About Me Fotodagboek Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 23 & 24 – Ziekenboeg & naar Woezel & Pip

10 februari 2017
Zoals je misschien al was opgevallen heb ik vorige week geen fotodagboek gedeeld. Simpelweg omdat ik te ziek was om iets te plaatsen en bijna geen leuke foto’s heb gemaakt daardoor. Helaas ben ik nog steeds flink verkouden met alle soorten hoest en heb ik een stem als een kettingroker. Hopelijk ben ik snel weer beter, want ik ben er inmiddels na 10 dagen echt wel klaar mee! Tussen de snot door hebben we toch twee leuke weekjes achter de rug!

De week begon lekker creatief. Schilderen veranderde in een vingerverf project. Altijd leuk! Natuurlijk aten we weer overheerlijke Mexicaanse wraps. Het recept vindt je hier. We smullen hier altijd zo van! Yummy!

Een tijdje geleden is Coco uitgekozen als testmodel voor het merk Studiokaatje. Ze mocht daarvoor dit vrolijke stippenjurkje uittesten. Wat een leukerd he! Ondanks dat Coco mega verkouden en snotterig is (ja, alweer!) bleef ze maar lachen naar de camera. Moppie! Natuurlijk wilde Lola ook weer met haar zusje op de foto.

Omdat ik erg benieuwd was naar de bloemkoolpizzabodems van de AH kocht ik er twee en mocht Lola helpen met ze versieren. Dat was natuurlijk een hele leuke activiteit voor deze mini chef. Hij smaakte trouwens erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Vorige week waren we uitgenodigd voor een heel bijzonder verjaardagsfeestje. Helaas waren ik en Coco te ziek om mee te kunnen gaan en moesten we noodgedwongen thuisblijven. Lola en papa gingen wel samen naar het mooie Limburg waar ze een fijne middag hadden in de grotten en met heel veel lekkere taartjes en gezelligheid.

Oma was er ook en dat is natuurlijk extra gezellig! Lola gedroeg zich voorbeeldig en papa genoot!

Mevrouwtje vindt het fijn om af en toe even buiten te spelen. Voetballen of rondjes fietsen. Ik vind het prima! Ook de Duplo krijgt steeds meer fantasierijke opstellingen de laatste tijd. Leuk om die ontwikkeling te zien!

Tussen het snotten door nam ik Lola voor de eerste keer mee naar een theatervoorstelling. Samen gingen we naar Woezel & Pip. Hoe dat ging lees je hier. ’s Avonds lazen we een boekje voor en Coco zat er letterlijk en figuurlijk helemaal in, haha. Boekjes vindt ze reuze interessant. We proberen nu af en toe ’s avonds Coco bij het voorlezen tijdens Lola’s avondroutine te betrekken. Zo leuk is dat!

Woensdag was ons vrije dagje. In de ochtend gingen we samen weer naar ons muziek en dansles. Het was weer een gezellige les. Daarna brachten we wat boekjes terug naar de schoolbibliotheek en was het tijd voor onze lunch. Ik maakte broodjes gezond met o.a. verse avocado. Yummy! Daarna deden Lola en ik samen de was en speelden we samen met de Mini Loco die we scoorden tijdens Koningsdag vorig jaar. Het is nog iets te moeilijk omdat ze de cijfers nog niet herkend, maar ze vind het super leuk. We hebben ons ruim anderhalf uur vermaakt en ik kreeg haar bijna niet gestopt, haha. Misschien toch de jongere versie kopen voor haar verjaardag!

Dit waren de afgelopen twee weken. Hopelijk zijn we allemaal snel weer beter zodat we weer veel leuke dingen samen kunnen doen!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend? Wij vieren zaterdag de verjaardag van opa en gaan vandaag taartjes maken (cupcakes) Yay!

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 10 februari 2017 at 07:05

  Dat jurkje van Coco is super leuk! Wat heb je toch twee heerlijke meiden, wat een rijkdom!

  • Janske 10 februari 2017 at 09:16

   Echt hoor! Onbetaalbaar ❤

 • Essma 10 februari 2017 at 09:25

  Wat een leuke blog! Als ik zo je foto’s zie dan mis ik Nederland alleen maar meer! ?De AH, Woezel en Pip, onze tuin en meer van dat soort ‘gewone’ dingen die nu zoooo ver weg lijken! Mijn dochtertje zegt het nog steeds: ‘mama, ik mis onze ouwe tuin!’

  • Janske 11 februari 2017 at 22:58

   awwwwww….knuffel!

 • Daisy Dingen 11 februari 2017 at 01:46

  Wat een leuk overzichtje! Hopelijk zijn jullie snel weer beter! Wij hebben nog geen plannen voor het weekend, dus ben benieuwd waar we terrecht komen 🙂

  • Janske 11 februari 2017 at 22:58

   Dat is altijd een verrassing dan he 🙂 Ook leuk!