Pictures Review Shopping

Een droomwand vol zwart wit foto’s

15 februari 2017
Ik ben dol op foto’s maken. Goh echt waar?! Haha ja. Ik val onder de categorie “mamarazzi” en neem mijn camera altijd overal mee naar toe. Ik geniet zo veel van mijn mooie meisjes dat ik bij ieder bijzonder momentje denk “dit moet ik vastleggen!”. Ze worden zo snel groot, ik wil gewoon het liefst van al die momentjes kunnen blijven (na)genieten!
lucky shot

lucky shot

die verdienen een mooie plek aan de muur

Typisch is wel dat ik echt honderden foto’s per maand maak en daarvan steeds de leukste 15 deel in mijn maandelijks overzicht, maar dat ik er bijna nooit foto’s af laat drukken. Ik heb inmiddels wel steeds meer waarvan ik denk “die verdienen een mooie plek aan de muur”. Vaak zijn dat van die lucky shots van Lola die echt zo mooi zijn dat ik er serieus over nadenk om ze af te laten drukken op canvas of aluminium.

20161119-Hublot-raincoat-001Van afgrijselijk naar erg leuk

Bij Fotoopaluminium.nl kun je jouw allermooiste foto’s op aluminium laten afdrukken. Dat is helemaal hip en ziet er meteen erg stoer en industrieel uit. Natuurlijk kun je je huis versieren met mooie foto’s van je kids, maar natuurlijk ook met allerlei andere mooie foto’s. Enkele voorbeelden zijn foto’s van je verre vakanties, je huisdieren of foto’s van bijzondere momenten zoals een bruiloft.

Vroeger vond ik het altijd verschrikkelijk wanneer mensen hun hele huis vol hadden hangen en staan met foto’s van hun kids. Vooral de “stijve” foto’s uit een fotostudio waarbij iedereen was neergezet vond ik vaak afgrijselijk. Nu vind ik het stiekem erg leuk om de mooiste foto’s af te drukken en op te hangen en geniet ik er ook echt van. Maar dan zijn het wel altijd de spontane foto’s die er “echt” uitzien.

bron: Pinterest

bron: Pinterest

Een wand vol zwart wit familiefoto’s

Soms fantaseer ik wel eens van zo’n mooie wand boven de trap vol met van die mooie zwart wit familiefoto’s. In allerlei verschillende lijstjes, zo schots en scheef door elkaar. Dat lijkt mij helemaal geweldig! Misschien moet ik daarvoor alvast een mapje voor aanmaken met de mooiste en meest bijzondere foto’s zodat ik deze over een tijdje allemaal laat afdrukken en echt aan de slag kan gaan met zo’n fotowand. En dan ieder jaar nieuwe foto’s erbij hangen zodat het een soort tijdlijn van ons leven word.

Best een mooi idee toch!?

Druk jij ook foto’s af van je gezin? Hoe hang jij ze het liefst op?

Spread the love

You Might Also Like

 • Jacqueline 15 februari 2017 at 19:07

  Ik zou het wel meer moeten doen, foto’s laten afdrukken. Nu heb ik alleen schoolfoto’s hangen…

  • Janske 15 februari 2017 at 19:19

   die heb ik alleen van Lola’s eerste jaar. De tweede keer waren ze blijkbaar zo mislukt dat ik ze niet eens kon uitkiezen 🙁 super jammer…

 • Loes 15 februari 2017 at 21:19

  Ik zou ook iets meer foto’s moeten laten afdrukken. Zo leuk om ze in huis op te hangen! Er hangen er hier in huis wel een paar, maar ik heb er nog veeeeeeeeeeel meer op mijn computer staan. Stijve foto’s van de fotograaf vind ik overigens ook niet leuk. Hoe spontaner, hoe mooier!

  • Janske 15 februari 2017 at 21:52

   Dat vind ik dus ook. Die zijn vaak zooo veel mooier!

 • Maaike de Gruijter 16 februari 2017 at 09:18

  Wij hebben onze wall of fame in het trappenhal. Open trap in de woonkamer maakt dat super leuk! Elke keer komt er weer iets bij als we een leuke foto hebben van ons, onze Luuk of de hond. Love it ?

  • janske 16 februari 2017 at 10:46

   ohhh bij zo’n open trap is dat helemaal tof! 🙂

 • Femke 20 februari 2017 at 21:54

  Wij hebben vorig jaar voor de geboorte van Tim 3 grotere lijsten op de overloop gehangen. In het midden een van onze mooie trouwfoto s ? Deze hing er al snel in
  In de linker zou een mooie foto komen van Lars komen, rechts eentje van Tim
  Inmiddels kijk ik al 1,5 jaar naar de passe-partout vd Ikea lijst ?
  Haha oeps

  • Janske 20 februari 2017 at 22:13

   Oopsie! welke maat lijsten zijn het? 😉