Fotodagboek Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 22 – Ballorig, Ikea, huisarts & tandarts

27 januari 2017
Wat een drukke week is het weer geweest! Hij is echt voorbij gevlogen! Ik sliep een nachtje in Center Parcs voor de uitreiking van de Loedermoeder van het jaar Award, ging met de meiden en een vriendinnetje van Lola naar Ballorig. Ook bezochten we de Ikea op een heeeele drukke zondagmiddag, moest Coco met spoed naar de huisarts en ging ik opnieuw terug naar de tandarts. en toen was het alweer tijd voor een nieuw fotodagboek!

Na een heerlijke ochtend en middag met Bregje met een verrukkelijk ontbijtje, een ontspannen rit naar huis met onderweg een pitstop bij de Primark en een lekkere muntthee en salade kwam ik om drie uur weer thuis. Ik kleedde Lola na een opfrisbeurt lekker om in haar pyjama en samen genoten we even van een “Buurman & Buurman” op de bank. Pop mocht ook meekijken.

Zaterdagmorgen gingen we samen met Lola’s vriendinnetje Sofia en haar mama naar Ballorig in Veldhoven. Ik was er nooit eerder geweest. Lola en Sofia vermaakten zich prima en konden super goed zelf en samen spelen! Het liefst fietsten ze op de fietsjes rond. Eentje er op terwijl de ander duwt. Zo leuk! Mooi om te zien dat ze nu ook echt samen lief kunnen spelen en delen. Dat ging voorheen namelijk niet altijd even gemakkelijk, haha.

Zondagmorgen zijn we relaxt begonnen. Gewoon rustig aan, wat spelen. Kijk nou, wat gezellig die twee samen op de speelmat!

Ook maakte ik foto’s van Lola voor een geheim projectje voor op school. Daar kwamen een paar hele leuke foto’s uit!

’s Middags besloten we om spontaan naar de Ikea te gaan. Het was echt ontzettend druk. Gelukkig boeide ons dat niet zo veel. Toen we aankwamen hebben we eerst samen geluncht in het restaurant. Hmmmm!

Toen we thuiskwamen mocht Lola even knutselen voor het geheime project voor op school en ’s avonds aten we lekker wortelstamp met worstjes! Papa had er een feestje van gemaakt! Lolaaaaaaa! Zo gaat dat bordje wel leeg, papa!

Op maandag had ik eigenlijk ’s middags mijn jaarlijkse personeelsfeestje. Dat liep helaas net even anders nadat ik een telefoontje ontving van het kinderdagverblijf. Hoe dat afliep, lees je hier. Die nacht droomde ik trouwens dat ik overal in huis grote spinnen moest vangen en die middag kwam ik dus in de box ook ineens een vieze spin tegen. Bah!

Woensdagochtend gingen we weer samen dansen en muziekmaken op het schooltje. Het was weer erg gezellig. Vooral het rollen over de grond samen met de mama’s was een daverend succes. Coco gedroeg zich weer voorbeeldig in de wagenbak die ik op de grond had gezet. Zo fijn! Toen we daarna thuiskwamen en een appeltje hadden gegeten wilde mevrouwtje graag buiten spelen. Prima, trek je jas maar aan…en daar ging ze. Heel even was ze sip omdat ze niet kon glijden van de glijbaan maar al snel ging ze lekker rondjes fietsen op haar driewieler.

Daarna was het tijd voor Coco’s maandelijkse foto in de box. Net als bij Lola maak ik iedere maand dezelfde foto van Coco in de box. Dit keer hielp Lola mij mee.

Lola wilde graag knutselen ’s middags, dus gooide ik alle knutselspullen op tafel waar ze fijn zelf mee speelde. Gezellig vind ik dat!

’s Avonds was Lola (een beetje lomp) lief met Coco aan het “knuffelen” waardoor Coco de mooiste schaterlach liet horen. Zo lief! Lola vond het natuurlijk ook helemaal leuk, dus er werd flink geknuffeld!

Op donderdag ging ik na mijn werk opnieuw terug naar de tandarts vanwege mijn halve verstandskies die nog steeds pijn deed na 3 weken. *zucht* Mijn verstandskies zou toen verwijderd worden, maar dat ging behoorlijk mis. Nu was het laatste stuk kies wel al wat naar buiten gekomen, maar nog niet ver genoeg om hem nu al er uit te kunnen krijgen. Nog even volhouden dus en hopen dat hij er snel uitgroeit.

Bekijk hier de vorige fotodagboeken

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend? Ik ga zondag samen met Lola naar de bioscoop, we hebben er super veel zin in!

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 27 januari 2017 at 06:59

    Balen van je kies zeg! Wordt dat niet chirurgisch gedaan dan? En wat lief die Lola en Coco samen! ❤

    • Janske 27 januari 2017 at 20:16

      ja, super balen…maar het lijkt al iets beter te gaan inmiddels *fingerscrossed*