About Me Mommy Stuff My Adventures

Loedermoeder Awards met Breg Blogt – Even 24 uur geen mama zijn

22 januari 2017
Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver. Samen met mijn vriendinnetje Bregje was ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de enige echte Loedermoeder Awards in Zeewolde. Het was even spannend of ik vriendlief zo ver kreeg dat ik een nachtje weg kon gaan. 24 Uur even geen mama zijn enweg van huis. Voor het eerst in een heeele lange tijd!

“Neeeeee, ik wil niet dat je gaat”

Loedermoeder Award

Loedermoeder Award

Omdat Zeewolde niet bepaald naast de deur ligt en het event plaatsvond in Centerparcs de Eemhof mochten Bregje en ik er zelfs een nachtje blijven slapen. Wauw! Ik wist niet hoe snel ik vriendlief er van moest overtuigen dat hij priiimmma een nachtje alleen het fort kon beschermen zonder mij aan zijn zijde en dat beloofde ik hem dat ik alles goed voor hem tot in de details zou voorbereiden. “Neeeeee, ik wil niet dat je gaat”, was zijn eerste reactie. *zucht* Mannen…

Speentjes, luiers, reservekleding setjes, bier en nootjes

Ondertussen besloot ik toch mijn ouders stiekem te vragen om op te passen en toen zij dat prima vonden kreeg ik vriendlief alsnog overtuigd. Ik had alles netjes voorbereid en overal in huis lagen speentjes, luiers, reservekleding setjes & bier en nootjes op hem te wachten. Dat moest helemaal goed gaan komen dus.

Nog even twijfelde ik of ik mijn galajurk uit de kast moest trekken of dat we op de heenweg nog even langs Roy Donders moesten rijden voor de perfecte loedermoeder outfit. Gelukkig was beiden niet nodig en mocht ik gewoon casual op het feestje verschijnen. Ik was wel erg benieuwd wie er allemaal nog meer zouden komen en wist van een aantal bloggers die ik zelf volg dat ze er ook waren. Leuk om die mama’s ook eens in het echt te ontmoeten.

catering

catering

24 uur met Bregje

Donderdagmiddag was ik vrij (mijn wekelijkse me-time middag én favoriete moment van de week – gniffel, gniffel..- loedermoeder!). Na mijn werk bracht ik een snel bezoekje aan de Appie waar ik de lopende band vol gooide met snacks voor onderweg en bier met nootjes voor vriendlief (de kassajuf zal weg gedacht hebben dat ik in mijn maandelijkse periode zat). Thuis pakte ik in recordtempo mijn tas in, maakte ik het hele huis klaar voor de avond en kolfde ik snel nog even voordat Bregje mij kwam ophalen. Natuurlijk morste ik daarna de helft van de melk over mijn casual outfit *oops!*.

we zijn er bijna!

we zijn er bijna!

Super leuk om nu eens met Bregje een hele dag op te trekken in plaats van steeds maar vlug eventjes tussen de baby’s, ballenbak of tussen het shoppen door. Even quality time met een andere mama die net als ik graag haar avonturen deelt op haar blog én een kind heeft wat maar 5 dagen jonger is dan Lola (en dus precies begrijpt hoe lief én stout zo’n peuter soms kan zijn). Vanaf de eerste minuut zat de sfeer er meteen goed in. Op ons gemakje reden we richting het Noorden en kwamen we netjes op tijd aan in Centerparcs.

Loedermoeder van het jaar

Via een speurtocht kwamen we uiteindelijk terecht op de locatie waar die avond de loedermoeder award uitgereikt zou worden. Er waren al meerdere andere genomineerden aanwezig en het was meteen erg gezellig. Er werd gezellig gekletst en wat gedronken waarna de award werd uitgereikt. Lisette was de winnares en won de titel “Loedermoeder van het jaar 2016”. Meteen werd ze overvallen door RTL live voor een live-uitzending. Ik stond natuurlijk naast de cameraman, dus nee, ik kwam niet op TV.

Na de uitreiking gingen we met zo’n 20 dames naar het Grill restaurant waar we een heerlijk drie-gangen diner kregen geserveerd. Lisette kreeg nog een weekend/midweek cadeau van Centerparcs (super tof!) en wij mochten een kijkje nemen in het themarestaurant Nonna’s. Dit restaurant was helemaal ingericht in de stijl van oma Nonna’s. Super sfeervol en leuk ingericht!

All You Can Eat ontbijt

Na het eten namen we van iedereen afscheid en kregen we een toffe goodiebag met allerlei leuke cadeautjes. Bregje, ik ,Rory en Esmée mochten blijven slapen. Bregje en ik hadden samen een knusse hotelkamer. We keken samen nog wat TV (onder het genot van het geluid van mijn elektrische kolf, haha) en kropen daarna lekker vroeg onder de wol.

Het was maar goed dat we onze wekker hadden gezet om 8.00 uur, want we zaten beiden nog in onze remslaap toen deze afging. Samen met Rory en Esmée hebben we lekker ontbeten bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Ik wilde eigenlijk nóg wel drie keer opscheppen, maar heb mij kunnen beheersen (ondanks dat er wafels en American Pancakes lagen…nomnom!).

Na het ontbijt namen we afscheid van de andere meiden en besloten we nog even naar de Primark in Almere te gaan. Het was tenslotte nog vroeg en we hoefden pas vóór het donker thuis zijn. Wat een luxe én wat een vrijheid! In de Primark hadden we binnen no time een flinke buit binnen. Score! In het naastgelegen Barista café aten we een heerlijke salade waarna we weer richting het zuiden reden.

Precies 24 uur nadat Bregje mij had opgepikt kwam ik weer thuis. Ik voelde mij direct weer mama toen de verrukkelijk aroma’s van een volle luier mij tegemoet kwam. Hmmm!

Centerparcs de Eemhof

Centerparcs de Eemhof

Dankjewel!

Wat heb ik genoten van mijn 24 uur even niet mama te hoeven zijn! Ik heb zo veel leuke bloggers ontmoet en eventjes een echt ontspannen dagje gehad. Wat was het gezellig met Bregje…(ja, ze is in het echt nét zo leuk, grappig en lief als online! Al had ik dat ook niet anders verwacht natuurlijk!) En…je reed trouwens super!

Dankjewel organisatie van Loedermoeder.nl, Centerparcs, alle andere loedermoeders en Bregje,wat ik heb genoten!

Hopelijk tot snel!

Spread the love

You Might Also Like

 • Karin 22 januari 2017 at 06:42

  Wat een leuk uitje! Je hebt het grappig omschreven ?

  • Janske 24 januari 2017 at 20:34

   Het was super leuk inderdaad 🙂

 • Nicole 22 januari 2017 at 08:16

  Oh sliepen jullie er maar met z’n viertjes? Dacht iedereen haha.. tof zeg!

  • Janske 24 januari 2017 at 20:40

   nee, maar twee aan twee…wel erg fijn hoor! Echt een vakantiegevoel had ik!

 • Femke 22 januari 2017 at 09:18

  Super leuk zeg zo n uitje! Heerlijk om even weg te zijn

  • Janske 24 januari 2017 at 20:40

   Super fijn! Ik heb echt genoten!

 • Stefanie 22 januari 2017 at 10:23

  Wat leuk zeg! Fijn dat je er zo van genoten hebt 🙂

  • Janske 24 januari 2017 at 20:59

   Jaaaa 🙂 Het was echt genieten!

 • Bregje 22 januari 2017 at 17:31

  Wat een fijn verslag! Ik heb genoten van je gezelschap! ❤

  • Janske 24 januari 2017 at 20:59

   🙂

 • Melissa 23 januari 2017 at 10:02

  Leuk geschreven! Vooral die “24 uur met Bregje” haha. Leuk je een keer in real life gezien te hebben, alleen niet echt gesproken. Doen we volgende keer!

  • Janske 24 januari 2017 at 21:03

   Wij moeten nog een keer in de herkansing inderdaad! 🙂 Bedankt voor de goede verzorging en de uitnodiging!

 • Fleur 23 januari 2017 at 13:13

  Het was leuk je nu eens in levende lijve te hebben ontmoet! Zo te lezen hebben jullie er nog een leuk avondje en dagje aan vast geplakt

  • Janske 24 januari 2017 at 21:05

   Erg leuk om jou te ontmoeten 🙂 ik vond het erg gezellig!

 • mama van dijk 24 januari 2017 at 04:35

  ahh super leuk. mooi park is het ook:)

  • Janske 24 januari 2017 at 21:04

   erg mooi inderdaad! 🙂