About Me Blog

Hoera!! Ik blog vandaag 5 jaar!

25 januari 2017
Vandaag vier ik feest! Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat ik mijn eerste “artikel” schreef op mijn blog. Vijf jaar geleden alweer! Wat een mijlpaal!Wow! Ik begon met schrijven puur voor mijzelf en had een handje vol volgers. Inmiddels zou ik niet meer zonder mijn blog willen en geniet ik van het schrijven voor steeds meer lieve volgers! Wat is er in de afgelopen vijf jaar veel veranderd!
Feeestjjeeee

Feeestjjeeee

Hoe het allemaal begon…

Ik begon met het schrijven in het Engels. Mijn Nederlands was zo slecht dat ik simpelweg niet durfde om in mijn moedertaal te schrijven. Nog steeds vind ik dat erg lastig en weet ik niet wanneer ik een -d of een -t moet gebruiken oops! Ik schreef mijn eerste “artikel” op 25 januari 2012. Super spannend vond ik het. Ik was zo benieuwd of er überhaupt iemand mijn blog zou vinden op het wereld wijde web! Ik begon meteen super fanatiek en schreef dagelijks een artikel. Ik schreef reviews over films, concerten en vulde vragenlijstjes in zoals “25 Questions That Will Free Your Mind” Ook plaatste ik mijn allereerste shoplog (grappig feitje…de jas en het vest heb ik vandaag nog aangehad!…Tijd voor een nieuwe shoplog met kleding voor mijzelf misschien, haha) , nog vér voor mijn kinderkleding passie obsessie.

Ik schreef over het proces van de verkoop van ons appartement en de grote verbouwing van ons nieuwe huis. Later zag je ook de babykamer en Lola’s kinderkamer voorbijkomen.

DSC00304cEen kijkje in mijn leven

Ondertussen voerde ik mijn eeuwige strijd tegen de kilo’s. Deel 1 & deel 2! Ik deelde op mijn blog het grote nieuws dat ik voor de eerste keer zwanger was en ook bij de tweede keer plaatste ik hier het grote nieuws. Ik denk dat ik deze twee keer het meest zenuwachtig was om mijn artikel online te gooien! Maar wat een lieve en leuke reacties kregen we!

Ik deelde tientallen zwangerschapsupdates, vol met mijn persoonlijke kwaaltjeskwartet en nam jullie mee op reis in mijn leven als kersverse mama. Met alle ups en downs, open en eerlijk. Ik schreef over mijn gevoelens, persoonlijke ervaringen en gaf tips voor andere mama’s zoals ikzelf. Over mijn onzekerheden, dingen waar ik trots op was en alles waar ik blij van werd.

met mijn muze Lola

met mijn muze Lola

Zo schreef ik trouw mijn maandelijkse brieven aan Lola en Coco en maakte ik duizenden foto’s van beiden dames. Vol trots deelde ik de eerste lach, stapjes, woordjes en hapjes. Maar ook de eerste streken en minder fijne momenten tijdens het moederschap. Gewoon open en eerlijk, niet mooier dan het is. Soms is het namelijk niet zo makkelijk zoals het soms bij anderen lijkt.

Veranderen en groeien

In 2014 veranderde ik van Engels naar Nederlands en schreef ik steeds meer over het moederschap. Niet zo gek ook als je net mama bent geworden en overstroomd van inspiratie. Met Lola als mijn muze en grootste inspiratiebron had ik altijd wel weer iets nieuws te vertellen.

DSC00309cIk leerde andere bloggers kennen en heb inmiddels een aantal hele leuke vriendinnen erbij gekregen door mijn blog!

Mijn blog groeide. Ik merkte dat er steeds meer vaste volgers mijn blog trouw gingen volgen en mijn bezoekersaantallen stegen van 200 (unieke) bezoekers per maand tot zo’n 6200 (unieke) bezoekers. Wauw! Zo ontzettend leuk!

Mijn avonturen, open en eerlijk, met een korreltje zout en een snufje humor.

Ik heb geen Instagram perfect leven. Ik wil al honderd jaar afvallen, maar het lukt niet. Ik kom minstens 24 uur in een dag te kort. Ik ben niet rijk (financieel dan hè!) en kan niet leven van mijn blog.

Maar…ik geniet van mijn leven, ik ben een trotse mama en deel dit graag met andere mama’s en lieve mensen die het leuk vinden om mijn blog te bezoeken en te lezen wat ik te vertellen heb. Mijn avonturen, open en eerlijk, met een korreltje zout en een snufje humor.

DSC00308cSpeciaal voor jou!

Dankjewel voor je tijd, die kostbare tijd die jij neemt om mijn persoonlijke plekje hier op het grote internet te bezoeker en zelfs soms zelfs een reactie te plaatsen. Dat vind ik nog steeds zó bijzonder en daar ben ik ontzettend dankbaar voor! Dat maakt het bloggen voor mij iedere dag weer een feestje! Iets wat ik met zoveel plezier doe!

Vandaag vier ik mijn vijfde blogverjaardag, mede dankzij jou!

Ik hoop dat je mij nog lang met plezier blijft volgen!

Dankjewel!

Liefs,

Janske

hahaha

hahaha hap!

 

Spread the love

You Might Also Like

42 Comments

 • Reply Nicole
  Twitter:
  25 januari 2017 at 07:10

  Ik blijf je nog minstens het dubbele volgen. ? Zo fijn dat je begonnen bent met bloggen, anders had ik je nooit leren kennen en ik had je niet als vriendin willen missen!
  Nicole recently posted…Ik kijk nu al uit naar..My Profile

 • Reply Lisanne 25 januari 2017 at 07:34

  Ik vind jouw blogs heerlijk en zo herkenbaar! Daarom hoop ik je de komende 5 jaar nog te volgen ? Helemaal leuk dat Lola en mijn dochter maar 2 dagen verschillen, want oh oh oh wat lijken ze op elkaar van wat ik zo lees ?

 • Reply mama van dijk 25 januari 2017 at 08:26

  Je doet het ontzettend leuk meid! Ga zo door dan genieten we lekker met z’n alle nog heel lang van alle leuke schrijfsels:)

  Gefeliciteerd!

  -x- Mama van Dijk
  mama van dijk recently posted…“Laat haar opnemen, ik kan niet meer”My Profile

 • Reply Charlotte
  Twitter:
  25 januari 2017 at 08:27

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! 5 jaar alweer! Keep up the good work!
  Charlotte recently posted…Ask me anything & wat wil jij lezen op aukjeswereld.nl? My Profile

 • Reply Adriana de Ruiter 25 januari 2017 at 08:54

  Gefeliciteerd!!! Vijf jaar alweer!!! Dat is écht iets om trots op te zijn! Ik zie veel bloggers en vloggers komen en gaan, maar jij blijft boeien en ‘vermaken’!!! Ga zo door!!! 😀

 • Reply Marguerita 25 januari 2017 at 08:55

  Gefeliciteerd! Goede aankoop gedaan dan met je eerste shoplog. Enne superleuk dat ik je nu een keer in het echt gezien heb 😉
  Marguerita recently posted…OOTD: lentefrisse look in QuapiMy Profile

 • Reply Linda 25 januari 2017 at 09:20

  Wow, al vijf jaar dat doe je goed! Je hebt ook echt een hele fijne en mooie blog. Ook ik blijf je zeker volgen!

 • Reply Come-Moda
  Twitter:
  25 januari 2017 at 09:36

  Gefeliciteerd

 • Reply will 25 januari 2017 at 11:15

  Van harte gefeliciteerd met je vijfjarig jubileum en nog héél veel jaren erbij.

 • Reply Leonie van Mil
  Twitter:
  25 januari 2017 at 12:34

  Wat leuk dat je in het Engels bent begonnen. Gefeliciteerd!! En op naar de volgende 5 jaar
  Leonie van Mil recently posted…Brands for kids – TAGMy Profile

 • Reply Marian B 25 januari 2017 at 13:01

  Alweer 5 jaar, zeker een mijlpaal! Van harte gefeliciteerd, en op naar de volgende 5 jaar! Ik blijf zeker regelmatig langskomen.

 • Reply Lisette 25 januari 2017 at 13:17

  Gefeliciteerd, ik volg je sinds kort, en blijf dat nog regelmatig een kijkje nemen op je blog!
  Lisette recently posted…De Nationale Voorleesdagen 2017! De Kleine WalvisMy Profile

 • Reply Anita
  Twitter:
  25 januari 2017 at 13:59

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!
  Anita recently posted…Mijn vision board voor 2017My Profile

 • Reply Femke 25 januari 2017 at 14:02

  Proficiat! Trots op jou?

 • Reply Liesbeth 25 januari 2017 at 14:49

  van harte! Leuke mijlpaal!

 • Reply Anja
  Twitter:
  25 januari 2017 at 15:08

  Gefeliciteerd met je 5-jarig blog bestaan. Op naar 10 jaar met veel schrijfplezier voor jou en leesplezier voor ons.
  Anja recently posted…Review Sophi Eco nagellak en topcoatMy Profile

 • Reply Lieke van Veen
  Twitter:
  25 januari 2017 at 16:48

  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van je blog!

 • Reply Patricia
  Twitter:
  25 januari 2017 at 18:44

  Gefeliciteerd, wat een geweldige foto’s!
  Patricia recently posted…Positiekleding… is dat nu echt nodig?My Profile

 • Reply Jacqueline
  Twitter:
  25 januari 2017 at 19:20

  Wat een veranderingen ook in die 5 jaar! Gefeliciteerd!
  Jacqueline recently posted…Yoga en hypermobiliteit: geen goed idee?My Profile

 • Reply Stefanie 25 januari 2017 at 19:49

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!!
  Stefanie recently posted…Hoe gaat het met Jennifer in groep 3?My Profile

 • Reply Tamara TS
  Twitter:
  27 januari 2017 at 17:21

  Van harte gefeliciteerd met je 5e blogjaardag!!!
  Tamara TS recently posted…Fashion Fun TagMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge