vrij en ga ik even shoppen bij de Wibra. In de folder stonden zo veel leuke spulletjes. Helaas waren de meeste leuke dingen alweer uitverkocht, maar ik wist toch nog een paar cuties te scoren.

’s Avonds haalde ik de dames op in onze Easywalker Harvey. Deze week ontvingen we een nieuw zitje voor Coco zodat ook zij rechtop kan zitten. Wat gezellig zo, die twee moppies in de wagen. Dit weekend lees je trouwens meer over de Easywalker Harvey op Janske.nl mét een toffe kortingscode voor een gratis voetenzak!

Ook kwam mijn bestelling van Springstof binnen waar ik een hele toffe trui en muts voor Lola kocht én een super groot cadeau voor een review en winactie van volgende week. Dankjewel pakketjesbezorger!

Het was weer een toffe week zoals je ziet. Komend weekend gaan we samen foto’s maken met de nieuwe kinderwagen, ga ik mijn nieuwe draagzak ophalen en ga ik uit eten met vriendinnen. Ik heb er weer zin in!

Heb jij nog leuke plannen dit weekend? Heb jij iets gedaan voor Valentijn?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like