Fashion I Love kinderkleding Shopping Shoptip

Mini Rodini Baby & Kids Mega Shoplog!

9 februari 2017
Mini Rodini is mijn meest geliefde merk als het gaat over kinderkleding.  Het Scandinavische merk staat voor duurzame kinderkleding met vrolijke (herkenbare & vaak drukke) prints. Sinds ik dit geweldige merk een paar jaar geleden heb ontdekt heb ik al een heleboel pareltjes kunnen verzamelen in de kledingkasten van mijn meiden. Van nieuwe items tot vintage tweedehands cuties> Van ieder kledingstuk maakt mijn hart een sprongetje. Vandaag deel ik met jullie mijn laatste Mini Rodini aanwinsten en zie je waarom ik dit merk zo ontzettend geweldig vind!
Oh Shit!

Ik dacht…het is weer eens tijd voor een nieuwe shoplog. Maar toen zag ik hoeveel nieuwe items ik sinds half oktober heb gekocht, dat waren er zo’n 85 (Oops!) dacht ik…laten we het dit keer even anders doen! Dat word dan anders meteen een shoplog waar je tien minuten over doet voordat je alle kleding hebt gezien. Ik heb de laatste maanden namelijk lekker veel leuks voor de meiden gekocht in de sale, maar ook veel tweedehands koopjes. Stuk voor stuk weer allemaal ontzettend leuke kleertjes. Het viel meteen op dat ik dit keer best veel kleding van het merk Mini Rodini heb gekocht, daarom deel ik vandaag al mijn nieuwe aankopen van dit geweldig leuke merk.

Twinning!

Twinning!

Mini Rodini

Wat vind ik zo leuk aan Mini Rodini? Allereerst vind ik de kleding erg mooi. De prints zijn (bijna altijd) lekker vrolijk, meestal unisex en kleurrijk. De kwaliteit is SUPER duurzaam, blijft er zelfs na vaak wassen bijna altijd nog uit zien als nieuw en kan daarom prima gedragen worden door meerdere kinderen. De nieuwprijs is absoluut boven mijn budget, maar binnen een paar maanden shop ik het voor minstens 50% korting waardoor het ineens een stuk betaalbaarder is. Dat is voor mij het wachten meer dan waard!

Benieuwd naar mijn aanwinsten? Dit zijn mijn tweedehands koopjes:

Allereerst, deze tijgercuties! Nooit gedacht dat ik mijn kinderen tegelijk hetzelfde aan zou trekken, maar stiekem vind ik dat twinning best leuk zo af en toe voor een leuke fotoshoot. De tijgerprint is mijn favoriete MR print en ik scoorde deze drie leukerds (toevallig) los van elkaar voor fijne prijsjes. De linker jurk is voor Coco en de rechter jurk én de broek zijn voor Lola. Van de meest rechtse tijgerprint heb ik voor Coco ook een legging en voor Lola de jumpsuit én jurk. Ik kan geen genoeg krijgen van het printje. Zó leuk!

DSC00552

Pamperkontjes liefde

Nog een klassieke MR print is deze circusprint. Ik kocht deze drie feestelijke items voor Coco. Lola heeft de legging (nieuw) ook in dezelfde kleur. Ze leuk! Dit printje vind ik ook echt super! Ik ben er helemaal blij mee!

DSC00990c

twinning is winning!

Ook kocht ik deze leuke jurk voor Lola met ijsbergen en een legging met duifjes voor Coco. Beiden zijn van een aantal seizoenen geleden (toen ik het merk nog niet kende). Ik was direct weg van de leuke printjes en kleuren! In combinatie met een okergele maillot en een okergele romper. Helemaal leuk toch!?

Voor een paar euro kocht ik deze tijgerprintsweater en hondjeslegging voor Lola gewoon om lekker in te spelen. De hondjes legging moet ik nog even fiksen, want die had wat gaatjes, maar hij koste daarom ook maar €2,- en is echt om lekker in te ravotten. Hij is zo dun dan Lola hem nu makkelijk met een zwarte dunne legging eronder kon dragen. Dat was best een slim idee van opa!

DSC01230c

hipster kid

Best leuk toch, die tweedehands kleertjes? Ik ben er in  ieder geval ontzettend blij mee en vind ze allemaal zo leuk!

Naast deze tweedehandskleding kocht ik ook wat items uit de “nieuwere” collectie in de sale (tussen de 50 en 75% korting).

Dit zijn mijn nieuwe aanwinsten van Mini Rodini:

Hertjes! Kijk nou hóe snoezig deze hertjes zijn! Een heerlijke sweater voor Lola en een lekker warme jumpsuit voor Coco met beiden dezelfde print! Helemaal leuk toch!?

Voor Lola kocht ik ook nog deze bijpassende hertjes legging en jurk (voor volgend jaar, want daar verzuipt ze nu nog in). De trui en de legging samen is ook zo’n leuke combi. Lola vind ze zelf ook super leuk en wil ze het liefst iedere dag aan.

Kijk nou hoe leuk ze haar staan.

Het laatste wat ik nog kocht waren deze sweaterdress voor Lola (deze stond vanaf dag één dat ik hem zag op mijn wanted-lijstje) en de vrolijker pinguïntrui voor Coco. Beiden zijn zoooo lekker zacht en perfect voor de koude winterdagen.

Dit waren mijn Mini Rodini aankopen van de afgelopen 4 maanden.

Ken jij het merk Mini Rodini ook en wat vind je er van? Wat is je favoriete item uit deze shoplog?

Bekijk hier mijn vorige shoplogs met nog veel meer toffe kleding van o.a. Mini Rodini, Bobo Choses, Tiny Cottons, Sproet & Sprout en nog veeeel meer leuke merken!

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 9 februari 2017 at 08:27

  De meeste mini rodini vind ik zelf te druk. Maar vind het jouw kids altijd zo leuk staan. De hertjes daarentegen vind ik echt leuk. Die grijze dan he 🙂

  • Janske 9 februari 2017 at 08:39

   Die zijn zo schattig!

 • Femke 9 februari 2017 at 13:48

  Ik vind de roze sweaters dress voor Lola het leukste. Die foto s van Lola en coco zijn echt te schattig?
  Het merk ken ik via jou. Het is niet mijn merk, maar ik vind het altijd wel leuk staan bij Lola en Coco
  Keer wat anders.

  • Janske 9 februari 2017 at 15:15

   Het is ook bijna niet te verkrijgen in onze omgeving, maar een paar winkels die het merk verkopen. Maar inderdaad ook wel leuk dat het daarom wat anders is dan anders.

 • roelina 11 februari 2017 at 22:25

  Wauw, wat een collectie, ik ebn een tikkeltje jaloers 🙂

  • Janske 11 februari 2017 at 22:31

   jaaa….erg he….Het is ook allemaal zoooo leuk!

 • marjonS 12 februari 2017 at 07:54

  Ik ken het merk. Maar heb er zelf nog nooit iets van gekocht. Ik vind het op 1 of andere manier niet bij mijn kinderen passen. Of ik weet zelf gewoon niet hoe ik de printjes moet combineren.

  Jouw dames zien er ieder geval enig uit! En de hertjes truien/jurkjes zijn echt heel leuk 🙂

  • Janske 12 februari 2017 at 19:39

   Je moet met Mini Rodini inderdaad niet bang zijn met combineren 😉 Al blijft het soms toch wel een beetje spannend hoor…of het niet té gek wordt!