Beauty Review Shopping

De leukste carnavalsoutfits voor het hele gezin

5 februari 2017
Het is weer februari….dit betekend dat carnaval weer voor de deur staat! Yay!Even flink feesten met confetti tot in je onderbroek! Ik heb er weer helemaal zin in. Niet zo zeer voor mijzelf, maar vooral omdat ik het leuk vind voor Lola. Zij vond het vorig jaar erg leuk dat ze zich zo vaak mocht verkleden. Het is namelijk toch echt wel even anders om mét kinderen carnaval te vieren dan zonder kids.  Ik ben alvast op zoek gegaan naar inspiratie voor toffe outfits voor het hele gezin! Zoek jij ook nog inspiratie?
Elvis, lievenheersbeestje & bijtje

Elvis, lievenheersbeestje & bijtje

Je kunt op veel verschillende plekken op zoek gaan naar verkleedkleding voor je kind. Ik doe dat het liefst online. Waarom? Omdat je daar zo ontzettend veel kunt vinden in alle soorten en maten. Je kunt alles makkelijk vergelijken én omdat het is er vaak een stuk betaalbaarder. Zo kun je eindeloos rondsnuffelen en wie weet vindt je wel het perfecte Hulk pak of Batman masker voor je stoere zoon of man. Ik zelf wil vooral op zoek naar een leuke outfit voor Coco en misschien voor mijzelf om het plaatje compleet te maken.

 Nou leek het mij altijd zo leuk om als gezin in een bepaald thema verkleed te gaan. Bijvoorbeeld als allerlei personages uit dezelfde film zodat iedereen meteen kan zien dat je bij elkaar hoort. Als complete Adams Family of als The Incredibles bijvoorbeeld. Hoe cool is dat!? Nou heb ik niet bepaald een incredible lichaam, dus skippen we de superhelden even in dit gezin, haha. Maar is de keuze reuze!
ik zou iedere maand wel een verkleedfeestje willen vieren!

DSC09998Of je gaat gewoon allemaal als een dier verkleed of als voetbalelftal. Wat jammer dat het maar één keer per jaar carnaval is, het liefst zou ik iedere maand wel een verkleedfeestje willen vieren!Vroeger wilde ik met vriendlief graag als ketchup en mosterdfles gaan. Ik heb nog steeds spijt dat ik destijds die matchende outfits niet gekocht heb in Amerika. Daar woonde ik 6 maanden en de laatste 2 maanden zat er een mega grote Halloween winkel naast ons appartement. Daar kon je dus echt alle soorten outfits kopen! Van ordinaire (net iets te korte) politiepakjes tot hele mooie Willy Wonka kostuums.

Ik vind het niet eens zo belangrijk hoe je er uitziet tijdens carnaval, het is vooral leuk als je ziet dat iemand er origineel uit ziet. Of wanneer je dus ziet dat er echt is over nagedacht en er moeite voor heeft gedaan. Zo tof!
Vorig jaar ging ik op pad samen met lieveheersbeestje Lola, papa Elvis en mijzelf als bijtje. Niet mega bijzonder, maar wel grappig. Dit jaar hebben we er natuurlijk een nieuwe feestganger bij, namelijk inimini feestgangertje Coco.
geobsedeerd door de wagens

geobsedeerd door de carnavalswagens

Wat zullen we dit jaar aantrekken?
Ik kocht al eerder een eenhoorn onesie voor Lola en een paar felroze pruiken, maar een echt complete outfit voor mijzelf heb ik nog niet echt. Ook voor Coco moet ik nog iets leuks bedenken. Meestal kom ik pas op het idee wanneer carnaval is afgelopen. Ik ga de komende dagen dus maar eens flink rondsnuffelen tussen de leuke outfits zodat ook ik en Coco er leuk uitzien tijdens de carnaval!
Ik zit nog even te twijfelen wat ik voor Coco zal kiezen, een lief klein kuikentje of een girafje bijvoorbeeld, haha. Zo blijven we toch in de categorie dieren. Misschien moeten papa en mama dan verkleed gaan als Zookeepers. Die babypakjes zijn trouwens ook echt allemaal even schattig! Hoe kun je daar nou een keuze uit maken?!

Weet jij al wat jij en de rest van je gezin aantrekken tijdens carnaval? 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Charlotte 5 februari 2017 at 08:27

  Ik durf nog geen plannen te maken, vrees dat ik het niet echt vol ga houden helaas…

  • Janske 5 februari 2017 at 09:33

   Dat begrijp ik. Stuur je gewoon de rest op pad en blijf je zelf lekker thuis chillen…ook fijn!

 • Jessica 5 februari 2017 at 11:46

  Ik ben nu al benieuwd naar de foto’s! Carnaval komt er bij mij niet in haha, ik had een ex uit brabant, hij ging carnvallen en zijn vrienden ook, en ik paste op de kids! Veel beter geregeld

 • janske 5 februari 2017 at 11:48

  hahaha…you love it or you hate it …ik ben er mee opgegroeid hier in Brabant maar heb de laatste jaren steeds minder gefeest…totdat Lola is geboren…nu is Kindercarnaval helemaal “ons” feestje..hahaha

 • Lieke van Veen 6 februari 2017 at 01:05

  Sinds dat ik samen ben met mijn vriend hebben we al geen carnaval meer gevierd. Dan heb je toch andere prioriteiten om je geld aan uit te geven in plaats van zuipend in de kroeg te hangen. Ik heb nog geen kinderen maar carnaval vieren met je gezin is natuurlijk heel iets anders, dat lijkt me wel leuk.

 • Zoë-Amber Wolters 8 februari 2017 at 17:06

  Ik heb inmiddels een kast speciaal voor de verkleedkleren – dus het wordt elk jaar makkelijker om iets aan te slingeren!

  En dan bedoel ik niet de sexy bijtje, stoeipoes, hoerige Britney pakjes – maar echte kostuums!
  Want met Carnaval moet je lelijk zijn!

  • Janske 8 februari 2017 at 17:14

   jij snapt het! 🙂