Review Shopping Shoptip

6 coole kindertassen waar mama jaloers op is

16 februari 2017
Ik geef het toe. Ik ben verslaafd. Ik heb een paar verslavingen, mijn guilty pleasures…iets waar ik nooit genoeg van kan hebben, tenminste…dat maak ik mijzelf wijs. Voorheen waren dat altijd sjaaltjes en tassen en tegenwoordig is mijn grootste verslaving kinderkleding shoppen voor mijn twee dametjes. Maar laten er tegenwoordig ook zo veel leuke tassen zijn voor kids. Tassen waar ik als mama helemaal wild van kan worden en het liefst allemaal wil kopen, dat is gewoon een dubbele temptation! Ondanks dat mijn oudste pas volgend jaar naar school toe gaat en dus echt nog geen nieuwe tas nodig heeft valt het niet mee om deze verslaving onder controle te houden. Waarom zijn al kindertassen de laatste tijd ook zo cool!?
Je hebt nooit genoeg tassen…toch?

Het is echt heel erg, maar ik heb veel te veel tassen. Toch gebruik ik meestal dezelfde zodat ik niet steeds alles kwijt ben omdat het nog in “die andere tas” zit. Tegenwoordig gebruik ik altijd mijn eigen leren tas, een luiertas wanneer ik met de meiden op stap ga en een totebag voor mijn kolfapparaat wat ik mee naar mijn werk sleep. Dat valt best mee toch.

Lola en Coco hebben beiden een verschillende totebags die ze gebruiken om mee naar het kinderdagverblijf te nemen. Ook hebben ze allebei een vrolijke rugzak om te gebruiken voor logeerpartijtjes. Lola heeft deze de afgelopen zomer iedere week gebruikt. Die van Coco is nog nooit gebruikt want haar eerste logeerpartijtje moet nog komen.

Heb je het nodig???

Eigenlijk hebben de dametjes dus helemaal geen nieuwe tassen meer nodig, maar toch betrap ik mij er op dat ik regelmatig online aan het shoppen ben en dan ook mijzelf kan verlekkeren op de mooie kindertassen die er allemaal te koop zijn. Dan ben ik online aan het shoppen en eindigt er weer zo’n leukerd in mijn “winkelwagentje”. Gelukkig weet ik mijzelf dan vaak nog net op tijd wakker te schudden om hem vervolgens weer netjes “terug te hangen”. In mijn achterhoofd hoor ik mijn moeder dan zeggen “Heb je het nodig???”.

Ik heb het niet nodig, maar ze zijn zooooo leuk! Kijk deze leuke kindertassen allemaal van Bagageonline.nl. Die wil ik gewoon zelf ook hebben! (ja,ja ik ben er misschien wel te oud voor….maar ze zijn zoooooo leuk!)

 1. Little Legends Rugzak Unicorn €39,95
 2. Little Legends Rugzak Tiger €39,95
 3. Herschel Heritage Kids Rugzak Lemon Drop/Cloud Pink Rubber €49,95
 4. Zebra Trends Kinder Rugzak Eyes Pink €39,95
 5. Herschel Heritage Kids Rugzak Swift/Navy Rubber €49,95
 6. Herschel Heritage Kids Rugzak Fuchsia Crosshatch/Aruba Blue/Deep Periwinkle €49,95

Heb jij ook een zwak voor tassen? Welke vindt jij het leuks van deze kindertassen?

Spread the love

You Might Also Like

 • Leonie van Mil 16 februari 2017 at 12:37

  Die tassen zijn inderdaad heel schattig. En kan best ook voor mama 😉

  • Janske 16 februari 2017 at 15:41

   wel he!? 🙂

 • Loes 16 februari 2017 at 17:53

  Ik vind die roze met die wimpers zo prachtig! En die unicorns ook gedeeltelijk, ik vind het jammer dat er zwart bij in zit. Dat past op de een of andere manier niet. Het had van mij nog wel zoeter gemogen 🙂

  • Janske 16 februari 2017 at 20:54

   Ik snap wel wat je bedoeld inderdaad. Het steekt een beetje af zo.

 • Maud, Leuk Met Kids blog 21 februari 2017 at 08:47

  Die met die tijgers is ook zo gaaf voor jongens… maar de mijne heeft net een leuke met raketten uitgezocht… blijft leuk om rugzakken te kijken 🙂

  • Janske 21 februari 2017 at 09:19

   Je kunt toch nooit genoeg tassen hebben 😉 Toch?