I Love Review Shopping Shoptip winactie

Verliefd op Lola’s gele laarsjes – winactie #16

14 februari 2017
Happy Valentines Day! Ik moet iets bekennen…Ik ben verliefd. Verliefd op Lola’s gele laarsjes. Ze zijn zo leuk, schattig, cool, handig en mooi. Was ik zelf maar twee, dan droeg ik ook iedere dag mijn gele laarsjes. Nét als Lola. Lola is ook dol op haar laarsjes. Haar gele laarsjes.

DSC01733cAlle kleuren van de regenboog!

Toen ik deze vrolijk gekleurde laarsjes lange tijd geleden op Instagram voorbij zag komen was ik op slag verliefd. Gele mini laarsjes…hoe schattig! Ik wist meteen…die wil ik voor mijn dochterlief! Al snel kwam ik er achter deze vrolijke stappers van het Nederlandse merk Bergstein zijn.

De laarsjes van Bergstein heb je in alle kleuren van de regenboog. Van kanarie geel tot worteltjes oranje, van groen als gras tot zo blauw als een zomerse lucht. Voor iedere gelegenheid of outfit zit er wel een passende kleur laarsjes tussen.  Wat het overigens ontzettend moeilijk maakt om te kiezen!

Regenlaarsjes & winterlaarsjes

DSC01758cJe hebt de “normale” regenlaarsjes in veertien verschillende frisse kleuren. De laarsjes zijn katoen gevoerd en hebben een losse binnenzool. Ze hebben een fijne pasvorm en zijn verkrijgbaar in de maten 19 t/m 26  (€ 27,95) en 27 -t/m 35 (€ 29,95).  De laarsjes zijn gemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze lekker comfortabel zitten. Perfect om lekker in te spelen dus!

Naast de normale regenlaarsjes zijn er ook de winterlaarsjes. Deze laarsjes zijn extra gevoerd en sluiten mooi om de kuit door de tie-on sluiting. Lekker warm voor een winterse wandeling of tijdens een ijskoud sneeuwballengevecht. Zo blijven de voetjes lekker warm en komt er geen sneeuw in gekropen. Ze zijn verkrijgbaar voor €39,95 in de maten 19 t/m 35.

Vorig jaar kocht ik voor Lola haar eerste Bergstein laarsjes in de kleur lichtroze. Helaas waren de gele laarsjes al toen al overal uitverkocht, anders had ze gele gekregen. Vanaf dag één was mevrouwtje ook verliefd. Op haar roze laarsjes. Ze wilde ze het liefst elke dag aan. Ook al vielen buiten de mussen van het dak, mevrouwtje trok standaard als eerste haar laarsjes aan. En dan natuurlijk altijd verkeerd om aan natuurlijk. Zo typisch!Haha. Dan rende ze vrolijk door de woonkamer rond met haar laarsjes aan de verkeerde voetjes.

DSC01723cLola is net als mama dol op haar laarsjes

Wanneer het buiten slecht weer is (en dat is het in Nederland natuurlijk wel eens..) trekken we de laarsjes aan en gaan we lekker buiten spelen. Super handig, want ze trekt ze zelf aan (weliswaar verkeerd om, maar toch) én ze heeft geen natte voetjes na het springen in de plassen.

Het liefst trekt Lola haar laarsjes daarna niet meer uit als we weer binnen zijn en als het mocht dan gingen ze mee in bad en naar bed.

Toen ik voor haar deze mooie gele laarsjes binnen kreeg met de post wilde ze ook deze laarsjes natuurlijk meteen aan en zowaar trok ze deze wel goed aan. Haha! Ook al zijn ze nog een maatje te groot, ik kreeg ze bijna niet van haar voetjes af. Lola is namelijk net zo dol op haar laarsjes als mama. Want zeg nou zelf, ze zien er toch ook ontzettend leuk uit!?

DSC01743cWil jij ook een paar gele Bergstein laarsjes winnen?

Weet je wat nou zo leuk is? Ik mag namens Bergstein een paar mooie gele laarsjes weggeven in maat 25!Hoe leuk is dat!? Heeft jouw kindje (bijna) maatje 25 en wil jij ze graag dezelfde gele laarsjes als Lola winnen, doe dan mee!

Hoe kan ik winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij graag deze mooie gele Bergstein laarsjes wilt winnen!

Ik zou het zeer waarderen als je ook de Facebookpagina van Janske.nl liked!

 • DSC01729cVergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Voor een extra winkans mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook, Twitter, Instagram en/of Bloglovin of volg Janske.nl via mijn nieuwsbrief.
 • Delen wordt erg gewaardeerd, gebruik daarvoor ook #Janskenlwinactie

Deze winactie loopt tot en met zondag 19 februari 23.59 uur. Daarna maak ik op maandag 2o februari maak ik  op mijn Facebookpagina de winnaar bekend. 

Kende jij de laarsjes van Bergstein al en vindt jij ook dat ze deze ook voor volwassenen moeten maken (hint, hint!)

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bergstein. 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Karine Elijzen 14 februari 2017 at 07:15

  Supertof voor mijn zoontje. Hij heeft nu de blauwe in maat 24. Ook hij is groot fan!

 • Nicole
  Twitter:
  14 februari 2017 at 07:23

  Oeh ik dacht eerst sla het over maar maar 25 is wel precies de maat van Fay! Wij gaan ervoor haha!
  Nicole recently posted…5x favoriete eten peuter + receptMy Profile

 • Saskia 14 februari 2017 at 07:40

  Oh ja, die gele zijn geweldig! Maat 25 heeft mijn dochter nog niet, maar dat duurt vast niet heel lang meer. Dus ik doe graag mee! Heerlijk om straks samen op de laarzen de moestuin in te gaan, komkommers, tomaatjes, paprika’s, blauwe bessen en aardbeien plukken. Ik zie het al helemaal voor me 🙂

 • Jenny hirsi 14 februari 2017 at 07:59

  Ik win de laarsjes graag voor mijn dochter. Ze kan nu lopen dus we kunnen straks lekker buitenspelen. En dan zijn de laarsjes functioneel en hip. Want mama houdt ervan om Jasmine mooi aan te kleden. Dus vanaf nu duimen!!

 • Marije 14 februari 2017 at 08:16

  Oh wat een geweldige winactie! Mijn dochtertje is ook gek op Bergsteinlaarsjes en mama stiekem ook! Ze zit bijna in maat 25, dus zou heel goed van pas komen! Fingers crossed ??

 • Lisanne 14 februari 2017 at 08:19

  Ja! Mijn meisje heeft maat 25! En ze is, net als Lola, gek op laarzen! En ze gaan inderdaad altijd verkeerd om aan ? Deze leuke laarzen passen trouwens ook super goed bij die leuke regenjassen ?

 • will 14 februari 2017 at 10:52

  Wat een schattige laarsjes en wat een frisse kleur.
  Ik denk dat mijn jongste kleindochter hier parmantig mee in de plassen kan lopen.
  Ik volg je op Bloglovin en doe voor haar graag mee.

 • Miranda Sanders 14 februari 2017 at 11:57

  Oh die zijn leuk! En dochter Mila zal ze ook geweldig vinden! Maatje 25 past ook bijna volgens mij.
  Ik volg je op Facebook, instagram en bloglovin.

 • Liesbeth 14 februari 2017 at 14:25

  Superleuk! Voor de aankondiging van de zwangerschap van ons kleintje gebruikten wij de laarsjes van ons petekindje. Nu zijn die te klein dus het zou natuurlijk super zijn als zij deze mooie nieuwe laarzen wint!

 • marjonS
  Twitter:
  14 februari 2017 at 14:31

  Ik wist niet dat er ook een winter versie van is. Weer wat geleerd.

  De laarsjes zijn in ieder geval erg leuk! Ik doe graag mee voor onze kleine man, want ja geel kan ook bij jongens 🙂
  Hij heeft nu 23/24, maar zijn voetjes groeien wel naar de 25 toe!
  marjonS recently posted…Hoe maak je een leuke etagère? #diyMy Profile

  • Janske
   Twitter:
   14 februari 2017 at 14:36

   Cool hè! Die zijn ook erg mooi! Een tijdje geleden hadden ze nog een andere soort, maar die zie ik nu niet meer in de webshop staan. Deze waren misschien een limited edition. Die waren ook mooi, de hele laars was zeg maar uit een stuk en helemaal dezelfde kleur. Ook erg cool!
   Janske recently posted…Gratis kaartje sturen voor Valentijn! #nietplakkenmaarsmakkenMy Profile

 • Denise 14 februari 2017 at 15:25

  Jaa ik vind ze ook zooo leuk!?Ze staan al een tijdje op mijn wishlist voor mijn lieve peuter..ik doe heel graag mee!en nou duimen ?

 • Manon 14 februari 2017 at 15:41

  Ja leuk! Jens trekt nu ook al regelmatig zijn Bergstein winterlaarsjes uit de kast als hij naar buiten wil!? Ik doe graag mee. Xxx

 • Carin
  Twitter:
  14 februari 2017 at 16:30

  onze kleine meid is pas 4 maandjes oud. Maar net als jou ben ik ook opslag verliefd na het zien van deze laarsjes.
  Ik gun ze van harte iemand die ze direct aan kan. Maar met heel vee liefde zet ik ze alvast in de gang om er ieder dag met een glimlach langs te lopen in de hoop dat onze dochter er snel mee kan stappen 😉

 • Grace 14 februari 2017 at 18:36

  Heel erg leuk! Ik ben een stille lezer, maar deze laarsjes zijn te leuk voor mijn dochter! Ze is nu vergroeid met haar rode Jip en Janneke laarzen, die moeten we echt een keer van haar benen knippen, want ze is hard toe aan maat 25!

 • Femke 14 februari 2017 at 21:04

  Aaaah leuk leuk! Lars is ook gek op laarsjes!
  Heeft ze al in div uitvoeringen gehad maar niet van dit leuke merk! Maar helaas is Lars al maat 25 gepasseerd. Maar Tim die druk aan het oefenen is om te gaan leren lopen zou denk ik volgend jaar er mooi in passen.
  Leuke winactie

 • leyla yalcin 15 februari 2017 at 00:21

  wat een mooie laarsjes , we gaan gelijk een regendans doen….ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochtertje…ze draagt maat 33. ik volg je op FB en Instagram (run.reload.repeat)

 • Els 15 februari 2017 at 06:44

  Wat een leuke en handige laarsjes :-). Ze staan echt super schattig!

  (ik doe niet mee, hier geen kinderen :-).)
  Els recently posted…Handlettering #1: Laat ik het ook eens proberenMy Profile

 • Marscha 15 februari 2017 at 06:50

  Voor mijn zoon Tijs die niks liever doet dan in de plassen stampen ?

 • Anna
  Twitter:
  15 februari 2017 at 08:01

  Super gaaf ik doe graag mee voor mijn nichtje..
  Facebook: An Na

 • wilmsen anita 15 februari 2017 at 08:46

  ik doe mee voor mijn kleindochter, maat 32

 • Els Black-Stoker
  Twitter:
  15 februari 2017 at 09:44

  Wat leuk! Tyler heeft nu maat 24 dus deze laarsjes komen goed van pas!

 • Iris 15 februari 2017 at 12:12

  Ik doe heel graag mee voor onze peuterzoon. Hij heeft nu precies maat 25 en Bergstein laarsjes staan al zo lang op mijn verlanglijstje, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om ze te shoppen (welkom baby-zusje, bye bye mamatijd 🙁 )
  We zijn nu toevallig ook bezig met een beplantingsplan voor de tuin (nieuwbouwhuis) en meneer vertelde vanochtend dat hij gele en paarse bloemen wilde. Hoe tof zullen de gele laarsjes dan zijn, daar word je toch gelijk blij van

 • Manon
  Twitter:
  15 februari 2017 at 12:26

  Mijn dochter zit nu in maatje 25 en als ze eruit gegroeid is zou haar broertje ze ook nog prima aan kunnen, dus hier zijn ze heel welkom! Mijn meisje is dol op geel en ik word er ook altijd vrolijk van, wat goed van pas komt als het regent!

 • Verheyen Chris 15 februari 2017 at 12:46

  Leuk voor mijn kleindochtertje BO

 • Christin 15 februari 2017 at 12:56

  Ik doe graag mee voor mijn ” Oogappeltjes ” NIO & AXEL .

 • marieke 15 februari 2017 at 13:52

  Superleuk voor m’n kleine neefje. Hij is nog maar een paar weekjes, maar de tijd gaat zo snel. Voor je het weet stapt hij rond in deze gave en ook nog een heerlijk zittende laarsjes!

 • anja 15 februari 2017 at 13:55

  erg leuk voor mijn kleine man die erg van buiten spelen houd en vooral van het rennen door de plassen. graag maat 25

 • Wille
  Twitter:
  15 februari 2017 at 14:32

  Voor mijn kleinzoon lief en klein-
  Hij vindt regenlaarsjes fijn!
  Lekker stampen in de plassen-
  oma zal zijn broek en jas wel wassen.
  Laarsjes zijn onmisbaar voor iedere peuter-
  en natuurlijk ook voor elke kleuter.
  Wat een leuke actie en een fijn gebaar-
  lekker stampen in de plassen met elkaar!

 • marjolein Goedhardt-westerbaan
  Twitter:
  15 februari 2017 at 15:30

  Superleuk Ik waag graag een kansje voor mijn dochter Yvette
  Daarmee kunnen we in heel wat plassen gaan stampen.
  Hele leuke winactie en inderdaad ook voor volwassenen
  greetz Marjolein

 • Monique
  Twitter:
  15 februari 2017 at 16:28

  Jaaaa, ik zie Lise er al helemaal op rondrennen. Ze zijn zo leuk! Ik doe graag mee dus 🙂 En JA, ze moeten ze zeker ook voor volwassenen gaan maken!

 • Aniek 15 februari 2017 at 17:39

  Ik doe mee voor mijn kleine zusje.

 • Ineke 15 februari 2017 at 19:25

  De gele vind ik wel heel mooi, voor mijn kleinzoon Matz
  Hij is weg van het liedje van Dikkertje Dap, maar nu worden dat wel gele laarsjes natuurlijk!

 • Priscilla 15 februari 2017 at 19:28

  Voor mijn stoute nichtje dat graag stoeit en altijd vies wordt. Zo blijven haar voetjes in ieder geval droog.

 • SophiaG
  Twitter:
  15 februari 2017 at 20:17

  Voor mijn dochtertje Isa van 4 jaar, die geen waterplas uit de weg gaat

 • Josien Hillebrands 15 februari 2017 at 20:33

  Ze zijn zo mooi en vrolijk! Net zoals mijn zonnetje Indira,mijn buitenkindje! Ze wil altijd buiten zijn,in weer en wind.
  Soms best een beetje lastig! haha! Een paar laarsjes zijn meer dan welkom!

 • Sieneke van Biessum 15 februari 2017 at 20:35

  Wil heel graag oma’s prinsesje verrassen met deze beeldschone laarsjes!

 • Carmen 15 februari 2017 at 21:09

  Hoi Janske,

  Allereerst, wat een leuke winactie!!
  En wat een reacties heb je al gekregen, maar wie niet waagt wie niet wint ?. Ik zou graag mijn zoontje verrassen met deze prachtige laarzen. Hij is nu een eigenwijze peuter, en laten die nu gek zijn op water ?. Met deze laarsjes kan ik hem én hip én droog uit de plassen vissen (ik zeg win-win). En keep up the good work, je hebt een erg leuke site.

  Groetjes Carmen

 • Loes 15 februari 2017 at 21:17

  Oh yes please! Doe die ook maar in maat 42 inderdaad. Dan kocht ik ze direct! Ik wist niet dat het een Nederlands merk is, dat maakt het nog leuker. Laatst zag ik inderdaad een heleboel verschillende kleuren in een winkel, zo tof! Ik zou deze gele exemplaren in maat 25 graag winnen voor mijn zoontje. Die groeit er wel in en hij heeft eigenlijk nog geen laarzen. Ik volgde je al op Instagram en Twitter.

 • Tjarda
  Twitter:
  16 februari 2017 at 08:20

  Mijn dochter (10) heeft gele stof uitgezocht op de markt en wil samen met mij een kek jasje maken op de naaimachine. Hoe leuk zouden de knalgele laarsjes in maat 35 hierbij zijn !!! ???

 • melissa
  Twitter:
  16 februari 2017 at 11:00

  Wat een leuke actie. Dochter elise en zoontje jarno springen graag in de plassen! als ik ze nu eerst voor dochter elise win/koop in maat 32, dan kan zoontje jarno ze daarna ook nog dragen! dubbel plezier! laarsjes zijn inmiddels 2 maten te klein eigenlijk… ik volg via de nieuwsbrief, bl, instagram en fb. liefs melissa

 • Peggy M
  Twitter:
  16 februari 2017 at 11:15

  Deze regenlaarsjes zijn zo tof! Ik maak graag kans op deze leukerds..
  Dat maakt de regen toch nog een beetje leuk! 😉

 • Michael noo 16 februari 2017 at 11:29

  Zou heel leuk zijn voor mijn nichtje. Is binnenkort jarig zou een leuk cadeau zijn. Volg je op fb

 • maris
  Twitter:
  16 februari 2017 at 14:07

  Heel erg stoer!!! Super leuk voor het voorjaar!
  Ze zit nu net in maat 25 🙂

 • samira leh 16 februari 2017 at 16:28

  precies de maat die mijn dochter draagt, maak graag kans!

 • JoycePalmen 16 februari 2017 at 16:31

  O die zijn leuk! Onze dochter heeft nu net maatje 25 😀

 • Ditty Dirks 16 februari 2017 at 16:54

  Voor onze Vico

 • Nikki van Werde 16 februari 2017 at 17:20

  Thijn zou heel blij zijn met gele laarsjes, zijn rode zijn bijna te klein. Laarsjes zijn de enige schoenen die hij zelf aan kan trekken dus deze zouden heel handig uitkomen ?

 • Eline 16 februari 2017 at 18:17

  Voor mijn dochtertje van 13 maanden! Nu nog wat te groot, maar daar past ze snel genoeg in! Lijkt me super schattig staan!

 • Mirjam
  Twitter:
  16 februari 2017 at 18:49

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee voor Fiene die precies maatje 25 nodig heeft 🙂
  Mirjam recently posted…6 simpele dingen die altijd fout gaanMy Profile

 • Marianne
  Twitter:
  16 februari 2017 at 18:55

  Leuk! Mijn dochter had eerst knalgele Jip en Janneke laarsjes. Helaas zijn die niet meer in haar maatje. Nu zal ze dit jaar niet 25 passen dus ik waag graag een kansje voor haar!
  Marianne recently posted…DIY | Traktaties KDV en BasisschoolMy Profile

 • Els Wanders 16 februari 2017 at 19:14

  Wat al een hoop reacties op deze leuke actie! Lisa heeft nu nog maat 24, laarsjes in maat 25 zou dus al mooi van pas komen voor over een tijdje, of misschien dat ze ze nu al past!
  Ik volg je ook via Facebook en Instagram.

 • Miekske Dingens 16 februari 2017 at 19:56

  Aaaaah! Die zijn zo leuk hé! Heel graag een kansje voor ons kapoentje!!! Ideaal, gezien hij een echte kleuter is die houdt van springen in de plassen! <3 En dan kan mama net iets geruster zijn hihi! Fingers crossed!

 • Lies 16 februari 2017 at 19:56

  Wat een perfect schattige laarsjes!!!! Ik doe heel graag mee voor de kleine dame van mijn beste vriendin! Ik volg je natuurlijk al op bloglovin en instagram (liesvan88) 🙂

 • Floor Verseveldt 16 februari 2017 at 20:07

  Super leuk graag doe ik mee voor mijn zoontje! Hij zit momenteel nog in 24 maar dat zal niet lang meer duren.

  Duimen maar!! Love yellow

 • Alicia Hofman-Voshol
  Twitter:
  16 februari 2017 at 20:53

  Ik doe graag mee voor mijn kleinste meisje die binnenkort in maatje 25 zit! Super stoer!

  Ik volg je al op de verschillende kanalen.

 • Marian B
  Twitter:
  16 februari 2017 at 21:11

  Leuke foto’s! De gele kleur is inderdaad erg mooi, ik word er vrolijk van! Nog vrolijker zal ik zijn als ik binnenkort mijn zoontje met deze laarzen in maat 28 zal zien rondrennen 😉

 • Marja 16 februari 2017 at 23:04

  Voor mijn dochtertje, haar eerste laarsjes. Zullen pas over maand of vier passen maar leuk nu al te kunnen winnen

 • Jan 17 februari 2017 at 00:34

  Een maatje 25 voor onze zoon zou geweldig zijn.

 • Sandy Blair 17 februari 2017 at 06:49

  Prachtig?!! Te gek voor onze lieve Jacky?
  Ik vind de gele het gaafst! ??

 • Patricia Carré 17 februari 2017 at 18:17

  Lijkt mij super leuk voor mijn zoontje Jordy. Die echt het zonnetje in huis is en deze laarsjes passen bij zijn karakter

 • Anneliese de Waal
  Twitter:
  17 februari 2017 at 20:19

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, ze heeft maat 25, heel erg leuk !!

  Groetjes Anneliese 🙂

 • Aline 17 februari 2017 at 21:09

  Heel graag voor mijn dochter Liv

 • Marita Cuypers 18 februari 2017 at 13:04

  Ik zou willen meedoen voor mijn kleinzoontje! Die zou dit echt zo leuk vinden! (en de mama wat was besparen natuurlijk). Geliked en gedeeld op Facebook!

 • Gea Jager
  Twitter:
  18 februari 2017 at 16:59

  erg leuke actie voor mijn kleine man die erg graag buiten speelt en vooral als het net geregend heeft en dan door de plassen en het natte graag kan rennen maar zijn oude laarzen worden te krap hij is toe aan maat 25

 • L 18 februari 2017 at 23:32

  heel graag zou ik deze schattige regenlaarsjes voor mijn dochter willen winnen! ze zijn zo leuk.. maat 25 is nog net iets te groot maar dat is niet erg 🙂

 • Nadia 19 februari 2017 at 19:26

  Leuke kleur! Klassiek, herinnert mij aan mijn eigen peutertijd. Zou heel leuk zijn voor mijn schatje. ? Ik volg je al op Facebook.

 • Guusje 19 februari 2017 at 19:37

  Wat een leuke winactie weer! Ik denk dat ons meisje hier toch echt nog een beetje te klein voor is ? succes allemaal ☺

 • Vivian 19 februari 2017 at 23:02

  Super zonnig deze gele laarsjes van Bernstein! Dan wil je echt graag dat het regent 😉
  Daar wil onze meid vast wel graag mee stampen in de plassen…

 • Moniek S
  Twitter:
  20 februari 2017 at 19:51

  Maat 25 past niet meer… succes aan hen die wel meedoen!!!

 • 7 x het beste van februari 1 maart 2017 at 06:01

  […] postbode bracht een pakketje voor Fiene; de prachtige Bergstein kaplaarsjes die ik bij Janske.nl had gewonnen! Fiene was er, net als ik, meteen verliefd op en wilde ze gelijk aan. Dat snap ik, […]