Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week 21 – nieuwe kleertjes & heel veel foto’s maken

20 januari 2017
De afgelopen week was een topweek! Het weekend was zo fijn en relaxt. Ook de rest van de week was het weer genieten. Een perfect weekje weer, vol met leuke fotomomentjes! Ik kocht weer wat leuke kleertjes voor de meiden en hadden we samen een aantal leuke fotoshoots.

Vrijdag was een hele fijne dag. In de ochtend gingen Lola en ik samen in bad met prinsessenschuim. Het hele water was roze, wat een pret!Toen ik het water weg liet lopen na het badderen was mevrouwtje minder blij. “Neeee, water…niet weg gaaaannn!”riep ze huilend terwijl ze het probeerde tegen te houden met haar handjes. Zo sneu. Maar we waren inmiddels toch écht helemaal schoon en verrimpeld. Daarna gingen we lekker beneden samen boterhammetjes eten terwijl Coco lekker uitsliep.

Toen Coco eenmaal wakker was en gedronken had kon de dag echt beginnen. Ik maakte Coco’s wekelijkse foto’s en Lola wilde ook graag mee op de foto. Prima! Lola wilde alle knuffels mooi klaarleggen voor de foto en Coco vond het allemaal wel best, haha. Coco droeg trouwens een tuinbroekje van ribstof wat een vriendin van mijn moeder ooit maakte voor mij als baby! Zo bijzonder! het staat Coco zo ontzettend leuk!

Na de fotoshoots stopte ik Coco lekker in haar bedje en speelde Lola nog even fijn op haar kamertje. Die opbergbakken van de Hema en Done by Deer zijn zelfs handig om Lola’s in te stoppen! Handig!

Lola was heerlijk aan het spelen terwijl ik ondertussen de was deed en de hele bovenverdieping opruimde en de bedden verschoonde. Wat fijn als ze zo lekker zelf speelt en ik van alles kan doen!Het schoot lekker op én het was erg gezellig!

Lola had trouwens een nieuwe verstop plek gevonden. Waarom zit er geen slot op dat kastje 😉 haha!

Zaterdag kreeg ik een mail binnen van een van mijn favo kledingwinkels in Eindhoven dat de sale inmiddels 50% was. Ik wilde sowieso een flinke ochtendwandeling gaan maken met de meiden dus hadden we meteen een goede eindbestemming. Coco mocht fijn bij mij in de draagdoek en Lola in de kinderwagen. Met zijn viertjes liepen we door de sneeuw naar StrijpS en als eerste stopten we bij de Siki Kinderwinkel. Ik kocht er vier leuke kledingstukken voor Lola van een van mijn favoriete merken Mini Rodini. Een hertjes trui, legging en jurk én een sweaterdress met stinkdieren. Ik wilde deze al een tijdje en nu waren ze eindelijk ver genoeg afgeprijsd. Yes!

Eenmaal thuis hielden we natuurlijk even een modeshow voor papa. Kijk nou wat leuk!

De jurk en de trui zijn nog veel te groot, maar ik kon ze echt niet laten hangen. Ze staan haar zo leuk!

Vriendlief is sinds kort helemaal gefascineerd in verse groentesappen. Hij heeft sinds dit zaterdag een heuse sapcentrifuge in huis en is door de regen en sneeuw naar de markt gefietst om verse groentes te halen. Zo, zo! Hij heeft zichzelf dus omgetoverd tot ware sappenchef. Ik kan hem alleen maar motiveren hierin, al moet ik bekennen dat ik lang niet al die smaakjes sappen lekker vind. Hopelijk kan hij een combinatie voor mij bedenken die gezond én lekker is!

Zondag was een ontspannen dagje. Ik streek zo’n 20 kilo was weg terwijl ik 4 afleveringen van “The Voice” keek en ik zette eindelijk wat kleertjes te koop op mijn nieuwe Instagram pagina.

Zoals je ziet hebben wij geen Instagram perfect huis. Je ziet precies waar mijn plek was die avond. Jep!

gezellige bende

gezellige bende

Dinsdag kwamen opa en oma gezellig oppassen en hadden de dames zich voorbeeldig gedragen. Altijd fijn! ’s Avonds aten we samen fijn andijviestamp met worstjes. Hmmm!

lezen met oma

lezen met oma

Woensdag was een gezellig druk dagje. in de ochtend gingen we weer dansen en muziek maken op het schooltje en ’s middags kwam Lola’s Mini Rodini tijgerjurkje binnen met de post. Natuurlijk werden er meteen foto’s gemaakt van de dames in hun matching outfits!

 

Coco begon halverwege te kwijlen, haha. Gelukkig wist Lola daar wel raad mee. Na de fotoshoot ging Lola nog fijn even zelf op haar kamertje spelen.Zo fijn!

Op donderdag ging ik in de middag samen met Bregje van Bregblogt naar de Loedermoeder Awards. Binnenkort lees je hoe dat was!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

Spread the love

You Might Also Like

  • mama van dijk 20 januari 2017 at 07:04

    ahhh ze zijn zo leuk samen!

    • Janske 21 januari 2017 at 20:49

      aww…dankjewel! Lief!